A

Yarbay
01 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361320 Gün Cezalı
356743 gün 10 s. 33 dk.
Gönderiler Hakkında
A
13 yıl
Burger King\u0027de yemek yerken başıma gelen ilginç olay
Hani bazen burgerda yemek yersiniz de ama aslında yanınızda başka biri Mc Donalds'ta yiyordur. Sonra o senmişsin gibi olur ya. O zaman sen de birden kendini bi boşlukta hissedersin, sanki Mc Donalds'ta yemişsin gibi.

Bugün başıma böyle bi olay geldi, çok boşluktayım beyler. Yardıma ihtiyacım var.
A
16 yıl
Türkiye\u0027de Sol-Sağ Karmaşası
Böyle bir konuyu açmak için pek uygun bir zaman olmasa da fikirlerinizi almak istedim.

Tartışmak istediğim konu, Türkiye'deki sağ-sol dengesizliği. Bildiğiniz üzere sağ muhafazakar-seçkinci, sol ise sosyalist-ilerici kavramlarıyla özdeşleşmiş durumda. Ancak ülkemize ve oy dağılımlarına baktığımızda nedense bunun tam tersi bir durum söz konusu.

Nasıl mı ? Şöyle ki, "Ben sağcıyım" diye bağıran AKP fakir kesimin oylarının büyük bir kısmını topluyor, ancak bunun yanında CHP, DSP gibi sol partiler her nedense neredeyse sadece zengin kesimden oy alabiliyor. Bu muhtemelen Türkiye'ye özgü bir durum ki zengine hitap eden parti fakirden, fakire oynayan partiyse zenginden oy alıyor. Gerçekten tam bir karmaşa ve büyük bir tutarsızlık.

Bu durum zengine sunulan eğitim olanaklarından mı kaynaklanmakta ? Zira öyleyse ben sosyalistim diyen CHP neden bu tabloya razı oluyor ?

Ya da bu durum sola olan güvensizlikten mi ? "Aydın kesim" yoluna devam ederken, eğitimsiz kesim sağa şansını mı deniyor yoksa soldan bir kaçış mı var ? Türkiye'de sol özellikle son yıllarda CHP yüzünden mi kaybetti ?

Buyrun hep beraber tartışalım...

---Lütfen partileri yarıştırmayalım, zira tartışmanın amacı şu parti iyi - şu kötü kavgası yapmak değil. Oluşan olağan dışı tablonun nedenlerini araştırmak.
A
16 yıl
Bir iki tık :D
http://en.msnspy.biz/?d=887748a6bf6ed082f136cc96692ca72b

Tıklarsanız sevinirim. Dowload hakkı veriyor.
A
16 yıl
!!! HIYANET ! (K.AYDIN) (2) ***
A
16 yıl
...
Cadde görmedim kızım sokaklarım siyah-beyaz
O şehri sevmedim kızım ışık var ancak hep ayaz
Ve malesef sebebi sorma çünkü kızgınım biraz
Ne fark eder , nasılsa yıktı geçti geçen o yaz
...
A
16 yıl
Dene-me
Öyle işte :P
A
16 yıl
Rıfat...Burdan s1
Düzeldi zaten...Ama olsun bak sen.
A
16 yıl
\"2007 Anayasası\" ülkenin ölümüne ferman mıdır ?
Neler yapılacağını, bu anaysanın bir "tesadüf" olmadığnı , anayasamızı çıkartmak için ABD'den izin aldığımızı umarım ki az çok biliyoruz...Halktan bahsediyorum.


Peki sizce bu anayasa bir ferman mı olacak ?

Not : Lütfen siyasi bir konu diye kitlenmesin, burada (umuyorum ki) herkes böyle bir konuyu tartışacak kadar mantık sahibi.
A
16 yıl
Hayat mı ? O da ne ki ?
Hayatın aslında nedir ki? Gerçek mi , yoksa göründüğü kadar gerçek değil mi ?

Kastım, emin olmaktan vazgeçip, ciddi anlamda düşündüğünüzde, bütün bunlar hiç başlamamış olsa ? Hepsi bir boşluk gibi, ya öyleyse gerçekten ? Mesela bu sadece benim, ya da bir başkasının hayali dünyasıysa ? Bir gün uyandığımızda sadece uzayda sürükleniyorsak mesela... Kötü olmaz mı ?

Ölümün de yeni bir başlangıç olduğuna inanmıyorum. Peki ya o zaman ? Sonsuz boşlukta mı hissediyoruz yoksa uyanmış mı ? Bilinçli myiiz yoksa oyun bitiyor mu ? Oldukça zor cevap vermek...

Kafamı gerçekten gereğinden fazla yoruyorum galiba bu konuda, ama gerçekten korkutuyor insanı. Yorumlarınızı bekliyorum, burada tartışalım
A
17 yıl
*** \"MXE-60\" flaş gücü ayarlama! ***
Evet arkadaşlar biraz önce keşfettim

Falş takılıyken bilirsiniz parlaklık ayarları işe yaramıyor

Ancak o ayarlar (-2.0, +.03) flaş takılıyken flaşın gücünü ayarlıyor

Bence çok iyi bir özellik, belki çoktandır biliniyordu ben yeni keşfettim, ya da bilinmiyordu, bilemeyecem şu an ama inşallah faydası olur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.