A

Yüzbaşı
21 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
113 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
2 ay
Ekran kartı tavsiyesi
İntel Pentium gold g5400 işlemci

MSI h310m pro Vdh anakart

16 gb 2400 mhz ram

Cooler Master MWE 400W 80 Plus 120mm Fanlı PSU

Sharkoon S1000 mATX USB3.0 kasa


Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bu şekilde. Zamanla güncellerim dedim ama sanırım geç oldu. Ekran kartı almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Güncellemeye kalksam bu anakart yeni bir işlemciyi kaldırır mı? Yoksa sıfırdan mı kurmam mı lazım? Şimdiden teşekkürler.
A
4 yıl
4 gb ram+ 8 gb ram
Arkadaşlar en sağdaki bellek şu anda takılı olan.. Yükseltmek için soldaki ikisinden birini mi tercih edeyim yoksa aynısından bir 4 gb daha mı takayım? Uyum sorunu yasamak istemiyorum.4 gb olan 185 tl diğerleri 280 tl civarı.. ne dersiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Telekom fatura itiraz
Arkadaşlar. Kasımın 14 unde internet taahhüt um bitti.ayni gun aradim. Kapatmak istediğimi söyledim.Tamam dedi.Telekomun ofislerinden birine gittim.modem tivibu cihazi hepsini teslim ettim.Elime de teslime dair bir kagit verdiler.Sonrasinda ttnet ten aradilar.Kapatmayin dondurun istediginiz zaman kapatiriz dediler.Tamam dedim.demez olaydim.2 ay sonra tekrar aradım.Hattimi dondurmustum kapatmak istiyorum dedim.O zaman hattinizi yeniden acacagiz.Ancak bu sekilde kapatabiliriz dediler.Acarsaniz ucret yansir dedim maalesef dedi.Cihazlarida teslim etmeniz gerekiyor dedi.Zaten teslim ettim dedim.Yeniden ofise gidip belgelerinizi gostermeniz gerekiyor dedi.Yeniden ofislerine gittim.Kagidi gosterdim.Onlarda sistemden cihazlarin teslimatini goremediklerini fatura gelebilecegini felan soylediler.Velhasil gecen ay 50 tl bu ay da 330 tl fatura geldi.Nereye nasil itirazda bulunmam gerekiyor? Yardimci olursanız cok memnun kalacagim.Tesekkurler
A
8 yıl
1000 lira civarı..
Sunum için kullanmak istiyoruz.Ofis proğramları ve video çalışacak.Ekran kartının hd videolarda sorun çıkartmaması önemli.Lisanslı olması gerekiyor.Her türlü tavsiyelerinize açığım :))

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x553ma-celeron-n2940-225ghz-2gb-500gb-156-intel-win81-bilgisayar.html#ozellikler

Bu ürün işimizi görür mü arkadaşlar??
A
9 yıl
Sata3 harddisk
Arkadaşlar.Laptobuma sata3 harddisk taksam çalışır mı? Teşekkürler.
A
10 yıl
1500 tl civarı 42 inc tv önerisi
Önceliğim görüntü ve ses kalitesi. Dahili uydu alıcısınında olmasını istiyorum.Harici harddiskten film izlerken güncel formatları desteklesin yeter. Smart ve 3d hiç önemli değil. 1500 tl civarında 42 inc ne alabilirim arkadaşlar?
A
10 yıl
Laptop açılırken gelen dıt sesi
Arkadaşlar. Önce laptop açıkken birdenbire donmaya başladı. Bu şekilde birkaç kez tekrarladıktan sonra da gerçek arızasını verdi.Laptobu çalıştırdığım halde ekran görüntüsü gelmiyor sadece 8 kez dıt sesi geliyordu.İnternetten araştırdım.Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası verdiğini öğrendim. Servisi aradığımda harici bir monitörle deneyin muhtemelen anakartta sorun yoktur dediler. Bende masaüstünün monitörüne laptobu bağladım.normal başlat dediğimde hata verdi.Ancak güvenli modda çalıştırabildim ancak her ikisinde de ekranda aşağı yukarı çizgiler vardı.Ekran görüntüleri aşağıda.

1. resim laptop açılırken
2. resim normal modda verdiği hata
3.resim normal modda verdiği hata(devamı)
4.resim güvenli modda
Şimdi ne yapmam lazım? Dün komple laptobu açtım. Parçaladım tekrar birleştirdim ama bir faydası olmadı. Laptopum dell inspiron 4030. Yardımlarınızı bekliyorum..
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
Tablet tavsiyesi lütfen...
A101 in verdiği volar tableti kullanmış ve azda olsa tablet tecrübesi yaşamış biri olarak alacağım yeni tablette en çok aradığım 3 özellik şunlar arkadaşlar.

1...Ekran kalitesi
2...wifi
3...hoparlör

sistemi kasan oyun vb. şeyler düşünmüyorum. Ekranın 9,7 veya 10,1 inc olmasını istiyorum.Türkiye garantili bir ürün bakıyorum. Bulamazsam artık çin e kadar yolu var diyeceğim :))) Bütçe 500 civarı.Tecrübeyle sabit önerilerinizi bekliyorum.

Elediğim tabletleri ve eleme sebeblerimi de burada paylaşayım...
1.Polypad 9716 16GB 9.7" Şarzı kısa gidiyor. Şarz etme süresi ise çok uzunmuş. Yaklaşık 7-8 saat gibi.Hoparlör çok kötüymüş...
A
11 yıl
laptop formatan sonra açılmıyor.
Arkadaşlar del inspiron n4030 laptobuma format attım. Satın alırken verilen kurulum cd leriyle fabrika ayarlarına döndürdüm. Buraya kadar sıkıntı olmadı. Ancak laptobu kapatıp açtığımda resimdeki gibi bir hatayla karşılaşıyorum. Bilgisayarı formatlamadan önce low level format denilen format türünü çalıştırdım fakat 30 sn sonra kapattım. Bununla alakalı bir durum olabilir im? Birde laptobum acayip ısınmaya başladı. Çok çabuk ısınıyor ve bir müddet sonra sanırım aşırı sıcaklıktan otomatik kapanıyor. Bunların sebebi nedir? Ne yapmam lazım??

< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
servis kurulum ücreti
Arkadaşlar biraz önce lg 23 inc tv aldım. Alırken servisin 82 inc altına kurulum ücreti aldığını belirttiler. Başka bir arkadaşta kurulum.0u kendimin yapabileceğini garanti dışına çıkmayacağıni belirtti. Söylenenler doğru mu? Garanti dışına çıkmazsa kurulumu kendim yapmak istiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.