S

Teğmen
05 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 ay
Zeytinyağı dökülen Araç koltuğunu söküp yıkama
Merhaba arkadaşlar; burada ve Google’da araştırdım ama tam aradığımı bulamadım, Peugeot 207 aracım var, geçtiğimiz günlerde bagajda zeytinyağı döküldü hemen kabasını aldım oto yıkamacıya götürdüm temizlettim ama bagajdan arka koltuğun arasına da girmiş ve bi süre sonra koltuğun üstüne doğru kusmaya başladı.İzmir’de çok bilinen bir detailing firmasını aradım ama biz çıkaramayız, boşuna para harcama direk döşemeciye git yenisini taktır dediler( muhtemelen onlar koltuğu çıkarmadan yapacaklardı). Benimde Aklıma arka koltukları söküp sıcak su ve deterjan vs. Ne işe yarayacaksa araştırıp yıkama fikri geldi ama ne halı yıkama makinem var ne profesyonel aletim, bu işi kendim yapabilir miyim acaba bi sıkıntı olur mu? Koltukları araçtan bağımsız balkonda kurutmayı düşünüyorum yani bir iki hafta araca takmasam olur. Veya bu işe hiç bulaşma derseniz bu koltuk yıkama işini neresi yapar? Gerçekten detailing firmasının söylediği gibi bu zeytinyağı lekesi geçmez mi? Yeni döşeme mi taktırayım? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
S
2 yıl
Konuların saat sırasına göre gitmemesi
Merhaba ;

Sıcak fırsatlar konusunda 1 saat önce yazılan konudan sonra dün yazılan konu gözüküyor.


Cihaz: iPhone10,5 (15.4.1)
Sürüm: 1.9.19 (835)

< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Baseus 10000 Mah powerbank 51,90 Amazon
S
3 yıl
Buzdolabı için yer sorunu
Merhaba arkadaşlar;
Buzdolabı almayı düşünüyorum, buzdolabı için alanım Y: 1.90 cm G:85 cm D: 60 cm. Almayı düşündüğüm dolap ise Y:182.5 cm G: 84 cm D: 74.5 cm. Yani yanlar silme girecek sayılır sadece 1 cm boşluk kalacak, üstten 7.5 cm boşluk kalacak, duvarla arasında biraz boşluk bırakırsam önden 20 cm dışarıda kalacak, arçelik bayisinde çalışan arkadaş kenarlardan ısınacağını ve hava alması gerektiğini söyledi ben tavsiye etmem dedi, acaba gerçekten sıkıntı olur mu, en az 5 cm boşluk bırakmak gerekir mi, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


Edit: Etkisi olur mu bilmiyorum ama buzdolabının solunda ankastre fırın var arkadaşlar, arada onun sıcaklığı da gelebilir.
S
8 yıl
TEKNOSA PREO P2
Merhaba arkadaşlar ;

Bugün teknosaya meizu m2 note bakmaya gitmiştim onu incelerken gözüme preo p2 takıldı tasarımı hoşuma gitti özellikleri de fena değil bataryası 3150 Mah ve usb 3.0 ile hızlı şarj özelliği var, mağazada denediğim kadarıyla kamerası güzel gibi geldi fakat malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi, forumda konusunu bulamadım kullanan veya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim Özelliklerini teknosa'nın kendi sitesinden yapıştırıyorum;

Ağırlık (gr.) 154 gr
Artırılabilir Hafıza Var
Bellek(MB) 2 GB
Bluetooth Var
Boyutlar (cm) 154 x 77 x 7.2 mm
EKRAN BOYUTU 5,5"
Ekran Çözünürlüğü (Piksel) 1280 x 720
Ekran Tipi Capasitive Multitouch
İşlemci Hızı (Mhz) 1.3 GHz
İşletim Sistemi Android
Kamera Çözünürlüğü(Piksel) 13 MP
MODEL P2 Pil 3150 mAh
Saklama Kapasitesi (Mb) 16 Gb
3G Var
Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var
GPS Var
Dokunmatik Ekran Var
Ön Kamera 8 MP
4G Var
Desteklenen Hafıza Kartı MicroSD
Hafıza Artıma Kapasitesi 32 GB
İşlemci Çekirdek Sayısı 8
Çift Sim Var
Ürün MenşeiÇİN



http://www.teknosa.com/urunler/125071692/teknosa-preo-p2-siyah-akilli-telefon
S
10 yıl
Çamaşır makinesi tavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar;

Evimdeki çamaşır makinem bozuldu ve yenisini almaya karar verdim.çamaşırlarım biraz fazla olduğundan 8 kg'lık olması benim için avantajlı olacaktır biraz araştırmalarım sonucu samsung'un iki modeli bana cazip geldi ama samsung çamaşır makinesi hakkında hiçbir bilgim yok eğer samsung'un çamaşır makineleri hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.bulduğum modeller ;
http://www.n11.com/samsung-wf8800lsw-camasir-makinesi-P12789455

http://www.n11.com/samsung-wf1702w5w-camasir-makinesi-P12789454

farklı marka ve model öneren olacak varsa görüşlerinize açığım.

son olarak 750-900 lira arasında bir bütçe ayırdım.

Şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız için.

Saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.