B

Çavuş
06 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Citroén Sakso 1.4i Yakıt Tüketimi
Arkadaşlar merhaba,

4-5 ay öncesine kadar 50TL benzinle ortalama 130-150 km yol yapıyodum. Şuanda maksimum 100km yapabiliyorum. aracın bakımını yaptırdım yağı ve tüm filtreleri değiştirdim fakat hiç bir değişiklik olmadı. Acaba bujileride değiştirmek gerekir mi ?
Aracın 1 yıllık borcu kaldı, biter bitmez satmayı düşündüğüm için LPG taktırma konusunda da kararsızım ama şuan çok yaktığı içinde rahatsızım.
B
9 yıl
Target rengi değiştirme
Merhaba arkadaşlar,

target rengini ve boyutunu değiştirebiliyormuyuz? Beyaz renk hiç belli olmuyor ve çok büyük gösteriyor. Ateş etmeye başlayınca küçülüyor ama zor oluyor.
B
9 yıl
CS:Go hızlı sağa sola kayma
Merhaba arkadaşlar,

Yaaa multiplayer oynarken adamlar sağa sola hızlı bir şekilde hareket ediyolar. Vurmakta zorlanıyorum bunu nasıl yapıyolar? Ben yaptığımda yani A ve D tuşlarıyla sağ sol yaptığımda yavaş hareket ediyor.

Orjinal CS Global Offensive oynuyorum.
B
9 yıl
Biri tanıdık olmayan bir konumdan giriş yapmayı denediği için hesabını kilitledik
Facebook hesabıma giriş yaptığımda, "Biri tanıdık olmayan bir konumdan giriş yapmayı denediği için hesabını kilitledik" uyarısı alıyorum. Doğum tarihimi salladığım için giriş yapamıyorum. Bunu bazı developer kişiler çözebiliyormuş. ücretli ya da ücretsiz destek verebilecek biri var mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?
B
9 yıl
Fotoya logo eklenebilen uygulama var mı ?
Merhaba arkadaşlar,

Instagram da paylaşacağım foto ve vieolara logo ekleyebileceğim ücretli ya da ücretsiz bir uygulama biliyor musunuz?
B
9 yıl
Çölyak Hastalığını Duydunuz mu?
Çölyak hastalığı nasıl teşhis edilir?

Çölyak hastalığı teşhis için geleneksel yaklaşım üç aşamalı bir işlemdir:

– İnce bağırsakta bir biyopsi yapılır. 5 dakikalık bu işlem ince bağırsakta kalıcı hasarlar bırakabilir.
– Altı ay kadar hastalık şüphesi olanlar izlenir ve başka bir biyopsi yapılması için karar alınabilir.
– 6 ay sonra 3. Bir biyopsi ile hastanın gluten duyarlılığı ve çölyak hastalığı teşhisi konulabilir.

Çölyak hastalığının belirtileri nelerdir?

Her hastada aynı özelliklerin olduğu tipik bir çölyak hastası yoktur. Ancak genelinde gaz, şişkinlik ve kilo kaybı görülebilir. Ayrıca

+ ishal

+ kabızlık ( yağlı dışkı )

+ karın ağrısı

+ aşırı gaz

+ vitamin eksiklikleri ile ilgili herhangi bir sorun

+ Demir eksikliği ( anemi )

+ Kronik yorgunluk

+ zayıflık

+ Kilo kaybı

+ Kemik ağrısı

+ Kolayca kırık kemikler

+Yanma iğnelenme, kaşıntı veya karıncalanma gibi anormal veya bozulmuş deri hissi ( parantezi )

+ ödem

+ tırnaklarda beyaz lekeler

+ bulanık fikirlilik sonra gluten yenmesi

+ boğazda yanma hissi

Gibi sorunlar da 2. Derecede çoğu çölyak hastalarında görülebilir.



Çocuklarda çölyak hastalığı belirtileri

o gelişimde başarısızlık

o solgunluk

o şikâyetler, sinirlilik

o konsantre olamama

o kalça çıkması

o solgun, kötü kokulu, hantal kalça ve kıç

o sık sık, köpüklü ishal

Tüm bunlara ek olarak, şiddetli kızarıklık çölyak hastalığı ile ilgili ( genellikle kafa, dirsek, diz ve kalça ) görünen belirgin sorunlar ve risklerdir.

KAYNAK:http://www.glutensizdiyet.net
B
9 yıl
Origin Battlefield 3 Premium Satın Aldım
Merhaba Arkadaşlar,

Origin üzerinden battlefield 3 satın aldım. Fakat My games de görünmüyor. Nasıl indirebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Oyun için Anakart ve VGA Tavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır oyun oynamıyorum. Bu kışı evde oyun oynayabileceğim bi pc ile geçirmek istiyorum. Call of duty tarzı oyunları tercih ediyorum. Bu tarz oyunları oynayabilecek ve ilerde sadece vga yıupgrade edebileceğim bir anakart ve ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada SSD disk olmazsa olmaz mı sizce ?
B
10 yıl
Çölyak Hastaları için glutensiz Ürünler
< Resime gitmek için tıklayın >
Yemek yemek insanlar içinde her zaman büyük bir keyiftir ve her şekilde istediğini yemek büyük bir lükstür bunu herkes yapamıyor. İnsanlar yaşlandıklarında ister istemez yediklerine dikkat etmek zorunda kalır ama bir de her yaşta başa gelen bir hastalık var bu günümüzde hala çok bilinmeyen bir hastalık olmasına rağmen bu konu hakkında ufak çapta bir market oluşmaya başladı. Çünkü bu hastalık ile karşılaşan insanlar yeme sorunlarından dolayı büyük problemler yaşayabiliyorlar. Bu sorunun temel kaynaklanma nedeni arpa, buğday tahıl ve kuru baklagiller gibi ürünlerde ki protein veya diğer adıyla gluten vücuda girince bağırsaklar tarafından emilimin yapılmamasından dolayı vücuda büyük şekilde zarar vermesidir. Bu hastalar için kurulan marketin en önemli temsilerinden biri de http://www.ozelbeslenme.com isimli internet sitesidir ve bu sitede her türlü içinde gluten bulunmayan ürün bulmak mümkündür. Dışardan satın alırken kuşkuyla alınan ürünlerin hiç biri şüphe etmeden bu site üzerinden alınabilir çünkü marka olarak da bilinen bir marka Shcar kullanılmaktadır. Yani sitede her türlü çölyak hastalarının korunması gerektiği şekilde ve ürünlerin yapım aşamalarının her zaman çölyak hastalarına uygun yapılmaktadır.

Gluteinli ürün ile glutensiz ürünler aynı yerde pişirilemez ( tava ve fırın gibi) ve insan eli değmeden ayrıca çevre koşullarının da havanın bile temiz olması gerekmektedir. Glutensiz gıdalar büyük zahmetler ile hazırlandığı için her yerde yapılan kesin sonuç verir mi bilinmez ama bu sitede kesin sonuç verilerek ve büyük titizlikle hazırlandığı için bu sitenin talebi günden güne artmaktadır. Glutensiz ekmek artık geçmişe göre daha yaygın olsa da bu sitede istediğiniz türde ve miktarda alma şansınız olabiliyor. Bu şekilde normal yemek ayırmayan insanlar gibi masanızda ekmeğiniz olarak iç rahatlığıyla yemek yeme şansınız olabilir. Glutensiz yiyecekler insanların severek yiyebileceği bir olay haline geldi bunun başarısı da bu site. Çünkü çok farklı ürünler ile çölyak hastalarının her gün aynı şeyleri yemek zorunda kalmamalarını sağlıyor.

Sonuç olarak sitemize sürekli ziyaret ederek glutensiz diyet programınıza sıkılmadan hatta yeni tatlar katarak devam edebilirsiniz. Glutensiz diyet hakkında detaylı bilgiye http://www.glutensizdiyet.net sitesinden ulaşabilirsiniz.
B
14 yıl
Eski domain arıyorum
Arkadaşlar elinde en az 4 senelik içinde hijyen ya da temizlik geçen bir domain adı varsa satın alabilirim.
bilgi@ulkerhijyen.com adresine mail atabilirsiniz.

Edit: Arkadaşlar lütfen sadece içinde "HİJYEN" ya da "TEMİZLİK" kelimesi geçen ve MİNİMUM 4 yıllık domainler için benimle irtibat kurunuz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.