M

Teğmen
23 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
362090 Gün Cezalı
356712 gün 11 s. 26 dk.
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
Beni Banlayın Lütfen
Adminler arkadaşlarım sizlerden rica ediyorum bu hesabımı banlarmısınız süresiz olarak.
M
15 yıl
Forum destek msni?
Arkadaşlar forum destek msni nedir?
M
15 yıl
Skill\u0027leri Kapatma Yardım ?
Arkadaşlar ben bu onglarda farm için skillleri kapatıcam bunun için potçudan itemi aldım bu curse heart diye şeyler düşüyor onlardan kaç tane düşmesi lazım ve düşünce nasıl kapatacağım ? Lütfen yardım edin ?
M
15 yıl
Kılları Kesmelimiyim?
Arkadaşlar bu konu biraz sakıncalı olabilir fakat öğrenmek istiyorum, dalgayada almazsanız sevinirim adminlerde anlayış gösterir umarım.Makat bölgesindeki kılları almalımıyız ?
M
15 yıl
Sol bileğim !
Arkadaşlar benim problemim sol ayağımın bileği ve futboldan bilirsiniz dış derler işte tam orası bastığımda ağrıyor.Dış olan yeri daha öncede ağrıyordu fakat pek hissetmiyordum açıkçası.Bu bileğimde dün okulda basketbol turnuvamız vardı oradan etkilenip oldu heralde ağrılarım arttı bir doktora mı görüneyim yoksa normal tedaviler evde yani ne gibi şeyler yapabilirim.Muscoril içiyorum .
M
15 yıl
SRO Çok Güzel Hareketler Bunlar (oha.jpg)
Ben daha ne diyim
< Resime gitmek için tıklayın >



Edit:Link
M
15 yıl
SP Farm hakkında bir kaç sorum var sizlere ?
Arkadaşlar ben Silkroad'a yeni başlayan biriyim.Geçen hafta bir char açtım 26 lv oldu fakat sp sıkıntısı çektiğim için bu hafta yeni bir char açtım.Char Spear Nuker internette gördüğüm kadarıyla genellikle işte; 13 lv'da skillleri bırak 22Lv'da 9 Gap olacak ve 11 Lv Max. SP geldiği için onglarda ideal bir sp farm olur diyorlardı şimdi ben 19 Lv'ım 1400 Sp var;
-Bu sp 22 Lv'da çok artacak mı ?
-13 Lv'da bırakmam doğru mu ?
-22 Lv olduğumda skillleri açmalı mıyım ?
-22 Lv'dan sonra Lv atladığımda direk 23'ten 22Lv'a düşmeli miyim yoksa bir kaç lv bekleyip mi düşmeliyim ?
-90 Lv FF olması için kaç K veya M SP yapmalıyım ?

Bunları cevaplarsanız çok sevinirim.
M
15 yıl
Serverlar Gitti !
N'oluyor ya
M
15 yıl
Bot Süre Sorunu
Arkadaşlar dün bot aldım isrobot 480 saatlikti şimdi bota bağlandığımda "bot service time remain: 1hour21minutes" yazıyor yanlış bilmiyorsam bot servisi kalan süre 1 saat 21 dakika diyor bu nasıl olur :S
M
15 yıl
Full Int Spear Skills
Ya arkadaşlar biliyorum araştırıp bulabilirdim ama gördüğüm kaynaklarda tam bir bilgi yok hepsi farklı yazmış.90 Lighting 90 Cold 90 Fire 30 Force mı olmalı sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.