C

Teğmen
08 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
telefonda halen avea yazması
6s plus kullanıyorm 4.5 gli sim kartta almama rağmen ekranda halen avea yazıyor sim kartı cıkarttım taktm telefon açtım kapattm günlerdir düzelmedi böyle bir problem yaşayan oldumu acaba :) günlerdir halen avealıym
C
11 yıl
2012 Xperia serisi telefonları jelly bean tarihleri açıklandı...
Hello everyone,

We’d like to bring you up-to-speed with the latest in our Android 4.1 rollout scheduling.

First up, the upgrade plans* for Xperia T, Xperia TX and Xperia V are progressing as planned – these smartphones will start to receive Jelly Bean during February and March.

Next up, Xperia P, Xperia J and Xperia go will be upgraded from the end of March. Then Xperia S, Xperia SL, Xperia ion and Xperia acro S will follow in the subsequent weeks.

We’re particularly excited about the Sony Xperia Jelly Bean features and functionality – we look forward to bringing you more information on this in the New Year.

The decision has been taken not to upgrade Xperia U, Xperia miro, Xperia tipo, and Xperia sola beyond Android 4.0.

Feel free to drop a comment below, and keep your eyes on the blog as we’ll be sharing more detailed news/updates as soon as we can.

Detaylı ingilizcesi olan arkadaşlar daha net bi şekilde bilgilendirirseler konu altından sevinirim..
C
11 yıl
Dubstep
Dubstep : güçlü bas ve aksak ritmler üzerine kurulu, bir su bardağı sakin dub, üstüne zaman zaman reggae ve temposu yüksek jungle karışımıdır .

Bi kaç örnek şarkıda veriyorum arkadaşlar

Benim hayatım resmen dubstep üstüne kurulu :)

http://www.youtube.com/watch?v=CSemARaqGqE
http://www.youtube.com/watch?v=eOofWzI3flA
http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g

https://www.facebook.com/pages/Dubstep-Greatest-Dubstep-Songs/364423766978015 facebook adreside açtım sürekli güncel dubstep paylaşımlarda bulunucam isteyende gelebilir
C
12 yıl
Ne beğenirsem başkalarının sayfasında çıkıyor
arkadaşlar hangi fotoğrafı beğensem sayfayı beğensem arkadaşların sayfalarında işte örnek ahmet bunu beğendi diye çıkıyor neyi beğenirsem karşı taraf görüyor buda beni rahatsız ediyor bu nu kapatmanın bir yolu varmı dır acaba
C
12 yıl
Htc sensetion xe ile ilgili
Arkadaslar bu telefonu vodafonedan almayi dusuyorum yeni vodafone abonesi olacagim 59 liralik tarfiye arti 79 olarak cihazi alacagim fakat bu 12 aylik tutari 59+79 carpi 12 olarakmi gecicek 79 carpi 12 mi acaba
C
12 yıl
Kredi karti limiti
Arkadaslar 1000 tlilik bir kredi kartim var 1400 liralik bir alet alacacagim. 400 tl bankamatikten extra olarak yatirsam kart limitim 1400 liraya cikarmi acaba ?
C
13 yıl
Turk kanallarI çıkmıyor
Arkadaslar apartmanda ortak canak anten var yeni tasindim bnde apartmana uydu alicim next in eski modellerinde turksat 2a 3a da aratma yapiyorum sadece yabanci kanallarini buluyor turk kanallarini hic bir sekilde bulmuyor sorun ne olabilir acaba
C
13 yıl
ipad 3g + wifi den internet paylaşımı
arkadaslar ipadimde 8 gb internet paketim varda pcimle paylastirmak istiorum interneti eskiden iphonem varken oluyordu ama ipadde bulamadim varmi bi yontemi acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.