H

Yüzbaşı
25 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
2020 Ateca Anahtarsız Kilitleme Hk
Herkese Merhaba,

2020 Ateca ile aranıza katılmış bulunmaktayım, araç kilitliyken ve anahtar cebimdeyken kapı koluna dokunduğumda kapılar açılıyor fakat araçtan indiğimde ve dokunduğumda kitlenmiyor,

Birkaç kişi aracı kapatırken de kapı kolu sensörüne dokunursam kitleyebileceğimi belirtmişti. Bunun bir ayarı mı var ?

Şimdiden teşekkürler
H
2 yıl
Xbox series s icin harici hdd
Merhaba

Xbox series s icin harici hdd alacagim. Okudugum kadariyla hdd bicimi nfts olmasi gerekiyormus. Herhangi bir hdd alip nfts formatina donusturebilirmiyim?

Tesekkurler.
H
2 yıl
Bulasik makinasi tablet haznesi kapanmiyor
Merhaba

Vestel marka bulasik makinasinin temizlik tabletini koydugumuz yerin kapagi kapanmamakta, birkac yerde tableti direk makinanin alt yuzeyine koyabilcegim yaziyor, alt kisma tablet koymak makinaya zarar verir mi yada duzgun yikama yapabilir mi?
H
2 yıl
Eca Kombiler İçin Eca Akıllı Kombi Termostatı
Arkadaşlar Merhaba,

Yeni aldığım Eca marka kombi için wifi üzerinden kontrol edebileceğim bir termostat arıyordum. Eca ile görüşmemde garanti dışı kalmaması için sadece Eca marka termostat takabileceğim iletildi.

Akıllı oda termostatı için Eca yetkili satış yerine gittiğimde ilgili termostattan kalmadığı, bağlantı sorunlarının olduğu, yeni model çıkaracakları iletildi. Kısacası termostatsız kaldım.

Bu üründen kullanan yada farklı bir fikir verebilecek var mıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >



Teşekkürler
H
4 yıl
13 Eylul 2020 Tanimlanamayan Cisim Hareketliliği
Merhaba arkadaslar. Dunyanin bircok yerinde 13 eylul tarihinde tanimlanamayan ucan cisimlerin goruntuleri gelmeye basladi. Birkaci su sekilde;https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/irw8tl/a_flotilla_of_ufo_over_my_city/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf fransahttps://streamable.com/30cf7w izmir

Videoyu izlemek için tıklayınız
Polonyahttps://www.reddit.com/r/aliens/comments/igbnfs/weird_lights_over_los_angeles_the_other_day/ los angelesHareketleri bakimindan starlin uydularina benzemiyorlar. Starlink uydulari bilindigi uzere tek dogrultuda ve duzlem icerisinde hareket etmekteStarlink ornek;

< Resime gitmek için tıklayın >
H
4 yıl
Huawei Mediapad T5 Google Servisleri Var mı?
Merhaba

Huawei Mediapad T5 (3gb/32gb) versiyonunu almayi dusunuyorum, aklima takilan tek sorun tablette google servislerinin olup olmamasi durumu.
H
4 yıl
Miui 11 Whatsapp Bildirim Sorunu Hk.
Merhaba,

Miui 11 yaziliminda Mi 9T telefona yaklaşık 1 hafta önce geçtim, daha önce kullandığım farklı marka telefonda whatsapp'tan gelen her mesaj için ses bildirimi alıyordum, fakat Miui 11 yüklü Mi 9T'e 10 adet seri mesaj gelse bile 1 yada 2 kere uyarı alıyorum, bazen hiç alamıyorum.Yazilim hatasi midir görüşlerinizi beklerim.
H
4 yıl
Arama Geldiğinde Parmak İzi İsteği
Arkadaslar merhaba

Mi 9 t telefonda parmak izi guvenligi kullaniyorum. Arama geldiginde aramayi cevaplamak icin mutlaka parmak izimi istiyor bunu nasil kaldirabilirim?

Simdiden tesekkurler.
H
5 yıl
Ukimde bekleyen gönderi hk
Arkadaslar merhaba

Belcika postasiyla gelen kargom 9 ocaktan beri ukimde bekliyor. Telefonla aradigimda gumruk kontrolu yapiliyor diyorlar fakat bu kadar uzun zaman bekledigi olmamisti.

Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
< Resime gitmek için tıklayın >
H
5 yıl
Vodafone faturasiz kampanya onerisi- hat taşıma
Merhaba

Turkcell kazigiyla karsilasmam uzerine vodafona gecmeye karar verdim. Ortalama 5 gb net paketi olan faturasiz hat onerileriniz nelerdir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.