A

Yarbay
25 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
1136 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
MİLLENİCOM TAAHHÜT CAYMA BEDELİNİ ÖDEMİYOR
Bu süreçten sonra güncellemeleri konu başında ileteceğim arkadaşlar.


Son güncelleme

Cayma bedeli tarafıma ödendi ama Web sitelerinde yazmış oldukları kurulum ücretini tarafıma odemediler. Size telefonda bu şekilde bir söz verilmemiş dediler. Fakat Web sitelerinde bu ücretinde alınmayacağı yazıyordu.


13/01/2021 güncellemesi

109.90 tl değerinde cayma bedelinin tarafıma ödeneceği bilgisi verildi.

Ek olarak kurulum ücreti iadesinide istedim. Kurulum ücreti 35 tl / 4ay şeklinde alınıyor. Web sitelerinde başka iss'den gelen abonelerden kurulum ücreti almıyoruz ibaresi var. Son durum güncellemesini paylaşmaya devam edecegim


11/01/2021 güncellemesi

Millenicom iptal departmanı ile görüştüm. Görüşme sonucunda 109.90 tl değerinde cayma bedeli karşılanacağını ilettiler. 48 saat içerisinde tarafıma bilgi verileceği söylendi. Sonucu sizinle paylaşmaya devam edeceğim

09/01/2021 guncellemesi

Millenicom ilk olarak konu sahibine mesaj atmak yerine, konu içerisinde MİLLENİCOM PİŞMANLIKTIR yazan bir arkadaşa mesaj atıyor. Şaka gibi resmen. Ciddiyetsiz bir iss'sin YALANCImillenicom


< Resime gitmek için tıklayın >

06/01/2021 güncellemesi

Millenicom Taahhüt cayma bedelinin olduğunu mesajla sonunda kabul etti. fakat şöyle bir durum var normalde eski iss den kalma cayma bedeli 180 tl, ama millenicom bunun sadece 10 tl tutarını karşılıyor. Birde şaka gibi gelen mesajda fatura tutarıniz 10 tl'nin altına düşmesi durumunda ilgili ayda tarafınıza fatura yansitilmiyacaktir diye mesaj atmışlar. Mesajı aşağıya bırakıyorum, takdir sizin.


< Resime gitmek için tıklayın >



Şimdi ben bu şirketi thh versem, beni birde thh ile uğraştıracaklar. En iyisi iptal edip superonline yada turktelekom bünyesine geçiş yapmak.

En azindan sizlerin sayesinde bu konuya 8k+ tıklama geldi. Bu kadar kişi bu iss hakkında bilgi sahibi oldu. Bu süreçte beni yalniz bırakmayıp yanımda oldunuz, yapmış olduğunuz yorum ve tavsiyeler için teşekkür ederim.


Millenicom müşteri hizmetleriyle 04/01/2021 tarihinde yaptığım görüşme sonrasında ısrarla cayma bedeli olmadığını söylemeye devam ediyor. WhatsApp üzerinden yaptığım son görüşmenin kaydını dosya olarak ekliyorum. Bana neden ücret iadesi yapılmadığına dair net bir bilgi hala verilmiyor. Yoruldum bu şirketle uğraşmakla



-----------------------------
kimseyi sıkmamak adına çok kısa bir şekilde yaşadığım durumu özetliyorum :
11 kasım 2020 tarihinde taşındığım için kablonet aboneliğimi iptal ederek millenicom internet servis sağlayıcısına geçiş yaptım. geçiş yapmadan önce millenicom müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, müşteri hizmetleri 200 tl kadar olan geçiş ücretini karşıladıklarını ve geçiş yapan müşterilerden kurulum ücreti almadıklarını söyledi. bende müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu bilgiye istinaden geçiş işlemini yaptım.
yaklaşık 5 gündür kablonet üyeliğimden yansıyan cayma bedeline ait faturayı millenicom whatsapp hattına ve info@milleni.com.tr adresine faturamı iletmeme rağmen müşteri hizmetleri tarafıma ilettiğiniz faturada cayma bedeli bulunmamaktadir şeklinde 4 yada 5 defa geri dönüş yaptı. şimdi ben cayma bedelinin açık acik yazdığı faturalarımi ek dosya olarak sizlerin görmesi içinde buraya yazıyorum.

lütfen faturayı incelerken aşağıda bahsettiğim detayları dikkate alarak yorum yapın arkadaşlar;
1.sayfada sarı kalem ile isaretledigim yerlerin yanında parantez içinde yazan (tcb) 'nin ne demek olduğu 2.sayfada açık bir şekilde yazmaktadır. ikinci sayfada yazan tcb' nin açılımı "taahhüt cayma bedeli" olarak belirtilmektedir.


Lütfen konuyu cikarabildiginiz kadar öne çıkarın, millenicom'dan hizmet almak isteyen arkadaşlar bu vesileyle nasıl bir şirketle muhatap olduğunu görmüş olur
----------------------------------------------


Kablonet iptali için İkametgah neden tasimadin diye soran arkadaşlar için ;

Arkadaşlar öncelikle ilginize, alakanıza ve destekleyici mesajlarınız için teşekkür ederim.

Ben evimi hızlı bir şekilde (2 gün) İstanbul Fatih semtinden İstanbul eyüp semtine özel nedenlerden dolayı taşımak zorunda kaldım. Kablonet aboneliğimi Fatih semtinde kullanirken benim ikametgahım Bayrampaşa semtindeydi. Millenicom ile görüştüğümde 200 TL kadar cayma bedelini biz karşılıyoruz dediler, bende bu söze istinaden zaten vaktim olmadığı için ikametgah taşıma islemleriyle uğraşmak istemeyerek abonelik iptali yaptım.

Edit: linkedin üzerinden şirket CEO'su Aybars Karaatmaca 'ya konu detayları ile ilgili mesaj attım. Herhangi bir gelişme olursa eklemeye devam edeceğim.

Edit: gelen sorular üzerine ekleme

Arkadaşlar öncelikle millenicom aboneliğimi başlattım sonrasında kablonet aboneliğimi iptal ettirdim.

Edit:
@kambochian arkadaşımdan gelen tavsiye üzerine yarın linkedin üzerinden millenicom ceo'su Aybars Karaatmaca 'ya mevcut durumu özetleyen bir mesaj atacağım. Gelişmeleri buradan sizinle paylaşırım.

Edit: millenicom belki iyi bir iss sağlayıcı olabilir. Gelen mesajlar arasında kendisinden memnun kalan müşterileri var. Belkide ben yaşadığım sorunla ilgili kötü yada ilgisiz çalışanlara denk geldim. Amacım burada millenicom şirketini karalamak değil. Sadece verilen sözlerin tutulmasıni sağlamak ve müşterisini aptal yerine koymamasini sağlamak.



< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
Blackout Online Oyuncuları
Blackout oynayan varsa ekip içerisinde +1 yada +2 arkadaşa ihtiyacımızın olduğu zamanlar oluyor.

20 yaş üstü, muhabbeti düzgün saygılı arkadaşlar eklesin birlikte oynayalım. Win / kill oranımız ekip olarak iyidir, pusarak değil basarak oynarız. Genelde her akşam 19:00 dan geceye kadar çevrimiçiyiz.

Psn: fukisilin86
A
6 yıl
Binance üzerinden Bnb alımı hk
Merhaba arkadaşlar

Elimde 10000 TL değerinde Btc var.Bunu binance üzerinden al sat yapmak istiyorum fakat paribuda gibi alış emri oluşturmayı çözemedim.

Amacım elimdeki 10 bin TL değerindeki btc 12 bin TL olunca satış emri oluşturmak.Daha sonra tekrar 10 bin TL olunca tekrar alış emri oluşturmak istiyorum.Ben nereye ne yazacağımı ne kadar yazacağımı bulamadım.Yani Btc den Bnb almak istiyorum,sonrasinda bnb den btc alimi yapmak istiyorum.Siteyi bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.Bu şekilde işlem yapmak isteyen arkadaşlarda faydalanmış olur belki

Ekleme;
Sitede Limit-Market-Stop limit kısmı var ama hangisinden olusturcam bu işlemi,nereye ne yazcaz :(
A
7 yıl
Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Hk
Kosgeb icin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesini nerelerden alabiliriz bilgisi olan var mi.Yani kosgeb kendisi bu egitimi vermiyor mu
A
8 yıl
2016 Hyundai Tucson Şanzıman Isınma Sorunu
Daha bu gün galeriden teslim aldığım 0 Hyundai Tucson'un Elit Plus 4x2 Turbo modelinde 20 km'de şanzıman ısınma sorunu verdi balata kokusu sardı arabayı. Aracı teslim alırken sıkışık trafikte böyle bir şey olur şeklinde uyarılmıştım fakat bu kadar çabuk olunca kelebek camdaki Hyundai Yardım Servisi'ni aradım. Cevapları ise biraz soğumasını bekleyin daha sonra manuel olarak kullanın oldu. Tem'de 20 dakika şerit kapatmak zorunda kaldım. Araba soğuduğunda manuele alıp keyifli keyifli giderken 10 km sonra yine aynı uyarıyı aldım. Dediler ki "Sürüm eksiktir. Pzt getirin güncelleyelim. Düzelir..." yine çektim bekledim Tem'de. Soğuyunca yolculuğu bırakıp eve döndüm. Öncelikle bunun ilk gün bu sıklıkla bu kadar dikkatli sürerken olması doğal mı? Sonrasında ise nasıl oluyor da benim galeriden sıfır çıkan aracımda sürüm eksik oluyor! Bu aracı hiç kontrol etmemişler mi? Bu sorunu fark etmemişler mi ?
A
8 yıl
Türk Net Beni Yardımlarınıza Muhtaç Kıldı!
Merhabalar yaklaşık 1 aydır Türk net kullanıyorum. 1 hafta kadar 16 Mbps aldım. Kesintiler, 5 mbps hız testi sonuçları ve download sorunu yüzünden 12'mbpse düşürtmek zorunda kaldım (1 hafta öncesinde 16 mbps cayır cayır kaldıran hat Türk Net de kaldırmıyorMUŞ!) 12 de bile kesintiler yaşıyorum ve hala indirme hızım 5MBPS! Geçişten önce ise 16 mbps - 75 gb adil k.k ttnet kullanıyordum. Hiç bir kesinti yoktu. Hız testlerim ve download hızım gayet olması gerektiği gibiydi. Ps4 üzerinden Nat Type'm aynı modemde Ttnet de 2 iken Türk net de 3 (EN KÖTÜSÜ) ve düzelmiyor! N'apmalı elimdeki modem biraz eski fakat Ttnet ile de aynı modemi kullanıyordum. Çok yeni bir modemim vardı servise yollamak zorunda kaldım. Portlardandır diye düşündüm fakat bu modemde DMZ yok. UpNp açsam da hiçbir şey değişmiyor. TTNET yada Superonline den birini mi tercih etmeliyim yeniden ? Port değişim talebi ile düzeltilebilecek bir sorun mudur ? Modem arayüzünden çekilecek bir ayar var mıdır?

Not : Modem arayüzünde 12 mbps yollanıyor olarak gözüküyor. (Sorun download hızı (hız testi sonuçlarıyla ,5 mbps, uyuşuyor) , kopmalar, NAT tipi)

Not 2 : Sorunla ilgili Türk Net ile düzenli olarak 4 gün boyunca irtibat kurdum. Arıza kaydı bayramdan 3-4 gün önce açıldı. 48 saat içinde haber vereceğiz dediler. Bayramdan 1,5 hafta sonra arayıp arıza kaydımın kapatıldığını, sorunun onlarla ilgili olmadığını belirttiler. Gülmekten başka bir şey yapamadım. 48 saat içinde haber beklerken uzunca bir süre sonra bilgilendirme zahmetine girmemişler, kaydı kapatmışlar. Daha da hiç aramadım bu olayın üstüne.

Kullanılan Modem : Zyxel P-660HW-T1 v2
A
8 yıl
Eken H8R aksiyon kamerası Destek lütfen
Merhaba arkadaşlar,

aşağıda linkte yer alan ürünü almak istiyorum.Ürünün bulunduğu sayfada yanında selfie stick ve charcing dock var yazmış.Sol tarafta yer alan resimlerde ise bir çok aksesuar görünüyor.Bana su geçirmez koruyucu lazım.Resimde gösterilen aksesuarları da veriyor mu amazon.

https://www.amazon.ca/H8R-Action-Camera-1080p60-Charging/dp/B013P1P0R8/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1467059780&sr=8-8&keywords=eken+action+camera+4k
A
8 yıl
92 Level TH Yeni 9 (8 Fullenmiş Duvar eksiği var biraz) 60 TL İÇERİ !
İsim değiştirme hakkı durmaktadır. Oynanmadığından satılıyordur. PayPal, Havale geçerlidir.

Fiyat : 60 TL.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Satılık 92 Level Mükemmel TH 9 Köy
İsim değiştirme hakkı mevcuttur.
Çıkılan maks kupa 2364 yani ödüller alınmamıştır.
4 inşaatçı vardır 300 taş ile birlikte. Satış sebebim oyundan sıkılmış olmamdır. Açıp bakmaz hale geldim. Kenarda duracağına...

Başlıca;

X yayı 3. Seviye ve 1. Seviye,
x4 7. Seviye havan,
K.K 5. Seviye,
x105 9. Seviye duvar,
x130 8. Seviye duvar,
x15 7. Seviye duvar,
x4 7. Seviye büyücü kulesi,
11. Seviye bir adet, x4 10. Seviye, bir adet 9. seviye okçu kulesi,
Tüm toplar 10.
x3 6. seviye x1 hava savunması
x2 hava itici 1. Seviye

Asker ve Büyü Seviyeleri;

Barbar kral ve Okçu kraliçe 6. Seviye,
Barbar 5,
Okçu 6,
Dev 6,
Goblin,Duvar yıkıcı 3,
Balon 4,
Büyücü 5,
Şifaci 4(MAKS),
Ejder 3,
Pekka 1 :( ,
Dalkavuk 4,
Binici 5(MAKS),
Valkry midir nedirse 1,
Golem 3,
Cadı 2(MAKS),

TAZI - Kapalı

Yıldırım 2,
Şifa 6(MAKS),
Öfke 5 (MAKS),
Atlama ve kara büyü fab. büyüleri 1



Kara büyü fab. inşaat halinde.

-Meraklısına- 3 adet yılbaşı ağacı vardır :)



İstanbul içi elden satış yapabilirim. Fiyat 170 TL. Takas olabilir. Aklımda Lol hesabı, Xbox One oyunu veya sıfır Ps4 kolu,oyunu (TERCİHİMDİR) PM lerinizi bekliyorum...
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Ace 2 Yabancı dizi izleme programı
Galaxy ace 2 için yabancı dizi izleme uygulaması önerebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.