M

Teğmen
31 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
192 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Vr600 modem ve wifi 6 router ile ilgili
Merhaba arkadaşlar. Tplink Vr600 modemim var. PC'de Asus b560 wifi anakartım var. Wifi 6 destekliyor. Modem iyi bir modem fakat wifi 6 destekli değil.

Sorum şu, Huawei ax3 wifi 6 router satın almak üzereyim. Bunu satın alsam, PC de verim alabilir miyim? Faydası olur mu?
M
3 yıl
Yeni Modemlerde Sürekli Kopma Yaşıyorum (Eski modem sorunsuz?)
Arkadaşlar, hali hazırda kullandığım Zyxel VMG3312-B10B modemim var. Bağlantım 22-23mbps fiber Türk Telekom.
< Resime gitmek için tıklayın >


İşten arta kalan zamanlarda online oyun çeviriyorum sürekli. Hadi dedim bağlantıyı iyileştirelim. Gittim Asus DSL AC 750
< Resime gitmek için tıklayın >
marka modem satın aldım. Telekom'da çalışan arkadaşın tavsiyesi ile. Sorunlar bundan sonra başladı.

Modemde sürekli wifi kopması, bağlantı kopması vs. yaşamaya başladım. Eski modemi taktım. Sorunsuz çalıştı. Yeniyi tekrar taktım, beli aralıklarla bağlantıyı kaybedip anlık geri geliyor bağlantı. Dedim herhalde modemde sıkıntı var. 3 kere ASUS servisine gitti modem. En sonunda bana dediler ki modemde sorun yok. Video çek görelim. Videoları çektim fotoları çektim gönderdim. 1 ay değişim bekledim. Yeni modem geldi.
Sorunlar sanki hiç düzelmemiş gibi hep aynı devam etti. Bu modelin uyumsuz olduğunu tahmin ederek arkadaşa sattım sıfır gelen modemi. O da bana dedi madem öyle ben de sana istediğin bir modemi satın alayım netten. Hadi dedim eski modemin markasından olsun sorun yaşamayayım,
Zyxel vmg3625-t20a
< Resime gitmek için tıklayın >
satın aldı bana.

Modemi araştırarak aldık bir hevesle. Evet Asus kadar kopma olmasa da 7'de işten geldiğimi varsayalım geceye kadar 3-4 kere rahat bağlantı gidip geliyor bunda da.

Artık cidden canım sıkılmaya başladı. Splitter, kablo vs. hepsini değiştirdim. Sonuç değişmedi. Bu duruma telekomcu arkadaş da şaşırdı. Nasıl olur ya dedi böyle sorun hiç başımıza gelmedi. Bilmiyorum agalar. Bana bir yardımcı olun. Eski modem takılı şu an. Belki 6 ay takılı kalsa hiç gitmeyecek bağlantı ve videolarda oyunlarda yeni modemlere göre gözle görülür performans alıyorum. Saçma şaşırtıcı ama durum böyle... Bu arada arkadaş telekomdan mesafe ayarı vs yaptı dedi onunla alakalı bir durum mu diye. Sonuç düzelmedi maalesef.

Şimdi bu Zyxel vmg3625-t20a modemi satmak istiyorum. Ne almalıyım? Ne yapayım bilenler bir yardımcı olsun. :(
M
3 yıl
ABD\u0027de neden yaşlı başkanlar seçiliyor?
Dikkatimi çekti, Trump 74 yaşında diyor, bu seçilen Biden 77 yaşında. Tecrübe mi? Bunun şartları mı bu. Şu an NTV'de dedenin biri ABD başkanı oldu vay arkadaş 😃 Bizde ne olurdu?
M
4 yıl
Asus Dsl Ac-51 Modem ve Asus Teknik Servisi sorunu
Modem aralıklarla "wifi bağlantı yetkilendirme gerekiyor" uyarısı veriyor ve bağlantı kopup tekrar geliyor. Modem firmware güncellemeden tut, kanal ayarları, dbi ayarları vs. yapılması gereken ne ayar varsa yaptım. Kabloları değiştirdim. Modem problemli arkadaş. 1. Servise yolladım. Yazılım güncelleme yapıp yollamışlar. Eskiye almışlar dedim neyse kullanayım düzelmiştir belki. Arkadaş modemi büyük hevesle taktım yine aynı yine aynı. Deli olacam. Dedim yazılım güncelleme yapayım, yaptım aga değişen hiç bir şey yok. Aynı. Bir süre sonra tekrar kayıt açtım. Yolladım. Adım adım yaptıklarımı yazdım. Log kayıtlarına bakmalarını kopmalar olduğunu beyan ettim. 3-4 gün sonra tekrar geri geldi. Açıklama şöyle; uzun süre test edildi herhangi bir sorun görülmedi. Video çekip yollayın. Kullanıyorum okey sorun yok. Bağlantı da var ama arada gidiyor işte. Verim alamıyorsun. Ummadığın anda kopuyor. Türk Telekom un verdiği beyaz Zyxel canavar gibi bana mısın demiyor. Diyeceksiniz neden o zaman bunu aldın. İncelemesini izledim bir arkadaş tavsiyesi ile aldım. Warzone, CS, War Thunder vs çeviriyoruz iş stresi hesabı ama aniden oyundan atınca deli oluyorum. Yani işin özü adamlar bizi paketleyip yolluyor. Bana şimdi akıl verin. Ne yapmam lazım.? Ha bu arada modemi ikinci servise yolladığımda kesinlikle değişim istiyorum diye yolladım sorun yok diye geldi. Benim bunu nasıl ispatlamam lazım. Telefonda ekran kaydedici ile kaydettim bir video var elimde ama PC de bunu kayıt altına alacak uygulama vs nedir? Şimdiden sağolun Asus tan soğudum yemin ediyorum
M
14 yıl
Asus Chasis Kasaya Fan?
Arkadaşlar merhaba,

Benim Asus Chasis kasam var. Anakartım Asus P5K SE

Bileşenler;
Zotac 9600GT Ekran Kartı
2*2*2 1066Mhz Kingston Ram + Ram üzerinde kingston extreme soğutucu
3 Hard disk (1tb+320+160)
500w thermaltake power

Arkadaşlar benim sorunum kasayı yeterince soğutamamak. İnanın sıcaklığı mouse'a kadar geliyor. Kasaya nasıl bir sistem uygulamalıyım? Kasa üzerinde tek fan var o da standart kasa fanı. Kasa klasik asus kasa. Bi yardım edin

şimdiden teşekkürler..
M
15 yıl
Asus P5K SE Anakart Ram Sorunu
Arkadaşlar merhaba, bende Asus P5K SE anakart var. Sistem güncelleme yapayım dedim. Zotac 9600 GT erkan kartı aldım thelmaltake 500w power aldım. buraya kadar her şey normal.

2x2Gb 1066Mhz Kingston set aldım. Zaten üzerinde de 1+1Gb ram vardı. Oldu 6gb. Fakat pc halen 3.25gb ram görüyor. Bunun nedeni nedir? Ne yapmam gerekir?

Her cevaba ayrı ayrı teşşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.