C

Yüzbaşı
14 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 ay
Fiat linea 1.3 dizel ile Toyota corolla 1.5 atmosferin karşılaştırması
Arkadaşlar şu an 2013 model 1.3 dizel linea kullanıyorum. Araç artık iyice darladı beni. Sıfır Toyota corolla 1.5 multidrive otomatik benzinli almayı düşünüyorum. Bir konuda tereddütüm var: Corolla Linea kadar performans verir mi, özellikle yokuşlarda Linea kadar çeker mi? ( Çekmez dediğinizi duyar gibiyim ama Linea 10 yaşında 215 bin km bir araç, mutlaka motor güç kaybetmiştir. Ayrıca Corolla 'nın beygiri daha yüksek)Corolla Lineam kadar performans verse yeter. Daha fazla beklentim yok.
C
geçen yıl
Lütfen Yardım! Canon için Wi Fi Bluetooth adaptörü
Arkadaşlar taka bir dslr fotoğraf makinem var: Canon 100d. Makinemde kablosuz kullanımı sağlayacak bluetooth, wifi vb. hiçbir özellik yok. Dolayısıyla makineyi kullanmakta bazen zorlanıyorum. Uzaktan kontrol ve kablosuz aktarım için bluetooth / wifi adaptör var mıdır bu makineye göre?
C
2 yıl
Fotoğraf Makinesi Alamıyorum
Arkadaşlar öğretmenim ve fotoğrafçılık hobim var. 5 yıldır kullandığım fotoğraf makinem artık yetersiz geliyor ve yeni bir makine almak istiyorum. İstediğim makine (Fujifilm xs10) şu an 18000 lira civarında. İki tane de kaliteli lens alayım desem toplam 45000 lira yapıyor. Bu fiyat ağır geliyor tabiki. Almak istediğim makine üst düzey bir makine de değil halbuki. Avrupa 'da 1000 euro civarında satılıyor, bir asgari maaş bile değil onlar için... Ne olacak halimiz bizim? 15 yıllık bir öğretmenin gücü çok cok istediği ahım şahım olmayan bir makineyi almaya yetmiyor. O kadar çok moralim bozuluyor ki bu duruma. Ne olacak bizim halimiz?
C
2 yıl
Sigma 18 35 f1.8 lens Canon 50 mm f1.8 kadar iyi mi?
Arkadaşlar geçen yaz Tokina 14 20 f2 lens aldım. Kit lensten sonra fotoğraf kalitesi çok arttı... Bir de Canon 50 mm f1.8 lensim var. Tokina 14 20 her ne kadar kaliteli fotoğraflar çekse de Canon 50 mm 'nin gerisinde kalıyor(Herhalde geri kalacak, 50 mm prime lens dediğinizi duyar gibiyim.). Bu noktada sorum şu :Sigma 18 35 f1.8 (Bu lensin efsane olduğunu hatta krop gövdeler için üretilmiş en iyi lens olduğunu söylüyorlar.) alsam Canon 50 mm kadar kaliteli fotoğraf çeker mi? Bu iki lensi kullanan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
C
2 yıl
Full Frame - Crop Sensör Lens Açıları
Arkadaşlar bildiğiniz gibi full frame makineler için üretilmiş lensler crop makinelerde kullanıldığında 1.5x lik çarpan oluşuyor. 20 mm lik lens 30 mm gibi davranıyor, dolayısıyla açı da daralıyor... Merak ettiğim nokta şu : Mesela Crop sensör için üretilmiş 16 mmlik bir lens crop sensörlü bir makinede kullanıldığında elde edilen açı ile, full frame makine için üretilmiş 16 mmlik bir lens full frame bir gövdede kullanıldığında elde edilen açı aynı mıdır, yoksa farklı mıdır?
Örneğin sigma 16 mm f1.4 Sony a6600 de kullanıldığında elde edilen açı ile Sony 16 55mm lens(16 mm de iken) Sony a7 2 de kullanıldığında elde edilen açı aynı aynı mıdır, farklı mıdır?
C
3 yıl
Canon Android tele fotoğraf aktarma sorunu
Arkadaşlar canon 100d dslr makineden xiaomi telefonuma orijinal canon data kablosu kullanarak(otb kablo yardımı ile) fotoğraf aktarmaya çalıştığımda sürekli fotoğraf aktarılmadı hatası verip aktarmayı iptal ediyor. Farklı otg kablo denedim, başka bir xiaomi telefon denedim, sonuç yine hüsran. Bunun sebebi ne olabilir, nasıl bir çözüm bulabilirim? Bir fikriniz varsa yardımlarını bekliyorum.
C
3 yıl
Honda civic dizel nasıl bir araba?
Arkadaşlar Honda civic dizel otomatik (son çıkan) ikinci elde satmakta zorlanır mıyım? Bu arabadan almayı düşünüyorum, galerici arkadaş dizel otomatik alma, tutulmuyor, satmakta zorlanırsın diyor. Başka bir arkadaş alırsan zararına satarsın diyor. Gerçekten hiç mi tutulmuyor bu araba? Satmak bu kadar mı zor?
C
3 yıl
Fifa \u0027da penaltıda kaleci uçmuyor.
Arkadaşlar fifa20'de penaltılarda kaleci uçmuyor. Ayrıca beceri (çalım hareketlerini) yapmıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Kol mu uyumlu değil, yapılacak bir ayar mı var? (Oyun korsan değil, orijinal)
C
3 yıl
Volkswagen passat (b8) a sonradan donanım eklenir mi?
Arkadaşlar Volkswagen passat (comfortline) 2015 kasaya led far, uzun far asistanı, çarpışma önleme gibi donanımlar sonradan eklenir mi?
C
3 yıl
Honda civic dizel otomatikte uzun kısa far asistanı var mı?
Merhaba arkadaşlar! Araç araştırmalarım devam ediyor. Honda civic sedan dizel otomatiğe merak sardım bu ara. 2018'de çıkan dizel otomatik Honda civic sedan dizel otomatik elegance pakette uzun far asistanı( karşıdan gelen araca göre otomatik olarak uzun / kısa far değiştirme) var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.