O

Yüzbaşı
09 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 yıl
3gs sürüm güncellemesi
Arkadaşlar;

3GS unlock yaptıracağımda bir sorum olacaktı?

Şu anda 3GS maksimum hangi sürüm güncellemesini destekliyor?

teşekkürler.
O
10 yıl
Balıkesir Bandırma hakkında
Arkadaşlar tayin durumundan dolayı yakında Bandırmaya taşınacağım..Burası hakkında pek bilgim yoktur..En güzel muhiti neresidir? Evi hangi bölgeden tutmalıyım? Esnafı, halkı nasıldır? Nelere, kimlere dikkat etmeliyim?
teşekkürler..
O
11 yıl
Bu ürün nasıldır?
Arkadaşlar,
Ev sinema sistemi hakkında pek bilgim yok..işin içine girdikçe kafa çok karışıyor. Aşağıdaki ürünü kullanan ya da hakkında bilgisi olan yorumlarını paylaşabilirmi?

http://www.teknosa.com/urunler/110100704/panasonic-sc-btt195epk-3d-blu-ray-ev-sinema-sistem

fiyatın bu kadar düşmesini neye bağlıyorsunuz?
O
12 yıl
BMW E46 (2001-2003) tavsiyesi
arkadaşlar 2001-2003 arası E46 320i,320d, 520i, 520d herhangi birini kullanan veya bilgisi olan bu modeller hakkında biraz bilgi verebilir mi? Hangisini almak daha daha mantıklıdır?

genelde motorlar 150 bini geçmiş oluyor..bu çok sıkıntı yaratır mı?..LPG'ye uyumlu mudur?
Özel servislerin durumu nasıldır?

teşekkürler şimdiden..
O
12 yıl
KIŞ TATİLİ
arkadaşlar 2-3 günlüğüne kış tatili yapmayı düşünüyorum..aşağıda yazacağım kayak merkezlerinin son kar durumu ve konaklama masrafları hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar yazabilir mi? bulunduğum yer itibari ile ancak buralara gitme olanağım vardır.

Kayseri: Erciyes
Erzurum :Palandöken
Erzincan : akabulut
O
12 yıl
Lastik seçiminde tarih çok mu önemli dir?
Arkadaşlar kış lastiği alma arefesindeyim.. 2010 tarihli çok sayıda michelin alpin a4 buluyorum..fiyatları da oldukça uygun..(150 TL,195-65R15)
sizce tarih çok mu önemlidir?

avantaj ve dezavantajlarıyla cevaplarsanız memnun olurum..
O
14 yıl
subaru imprez 1.5 awd elegance vs Ford Focus Titanium TDCI
arkadaslar bu iki arac arasinda kaldim. 2008 model almayi dusunuyorum..uzun yolda ve dogu anadoluda kullanacagim. Ford az cok biliyorum ama imprezaya yedek parca ve servisten dolayi guvenemiyorum..
ozellikle 1.5 impreza hakkinda bilgisi olanlar goruslerini yazarsa cok memnun olurum.
siz hangisini alirdiniz?
O
14 yıl
Subaru impreza hakkında....!!!
İmpreza 1.5awd kullanan arkadaslar bu aracın en büyük dezavantajı nedir? Yedek parça ve periyodik bakım fiyatları nasıldır? Tavsiye eder mısınız?
O
14 yıl
Iphone 3gs sarz sureleri hakkinda !!!
Arkadaslar 3gs nizin tam dolu iken sarzi ne kadar gidiyor? mumkunse konusma, 3g, wi-fi, video oynatma ve bekleme sureleri icin ayri ayri yazabilir misiniz?

sarz etmenin olmazsa olmaz bir kurali varmidir? acik- kapali? 2 saat, yada yuzde100 dolu gosterene kadar ya da aksamdan sabaha kadar..
tesekkurler
O
14 yıl
KARAOKE KURULUMU YARDIMI!!!
Arkadaslar elimde Trident'in karaoke ozellikli bir vcd player'i var..ancak Karaoke'yi nasil hayata dondurecegimi bilmiyorum..bilgisi olan arkadaslar hangi ekipmana,kabloya,cihaza gerek oldugunu ve nasil kurmam gerektigini mumkunse ayrintili olarak soyleyebilir mi? ayrica sarki CD lerini nasil temin edebilirim?

simdiden tesekkurederim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.