H

Yüzbaşı
05 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
361549 Gün Cezalı
356712 gün 4 s. 42 dk.
Gönderiler Hakkında
H
13 yıl
İleri derece İngilizce bilmenin Almancada sağlayacağı kolaylıklar?
Var mıdır? Varsa ne türdür?
H
13 yıl
Uyarı puanı üst limiti
20 olunca mı sınırsız banlanıyoruz?
H
13 yıl
Asla aşık olmayacağını düşünenler
Nabacaz la? Biriyle el ele tutuştuğumu düşünemiyorum bile... Liseli işi resmen. Soyumuzu nasıl devam ettirecez...?
H
13 yıl
Hiçbir şeyden tatmin olamıyorum...
Canıma tek etti diyemeyeceğim fakat tak etmesine yakın bir sürecin girişindeyim. Uzun süreli ama şiddetli olmayan bir bunalıma girdim. Amaçsızlık beni batırdıkça batırıyor. Bulunduğum yer dolayısıyla aşırı sosyal olamıyorum, tatmin edicek, eğlendirecek icraat arayışındayım fakat onu da bulamıyorum.

İnsan denilen robotun dünya ofisindeki programına dahil olmak istemiyorum. Yaşım 17, okulda fırlama denince parmakla gösterilecek ilk adamlardanım, sürekli makara peşindeyim fakat bu olayın sahte dışavurumu; içim gerçekten rahatsız. Kendimle bir bütün olamamak beni üzüyor.

En zevk aldığım olay arkadaşlarımla içki ve dalga içip ortamlara katılmak fakat bu da en verimli olarak yazın yapılabildiğinden yaz harici aylarda adam akıllı eğlendiğim zamanlar olmuyor. Eğlenme şekillerimden bazıları sorunlu, birçoğunuz yadırgayacak ama içip etrafa(mülk) zarar vermekten ve hırsızlıktan aldığım zevki başka şeylerde zor buluyorum. Küçüklük çevremden edindiğim bu nitelikler beni bunları yapmaya bağımlı kılıyor, anlayan arkadaşlar vardır eminim ki. Özetle, bunları da azaltmaya başladığımdan tatminsel eksiklikler ortaya çıkıyor.

İnsan kendinle kalınca ne kadar aciz olduğunu iyi anlıyor Krishnamurti'nin dediği gibi ve ben de artık bunun bilincinde olmamaya çalışıyorum. Kick boks, vücut geliştirme ve koşuyla kendimi oldukça meşgul tutmaya çalışıyorum ve biraz işe yarıyor. Fakat yalnız kalınca, odam sigara kokusundan durulmaz hale geliyor.

Bazılarınız seni anlayacak bir kıza ihtiyacın var diyecek, tahmin edebiliyorum. Amacım hiçbir zaman seks ve romantizm olmadı, ikisine de bir tutku beslemiyorum fakat istediğim özelliklerde bir kızı bulmak da pek kolay olmasa gerek. Gamsız, eğlence tarzlarımızın yakın olduğu, idare edecek seviyede de fizikli olan birini tanıyorsanız bana ulaşın! Bu tarz bir romantizm müstesna tabii, böylesi makul de keşke gerçek olabilse! Bu konuda düşünmeye devam ediyorum, sonuçta durumuma çözüm olma ihtimali barındırıyor gibi gözüküyor.

Eskiden kendimi güçlü hissederdim fakat yalnız kalmayı bildiğimden ve epeyce yaşadığımdan artık böyle hissetmiyorum. Aynı durumu yaşamış olan büyükler acaba bunun tipik bir ergenlik sorunu olduğu müjdesini verebilirler mi?

Bu bayram herkes bir yere gitti ve ben bütün bayram yalnız kaldım, yapacak bir şey bulamadım. Yalnızlığa karşı çareler üretmem gerek, sorunumun temeli bu.

Duygusal hiçbir değerim yok, gamsızlığımın en büyük sorunu da bu. Ne değer verdiğim bir kız, ne de uğruna senelerimi harcayabileceğim bir amaç. Serserilerden kafa yediğim halde ses çıkarmazken, uğruna 7'ye 2 bıçaklı kavgasına girdiğim arkadaşım ve onun gibi arkadaşlarım var; biliyorum biraz aptallık ama en azından bir değerimin olduğunu bilmek beni mutlu ediyor!

Müzik hayatımda çok önemli bir yer ediniyor. Son olarak elektro gitar alıp çalışmaya başladım fakat hevesim birden gitti, onu satıp DJ sistemi alsam mı diye düşündüğüm oluyor. Bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa yorum yapıp beni çok memnun eder, zira her türlü uğraş çok değerli gözüküyor artık.

Özet geç diyenler için; bana kendimi mutlu kılabileceğim icraatlar söyleyin.

İçimi dökmek istedim arkadaşlar, konu bütünlüğü olmadığı için kusura bakmayın fakat bunalım şiddetli olmadığından böyle yazdım, her parçada küçük sorunlar var, hepsi birleşince büyük olmaya yaklaşıyor. Okuyup yorum yapacak olanlara teşekkürlerimi buradan belirtirim.
H
13 yıl
Slayer\u0027dan öneriler?
Angel of Death, Jesus Saves, Silent Scream harici önerilerinizi alabilirim arkadaşlar. Diskografi boşa durmasın.
H
13 yıl
Amerikan mandasına girseydik n\u0027olurdu?
ABD'nin 50'yi aşkın senedir üzerimizde uyguladığı politikaları yapmasına hiç gerek kalmadan bir Afganistan, Irak mı olurduk; yoksa geleceğimiz daha mı değişik olurdu?

Bu konudaki fikirleriniz nelerdir?
H
13 yıl
Vücut geliştirme + kickboks = overtraining(aşırı çalışma)?
VG'le yakından ilgili arkadaşlara yönelteceğim bir sorum olacak. P.tesi hoca beni kboksa da çağırdı ve triceps-biceps-bilek-omuz-bacak ağırlıklı inanılmaz kasan idmanların düzenli VG idmanlarıyla çakışmasının dezavantajlarından korkuyorum. Kimisi bir şey olmaz diyor, kimisi de olur. Kimi dinleyeceğime karar veremedim. Haftada 3 gün VG, 3 gün de KB idmanı olacak.

Aydınlatacak birileri çıkarsa müteşekkir kalırım.
H
13 yıl
Sözünüzü dinlemedi diye kadına şiddet uygular mısınız?
Morçatı reklamlarını görmeye başladım da aklıma geldi, acaba var mı şiddet yanlısı aramızda, sadece sözünü dinlemiyor diye dövecek?
H
13 yıl
Liseli Iverson fanı(komedi mutlaka bakın)
< Resime gitmek için tıklayın >

Mükemmel İngilizcesiyle ve engin yorumuyla müthiş tanıtmış Türkiye'yi...
H
14 yıl
Kafasına göre adam banlamak...
quote:

Carcharot

Dostum kör müsün, bir sayfadır kaç farklı argüman verdim, bir tanesine takılıp kaldın... Adam birinde Kuran'a saçmalık diyor, diğerinde gökten indiği sanılan kitap diyor, diğer bir yerde ise Muhammed'in koyduğu kuralların olduğu kitabın adı Kuran'dır diyor. Apayrı bir yerde daha Muhammed ayetleri ihtiyaçlara göre yazdırıyordu diyor.

Açın şu gözlerinizi artık... Atatürk Müslüman falan değildi... Bir Kuran'ın, bir de Atatürk'ün sözlerine bakın! Kuran diyor ki benim sözümü değiştirilmez, Atatürk diyor ki değişmeyecek hükümlerin geldiğini söylemek aklın inkarı olur... Hala mı direteceksiniz?


Atatürk'ün Müslüman olup olmadığının tartışıldığı konuda bu mesajım şahsa hakaret gerekçesiyle direkt 5 uyarı puanı aldı ve 4 gün uzaklaştırıldım. Ateistsin diye banladık gibi dürüst bir yorum yerine şahsa hakaret gibi komik bir sebep belirtmişsiniz ama bu yeterli değil.

Eğer "kör müsün" yazımdan dolayı uzaklaştırıldıysam bu mesajın türevlerini bulup şikayet edeceğim, bakalım gerçekten ondan mı banlanmışız...

"Adam birinde Kuran'a saçmalık diyor" eğer bundansa, bu sözün sahibi ben değil, Atatürk'tür. Yani ben sadece öyle dediğini belirtiyorum. Bir modun Türkçe yetersizliği yüzünden banlanmamışızdır umarım!

"Evet Karabekir; Arapoğlunun yavelerini Türkoğullarına öğretmek için Kur’anı Türkçeye tercüme ettireceğim ve böylece de okutacağım. Ta ki budalalık edip aldanmakda devam etmesinler!…"
Kazım Karabekir, Paşaların Kavgası: Atatürk-Karabekir, Yayına hazırlayan: İsmet Bozdağ, Emre Yayınları, Aralık 1991, s.159


TDK yorumu: (ya:ve) esk. Saçma, saçma sapan söz:

http://www.tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=yave&ayn=tam

Yine hakaret sebebiyle şikayet konum da silindi, ben de düzenleyip ikinciye açtım. Maile cevap vermiyorsunuz, bari burada verin.

Ateistliğimden banlanmış olmak istemiyorum ve esaslı bir gerekçe sunmanızı bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.