F

Yarbay
07 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
363 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Gigabyte X470 Bios Sıfırlanma Sorunu
Elektiriği tamamen kestiğimde bios tarih saat o.c ayar herşey sıfırlanıyor 3 kere pil değiştirdim piller dolu. Arızamı var yoksa bi ayar yada bios sürümden mi kaynaklı? Fikri olan?
F
3 yıl
Amazon dan Pc için Xbox 360 wireless kolu alan varmı?
F
3 yıl
Ryzen 2600x için Anakart\u0026Ram önerisi Uygun Fiyat
Sadece Anakart ve ram lazım arkadaşlar ne önerirsiniz uygun fiyat?

Anakart: GIGABYTE B450M S2H düşündük.
ram: G skill red 8gb 2 adet olarak.
tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.
F
4 yıl
4\u0027lü cam kontrol düğmesi - Elektronikçi uzman Arkadaşlar Bi bakıverin.
Selamlar. Bu parça aracımın orjinal cam kontrol ünitesi. Çalışan parça bi anda şoför tarafı çalışmamaya başladı temizlik vs denedim işe yaramadı. Bende lehimleri tazeledim daha çalışıp çalışmadığını bilmiyorum yarın denicem. Daha önceden Çin'den tabiki çin malı üniteyi getittirdim 100tl civarına onu kullanıyorum. Bu parçanın da tekrar hayata dönmesini istiyorum. Uzman arkadaşlar tam olarak bu parçanın açılımı nedir nasıl bir yapıda olduğunu tam anlayamadım presle kapatmışlar alttan lehimleri tazelediğim yerler piramit şeklinde boarda bağlantısı var. Asıl sorum şu bu parçanın tamiratını gerçek manada yapabilirler mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
Tişikkirlir TÜRKcell 3 saatliğine 1GB İNTERNET
Hayatımda bukadar sevindiğini hatırlamıyorum. TÜRKSELİ SALLA kazan gampanyasından bip bilmem şeysinin ek olarak 3saatliğine 1 çikotayt internet verdi. Yani bu internet okadar fazla gelecekki ne yapacağımı nereye harcayacağımı bilemem yani ülkenin %99 sanki ben kullanıyorum kimseye bişey kalmazmış gibi hissettim sanki birilerinin hakkına giriyorum o yüzden harcayamam yani. Yani o kadar heyecanlıyım ki sanki 11 yaşında ilk şey olmuş gibi heycanlıyım yani kelebekler uçuşuyor garnımda. Bilakis şeye konmuş gelebek gibiyim okadar mutlu okadar şen. Bu yazıyı yazarken harcadığım enerji miktarı ile verilen internetim megataytşarını hesapla al sana teorem.

Salla Kazan kampanyasindan kazandiginiz 3 saatlik 1 GB hediyenizi kullanmaya baslayabilirsiniz. Paketinizi 07.12.2019 15:34 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002
F
4 yıl
Sorun Monitörmü Ekran Kartımı? Soğuk Etkisi
Sadece soğuklarda bilgisayarı ilk açınca 1-2dk lık bir sorun çizgiler beliriyor ve sonra yok oluyor. Sorun nedir?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
5 yıl
WRC 8 FIA World Rally Championship [PC] ANA KONU
WRC şampiyonası dünyanın en zorlu ve öngörülemez motorspor yarışı. Sürücüler, yardımcı sürücüler ve teknik ekip arabalarından en iyi performansı almak ve her türlü zemin ve hava şartlarında, gece ve gündüz en hızlı olmak için her ihtimali hesaba katmak ve her koşula adapte olmak zorundalar.

WRC 8 için geliştirilen yeni dinamik hava şartları sistemi ile artık kar, yağmur ve dolu yağışları araç performansına daha fazla etki ediyor ve gerçek hayata çok daha yakın bir simülasyon sunuluyor. Yarış esnasında yol tutuşu değişebiliyor, dolayısıyla araçların değişen şartlar için özel olarak ayarlanması, lastik tercihlerinin doğru yapılması, parça stoklarının ona göre yönetilmesi ve hava durumu ekibinin görüşlerinin dikkate alınması gerekiyor... Hava şartları burada basit bir görsel efekt olmanın çok ötesinde, tıpkı gerçek hayattaki gibi sürüş dinamiklerine doğrudan etki ediyor ve böylece oyun yepyeni bir boyut kazanıyor.

Tek oyunculu kariyer modu WRC sürücüleriyle birlikte tümüyle elden geçirilerek daha da gerçekçi bir şekilde tekrar tasarlandı. Yarışlar arasında planlama ve etkinlik yönetimi, aracını geliştirmek için ArGe, personel ve insan kaynakları (teknisyen, mühendis, sağlık ve hava durumu ekipleri, mali işler yöneticisi, iletişim ekibi vb.) yönetimi ve benzeri modüller eklendi. Bu modda yeni kişisel görevler seni bekliyor.

Çok oyunculu modda, haftalık görevler ve eSports WRC geri döndü ve rekabet daha da kızıştı.

2019 sezonundan 50 takım, 14 ülke rallisi, ve 100'ün üzerinde etap ile WRC 8 off-road yarış oyunlarında bugüne dek görülmüş en zengin içeriği sunuyor. Neler yapabileceğini göster!

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows® 7 64bits
İşlemci: Intel Core i3-2100 or AMD FX-4350
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650 2GB or ATI Radeon HD 5870 2GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 19 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX Compatible Soundcard

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 3GB or Radeon RX 580 4GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 19 MB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX Compatible Soundcard
F
5 yıl
Zavoli Alisei Program Lazım
Herkese hayırlı bayramlar .Nette bulamadım program elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.
F
5 yıl
4k Geri Alma Özellikli Uydu Alıcısı Tavsiyesi
Maalesef ailecek Turkcell TV+ ye alıştık ve yüksek fiyatlardan dolayı artık yolun sonuna geldik. Geri alma kaydetme özellikli (varsa tabi ) alıcı almak istiyorum. Evimde 50inc 4K TV ve internet var elimde mecool km9 android boxda mevcut. Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.
F
5 yıl
Telefunken 50TU5020 Hakkında
Selamlar tvyi yeni aldım. Bunun anakartı ve panel marka model özellikleri nedir? Yazılım güncelleme vs varmıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.