J

Yüzbaşı
05 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
11 yıl
Kulaklık Tavsiyesi
Arkadaşlar öncelikle bu kulaklık işine çok uzağım.Sizden yardım rica ediyorum.Amfiye takılabilen en az 4 metrelik bir kulaklığa ihtiyacım var.Çocuklarım televizyon seyrederken kullanacaklar.Kaliteli birşey aramıyorum yanlız sorunum 2 çocuk olduğu için ikisininde aynı anda kulaklığı kullanmasını sağlamam gerek.
Kulak içi kulaklıklara baktım kabloları hep kısa.
Kulak üstülerde de 1 kişi kullanabilir.
Ne yapmam gerek?
J
12 yıl
Ses sistemine dizüstü bilgisayar bağlantısı
Merhaba,

Dell 1555 dizüstü bilgisayarımı hdmi kablosu ile HTDDW890 ses sitemine bağlayıp 5+1 ses almak istedim.
Receivera hdmi girişinden bilgisayarı bağlayıp çıkıştanda TV ye yine hdmi ile bağlantı yaptığımda görüntüde sorun olmuyor fakat ses televizyondan çıkıyor.Sesin tv ye gitmemesini nasıl sağlarım?
J
14 yıl
15,4 Ekranda çözünürlük neden 1366*768
Anlıyamadığım birşey var 15,4 gibi büyük bir ekranda bakıyorum notebook modellerinin hemen hemen hepsinde çözünürlük max 1366*768.13,3 ekranlarda bile 1366*768 çözünülüğü görebiliyorken 15,4 lerden neden daha yüksek çözünürlüğe çıkamıyoruz bende Dell 1555 var ekran kartı o kadar da basit bir model değil ama daha yüksek çözünürlüğe çıkamamak canımı sıkıyor.
J
16 yıl
Basit Ringtone yapımı
Daha önce yazıldımı bilemiyorum ama ben göremedim.

Mp3 yada wav dosyamızı itunes a atıyoruz.
Dosyanın üstüne gelip "convert selection to AAC" diyoruz.
Belgelerim/muzik/itunes/itunes music/ klsorunden uzantısı m4a olan dosyamızı alıp WinSCP yardımı ile cihazımızın ringtones klasorune atıyoruz.

Buraya kadar zaten birçoğunuzun bildiği yöntemdi.Ama atılan ses dosyası cihazda görünmüyordu.Ben cihazdaki yeni ringtonun uzantısını diğer ringtone ları gibi *.m4r yaptım ve cihazdaki diğer ringtone ları silmeden yeni ringtone gözüktü.Sorunsuz çalışıyor şu an.
J
16 yıl
Cep Şifrematik
Garanti bankasının internet bankacılığına girerken tek seferlik şifre üreten programını iphone da çalıştırabilen yada deneyen varmı acaba.
J
17 yıl
Pda de Trafik Kontrol Merkezinin sayfasını açabilen varmı?
Arkadaşlar,
Trafik Kontrol Merkezinin sayfasını (http://tkm.ibb.gov.tr) açıp trafik yoğunluk haritasına yada kameralara bakmak istiyorum ama birtürlü başaramadım.Site Flash player kullanıyor.Pda için olan flash eklentisini kurdum fakat olmadı.Bu tür flash benzeri sitelerin hiçbirine giremiyorum.Bankacılık işlemleri önemli değil ama şu trafik sayfasını açabilen varsa hangi browserı kullandığını yazarsa sevinirim.
J
18 yıl
deneme
J
18 yıl
deneme
< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
J
18 yıl
Honda da zam yaptı
Evet zamlar birer birer geliyor
Honda biraz insaflı gibi geldi bana zamlar %2-2,5 arasında

http://www.honda.com.tr/otomobil/pages/?page=fiyat

Yeni civic 43500 den 44590 a çıkmış
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.