Y

Yarbay
14 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
276 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
2 hafta
KAYBOLMAK BİLMEYEN GÖREV ÇUBUĞU SORUNU HK
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin bayramını kutlarım.

Bir kaç gündür küçük ama sinir bozucu bir sorun ile karşı karşıyayım. Youtube de "tam ekran" da bir şey izlerken alt tarafta görev çubuğu çıktı gitmiyor. Aslında tam görev çucuğu da değil ince bir bar işlevsiz bir şey neyse haliyle buda sinir bozucu bir şey. Çözmeye çalıştım ancak bir türlü netice alamadım. İşin garip yanı pc sorun var desem o değil. Çünkü başka tarayıcı da bu sorun yok. Bir tek chrome de var niyese.

Deneyipte çözüm alamdığım yöntemler.

1: Görev yöneticisi > windows gezgini> yeniden başlat seçeneği
2: Görev yöneticisi > ayrıntılar > explorer.exe görevi sonlandır
3: Chrome kendi ayarlarından güncelleme
4: Pc ye reset atma

Bunların hiç birisi de soruna çare olmadı maalef

NOT: PC nin güncellemeri tam. Pc de virüs vs yok temiz.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Y
7 ay
Max 5 Bin TL ye Telefon Önerisi Lütfen
Merhaba arkadaşlar max 5tl bütçem var TR disbiritör garantili sıfır telefona ihtiyacım var. Son derece normal kullanıcıyım. Genelde Gm telefonlarını kullanıyorum... Şu anda kullandığım gm20 modeli mesela.. Ama artık ömrünü tamamlamak üzere. Bataryası da 5000ma lik olursa sevinirim. Çok teşekkür ederim şimdiden de. Saygılarımla.
Y
11 ay
ASKİ SU FATURASI
İyice ayar kaçtı iyi okuyun anlayana bilene... Bunca yıldır fatura yatırım ilk defa böyle bir şey gördüm. Posta kutusuna faturaları atmışlar görünce şaşırdım. Bir devlet kurumu diğer devlet kurumuna atıfta bulunurken ülke ekonomisine dikkat çekiyor! < Resime gitmek için tıklayın >
Y
geçen yıl
SSD Harddisk TAKVİYESİ YAPMAK İSTİYORUM. YARDIM.
Merhaba arkadaşlar pc işinden fazla anlamam. Onun için bilgili arkadaşlardan destek rica ediyorum.

Asus PRIME B450M-K II

Marka ana kartım var. Buna uygun m.2 olur ssd olur fark etmez. Yani özetle 500gb kadar bir hdd ye ihtiyacım var. Bütçem 500tl Teşekkürler.

İyi bayramlar.
Y
2 yıl
SİSTEMİME UYGUN EKRAN KARTI TAVSİYESİ LÜTFEN
İşlemci: AMD REYZEN 5 3500
Ana Kart: ASUS PRİME B-450M-K
RAM: 16GB DDR4
PUS: COOLER MASTER 600W 80+ ELİTE

MEVCUT EKRAN KARTI: POWERCOLOR RED DRAGON RX550 2GB 128 BİT GDDR5

Ekran kartını satmayı düşünüyorum daha 1 yıl garantisi var. Bütçem max 4-6k arası. Sadece pes veya fifa oynuyorum. Sistemim pes 21 i çok rahat oynatırken 23 de ekran kartı yetersiz kaldı maalesef. Şimdiden teşekkürler.
Y
2 yıl
KORKUSUZ DELİKANLI SÜRİYELİLER!
Daha bunlar iyi günlerimiz. Adamlar kefir gibi her gün çoğalıyorlar. Vatandaşlık veriliyor her türlü maddi manevi yardım yapılıyor. Ülkeden gitmek isteyenler bile zorla yakalanıp gitmelerine izin verilmiyor! Ayrıca ben açık açık göndermeyeceğim de dedi.

Ülkelerinden kaçan bu şerefsizler burada erkek olmuşlar gelene gidene karısına kızına küfür ediyor posta koyuyor hem millete hem polise. Baştan sona bu bir projeydi zaten başarıyla da gerçekleşti. Ülkenin bölünmesi demografisini değiştirmek için bilerek yapıldı. Tamamı ülkeden gitmez ise verilen vatandaşlıklar iptal edilmez ise ülkemizin sonu gelecek bakın görün.

Ekonominin bozulmasında da en büyük etken bunlar. 10 milyonu geçmiş vaziyetteler.


https://www.youtube.com/watch?v=LU9MVAw2A64&list=RDCMUC7DDcxd92wR0LzlMKIcHDAA&start_radio=1
Y
2 yıl
Bu gün hiç kullanmadığım elektrik faturasını ödedim!
Aralık 228tl
Ocak 510tl

Hiç kullanmadığım elektrik farkı zammı 282tl!!!
Yani %123tl zam demektir bu!

Özetle Avrupa Amerika hep battı hepsi de bizi kıskanıyor!
Y
2 yıl
İKİ TANE AYYAŞIN YAPTIĞI YASA DERKEN!?
Bunlar kimdir acaba?
Y
3 yıl
Exxen Hakkında bilgisi olan var mı?
Baştan belli külüstür bir sistem olduğu da işte yasal yoldan maçlara bakalım diyoruz insanı illaki illegal işlere yönlendiriyorlar. Neyse konuya geleyim şimdi ben normal üyelik bir sene reklamlı üyeliği aldım izliyorum bunda sorun yok. Spor paketini de almak istediğim de aynı şekilde reklamlı yıllık benden tahsilat bölümüne gelince + normal üyelik parasını da tekrardan tahsil etmeye çalışıyor! Böyle saçma şey mi olur. Ben zaten üyeyim benden sadece paketin fiyatını alması gerekirken. Sıfırdan tekrar alıyor!!! O zaman benim peşin verdiğim paraya ne oldu?
Y
3 yıl
Normal kullanım birazda oyun için pc tavsiyesi lütfen.
Merhaba arkadaşlar bu işlerden hiç mi hiç anlamam gelecek doğru cevap ve yönlendirmeler ile bir kasaya ihtiyacım var. Son derece normal kullanıcıyım. Sadece kasaya ihtiyacım olacak tv yi monitör yapacağım çünkü. Sosyal medya,film müzik izleyip dinlemek vs işlerim olur. Sadece oyun olarak pes oynamayı severim onu rahatça kaldıran en az 5 serisini açabilecek olan bir pc kasasına ihtiyacım var. Birde fan sesinden nefret ederim son derece sessiz olmasını isterim. Klavye fare wifi aparat vs onları çözerim kolay. Bana nokta atışı istediğim şekilde kasa lazım. Hazır toplama da olur. Sıfır sistem olacak max bütçe 3000tl evet biraz düşük şu şartlar altında biliyorum. Şimdiden de teşekkür ediyorum.

Not: Bu fiyata dizüstü olur ancak oyun açmaz herhalde demi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.