S

Yüzbaşı
22 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
En iyi Smart Watch!
Arkadaşlar sorum basit edindiğiniz bilgilere yada ürün tecrübelerinize göre en piyasadaki en iyi smart watch hangisidir? Cihaz Amerika'dan alınacak ve iPhone 5S ile kullanılacak.
S
12 yıl
Gevey kullanılan iOS 4.2.1\u0027den iOS 5.0.1\u0027e geçiş tek bar sorunu ile ilgili yardım!
Arkadaşlar iOS 4.2.1 kurulu olan cihazıma iOS 5.0.1 kurmak istiyorum ancak bb 02.10.04 yani 4.1 bb'i. sn0wbreeze v2.9.1 ile bb koruyarak geçiş yaparsam tek bar sorunu ile karşılaşacağım sanırım, bu sorunu aşmak için ultrasnow kurmak istemiyorum çünkü bataryayı çok çabuk tükettiği söyleniyor. Shift+restore yöntemi ile direk iTunes'tan bb KORUMADAN iOS 4.3.3'e yükseltip daha sonra sn0wbreeze ile 4.3.3'ün bb'ini koruyarak 5.0.1'e geçiş yapsam telefonumu kullanabilir miyim? İlk çıkan geveyim var Teşekkürler...
S
13 yıl
Gevey ile hangi IPSW en stabil?
Arkadaşlar merhaba, bende Şubat ayından bu yana unlock bekleyenler arasındaydım (2 gün öncesine kadar). Her ne kadar hardware unlock’u hiç tasvip etmesemde başka bir seçenek yok maalesef, en ucuzu 110€ yada 174$ olan factory unlock’u saymıyorum bile fiyatından dolayı =)

Her neyse sadede gelelim. Elimdeki 2 adet iPhone 4’e orijinal olduğuna inandığım Gevey taktırdım, cihazların ikiside AT&T çıkışlı, versiyon 4.1 ve baseband 02.10.04. Enteresan olan noktalar; cihazların birinde rehber problemi çıktı birinde öyle bir problem olmadı, rehber sorununu ifile ile kolayca atlattık problem yok ama rehber sıkıntısı olan cihazda aşırı bir batarya tüketimi var. Örneğin; gece 12’de %100 şarj dolu iken fişten çekiyorum sabah 6.30’da yani 6,5 saat bekleme süresinde %90 batarya kalıyor (telefon özelliği dışında her şey kapalı). Şu anda kullanım 14 dk, bekleme 8 saat 20 dk ve şarjım %81 ve ne edge ne 3g ne de wi-fi hiç açılmadı, parlaklık tam ortada, zaten kullanım 14 dk =)

Cihazların aynı versiyonda olup birinde rehber sorunu olması diğerinde olmaması ve aynı cihazda büyük bir batarya sorunu olması bana çok enteresan geldi. Batarya sorunu olan cihazı restore etmeye karar verdim, baseband’ı korumakta kararlıyım. Sizce hangi versiyonu kullanmalıyım max batarya için, 4.1’den memnunum ama 4.2.1 yada 4.3.1-4.3.2 gibi daha güncel versiyonları kullanmak isterim (baseband koruma şartıyla) çünkü yeni özelliklerden mahrum olmak istemem. Bu anlattıklarıma göre bana nasıl bir yol izlemeyi önerirsiniz; hangi versiyonu kurmalıyım? Bu arada ilk defa restore yapacağım, klasik iTunes’dan back up aldım, tüm uygulamalarım iTunes’da var, yeterli midir? Restore’dan önce cihazı de-authorize gibi bi şey yapmam mı gerekiyor? Fikirlerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.