_

Yüzbaşı
12 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
_
10 yıl
Yavru kedi buldum
Sabah bağırıyordu mama su koydum. Hala bahçede duruyo annesi terketti demek ki. isteyene Ankara/Eskişehir den verebilirim. Yoksa bikac gün sevip barınağa veririm.
_
11 yıl
Yavru Kedi Buldum, Anne veya Bakıcı Arıyorum
Annem duymuş sesini ben de gittim buldum bunu. Daha çok küçük elime alıyorum emcek yer arıyo:) eğer annesini bulamazsam mümkünse emzirebilecek bir anneye veya bakmak isteyen birine vericem. Hiç vermek istemem ama zaten kedimiz var. Buradan duyurmak istedim.

Eskişehirdeyim, isteğe bağlı Ankara'ya da getirebilirim. Fotoğrafı budur:

< Resime gitmek için tıklayın >

3 yıl önce bu zamanlarda (yine 2. vize zamanıydı) kendi kedimizi depomuzda bulmuştuk. Annesine vermiştim ama sonra arka bahçemizi mekan edinmişlerdi:D bunlara kutu buldum yiyecek verdim bi süre. Ama aşıktım resmen kedimize o zamanlar ve yabani olduğu için elime bile alamıyordum:( aradan zaman geçti ben bunu yakaladım ve bakmaya başladık. Yeri gelmişken anlatıyım dedim:)
_
14 yıl
Adaptörde Temassızlık - Nerede Tamir Ettiriyim?
mrb. Asus F3SG 240DV model laptop'ta adaptörü titiz ayar yaparak kullanabiliyorum. takılınca sorun çıkarmıyo. ama uygun konumu bulana kadar 40 takla atıyorum bazen...

Garantisi bitti. Ankara'da tavsiye edeceğiniz tamirci neresi var acaba? kendim açıp yapabileceğim birşey olur mu?
_
14 yıl
ddr2 667 olan alete 800 taksam perf. dolaylı artar mı!
slm. 2x1 gb 667mhz cl5 gecikme süresinde ramleri olan asus f3sg 240dv model laptop var kardeşimde. bunu 3gb yapmayı düşünüyorum. 800mhz takınca 667mhz'de çalışacağını da biliyorum... yalnız merak ettim nokta 800 takınca eski ramlarime göre daha düşük cl değerlerinde mi çalışacak?? fiyatları aynı, bahsettiğim duruma göre karar vericem.
_
14 yıl
bu rapid linki nasıl iner..
http://rapid share.com/files/307351978/ii.kotu.ve.cirkin.cshtr.com.HandSome.part01.rar

napcas premium mu istiyor?
_
14 yıl
LGA775 / DDR3 Ram Sorusu
intel c2d ve q9xxx serilerinde resmi olarak desteklenen ddr3 ram hızı 1333 mhz'dir. bu hız 333 mhz fsb ile elde edildiğine göre, ben sistemimi 425 mhz'ye oc yaptığım zaman desteklenen ram hızı 1700 mhz (425*4) mi olur?
_
14 yıl
1 paket \"ÇİKOLATADA\" ortalama 8 \"BÖCEK BACAĞI\" var(mış)
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=3423

bu ne ya:S aradım bulamadım var mı duyan??
_
14 yıl
güvendiğim dağlara kar yağdı (WD)
geçen günlerde windows çok çok uzun sürede açılmaya başlamıştı. sonra restart yaptığımda açılışta chkdsk tarama yapıp bazı problemli alanlar bulup buradaki dosyaları sildi ve açılış düzelmişti. bugün açılışta tekrar chkdsk yapınca hdd'de bad sector oluştuğunu farkettim.

< Resime gitmek için tıklayın >

hdd wd c. black ve daha kasımda almıştım. raw read error rate 787 olmuş. neyse ki sadece işletim sisteminin olduğu alan kusurlu.

bu aralar gta4 oynuyordum, 2gb ram'le kastırınca belki katkısı oldu. ayrıca hdd psu'nun fan olan tarafının önünde duruyor ama bir arkadaşım manyetik alanın arka tarafta oluştuğunu söylemişti. yani olacağı varmış...

garanti için aldığım yere haber verip göndercem sadece değil mi? (hızlıal.com)

ama en azından seagate kadar sinsi olmadı:)
_
14 yıl
www.imageshack.us sitesinde problem mi var?
resim upload ediyorum ama upload bitince resimlerin olduğu sayfa gelmiyo anasayfa çıkıyo yine... sizde de böyle mi oluyo? alternatif site neresi var?
_
14 yıl
Akasa Smart PWM 12 sahibi olanlar baksın
ürün bugün elime geçti ama içinden fan çoğaltıcı kablo çıkmadı. oysa ki fan için değil o kablo için almıştım!

internetten model numarasını araştırıp sipariş vermiştim (AK-FN053)
kutusuna baktığımda da "related product" (benzer ürün demek sanırım) adı altında bu kabloyu gösteren yerler mevcut. onun ürün kodu olarak da (AK-CB002) yazıyor. ama sitelerde benim aldığım kodda bunu vermişler:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd999453


yani sizlere sormak istediğim (AK-FN053) modelinden bu kablo çıkıyor mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.