Z

Teğmen
21 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
15 yıl
Çift Hatlı iphone? hangi model? ACF600 V999i M350 ve W500.
İnternette çift hatlı taklit iphonelar arasında bir araştırma yaparken bir çok model çıktı karşıma, bunlar: ACF600 V999i, M350 ve W500.
Bu modeller arasındaki farklar nelerdir? Hangisi daha yeni bir modeldir? Kimisi bunda GPS var diyor kimisi bunda GPRS var diyor. Bunlar hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğimiz bir site yada karşılaştırabileceğimiz yer var mı? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim?
Z
17 yıl
LPG dolum ağzının benzin kapağı içine yerleştirmek mümkün mü???
Bazı sitelerde LPG dolum ağzının benzin depo kapağı içine konduğunu gördüm. Böylece benzin dolumu yapıldığı yerin hemen yanına da LPG dolum yeri konmuş oluyor ve aracın altında yanında herhengi görünen bir yerinde LPG dolum ağzı gözükmüyor. Bu konu ile ilgili bir iki yere sorduğumda bana MMO'dan bu konu ile ilgili izin olmadığını söylediler?? Yani projeyi kabul etmiyorlarmış o zaman. Sebep olarak da dolum ağzının dış ortama açık bir yerde olması gerektiğini öne sürdüler. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Gerçekten de izin alınamıyor mu yoksa uğraştırıcı olacağından bayiler yapmak mı istemiyor?
Z
17 yıl
V-TEC ve VVT-i motorlara LPG sorun olur mu?
Arabama LPG taktırmak konusunda hiç bir sorunum yoktu ama dün bi arkadaşım VVT-i motorlara ve VTEC motorlara LPG uygulamalarında sorun çıktığını bu motorların LPG ile uyumsuz olduğunu söyledi? Bunun gerçelik payı var mı? Yada bununla ilgili yorum yapabilir misiniz? Bana pek doğru gibi gelmedi ama aynı düşüncede olan arkadaşlar var mı ve varsa neden uyumlu olmadığını açıklayabilirseniz sevinirim? Sonuçta Honda ve Toyotasına LPG taktırıp rahat rahat gezen arkadaşlar mevcut!?
Z
17 yıl
PRINS \u0026 TELEFLEX GFi? SON KARAR AŞAMASINDAYIM! YARDIM EDiN LÜTFEN!!! HONDA ACCORD 2.4 2004 için LPG?
Bir çok sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
Uzun süreden beri forumu takip ediyorum ve artık son karar aşamasına geldim. 1 - 2 gün içerisinde LPG montajı işlemini yaptırıcam sanırım. Aklımda ilk Atiker vardı. Bu Ihlamurlar Altındanın reklamlarından yola çıktım:) SOnra araştırmaya başlayınca Prinsin Türkiyede çok yaygın olmadığını ancak çok iyi bir ürün olduğunu düşünmeye başladım. Hala aklıma ilk taktıracağım ürün olarak Prins var. Ancak bu arada TELEFLEX markası kafamı karıştırdı. Montajda hortum uzun kısa derdi yok denilio? Prinste böyle bbir dert var mı acaba?
Bu arada aracımı yeni teslim aldım. 2004 model 2.4 motor otomatik şanzımanlı Honda Accord. BU araç için şimdi ben ne yapmalıyım sizce?
Prins mi yoksa TELEFLEX mi?
Hangisi benim için daha avantajlı olur?
İstanbulda avrupa yakasında ikamet ediyorum. Buna göre İŞÇİLİĞİ çok iyi diyebileceğiniz servis var mı?
Büyükçekmecedeki Prins takan yer hakkında fikri olan var mı? İşçilik kalitesi nasıl? Yoksa Prins taktırmak için gerçekten İstanbuldan kalkıp bi günümü bu montaj işine ayırıp Ankaraya gitmeye değer mi?????
TELEFLEX konusunda neler söylenebilir? Kullanan ve montaj yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdıklarını ve ne gibi avantaj ve dezavantajları olduklarını yazarlarsa sevinirim???

Bir kere bu sistemi kurup sorunsuzca 150.000km yol yapmak planım? araç 80000 km de. yani 230.000 kmye kadar beni yarı yolda bırakmayacak sistem hangisi?

Lütfen yardımcı olun çünkü en fazla 1 hafta içinde sonuçta bi yere montaj yaptırmış olucam...
Umarım doğru olanı yaparım?:(
Z
17 yıl
MOVED: Notebook için 2GB RAM hangi marka daha iyi CL açısından??
Z
17 yıl
Notebook için 2GB RAM hangi marka daha iyi CL açısından??
Üç markaya bakıyorum alacağım laptop için, fakat aşağıdaki ramlarden Kingstonun CL zamanları yüksek olduğu için kafamda soru işaretleri oluştu? KİNGSTON MU TWİNMOS MU YOKSA CORSAİR Mİ??? Şuan için Corsair'e daha sıcak bakıyorum 2X1 GB şekline kullanacağım. Üreticilerin sitesine baktığımda CL zamanlarını tam göremiyorum hepsinde Bunlarla ilgili karşılaştırmalı test yada zamanları yada herhangi bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Çünkü bi türlü net karar veremiyorum

Ramlar şunlar:
TWİNMOS 667MHZ DDR2http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24984
CORSAİR 667MHZ DDR2http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=20809
KİNGSTON 667MHZ DDR2 (link bile bulamdım o derece yani)

CORSAİR ilk tercih gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim bu CL olayı ile ilgili, zamanlamalr ile ilgili...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.