M

Binbaşı
02 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Belediyespor hakemlerle maçı kazaniyor
Akhisar maçında yine belediyespor hakemlerle işi goturuyor.2. golleri aut köşede Arda dirsek attı faulü başakşehir verdi Olcan faulsuz topu aldı faul verip üstüne akhisarli oyuncuyu oyundan atti. Zaten maçtaki hakem bana göre incelenmesi gereken güvenilmez bir hakem!

İlk yarıyı izlemedim son 20-25 dakika için bariz hakem yardımıyla oynuyorlar.
M
7 yıl
Dacia Sandero Stepway 1.5 Dci Sahibinden 2013 model 53150 km\u0027de
Arabamız 01/08/2013 tarihinde alındı. Servis dışında kesinlikle hiçbir işlem yaptırılmadı.Tüm bakımlar ve ekstralar serviste yaptırıldı.2018 yılına kadar muayenesi geçerli.
Arabanın yol bilgisayarı ve yokuş kalkış desteği serviste açtırıldı

Gün içinde mesai saatlerinde telefona bakamazsam mesaj atmanız durumunda dönüş yaparım.

İStediğimiz miktar 41000 tl

Arabamız 53000 kilometrede kesinlikle kilometre orjinal servis kayıtları ve muayene kayıtları var.Arabamıza park halindeyken çarptıkları için sol arka kapı değiştirildi ve çamurlukta boyama var tüm işlemler Renault servisinde yapıldı 1739 tl'lik kaydı var yani ciddi bir hasar değil hasarın fotoğrafları bende var isteyen kişiye fotoğrafları atabilirim.

Tüm bakımlar serviste yapıldı hepsinin faturası elimde hatta yaptırdığım tüm aksesuarların faturaları var.Mazot fişlerinin dahi bir kısmı duruyor. total ve shell dışında kesinlikle hiçbir yerden mazot almadık .
Arabayı istanbul içi çok nadir kullanıyoruz genelde memleketimiz giresuna gidip gelmemiz sayesinde bu kilometreleri gördük :)

Arabamızın ekstraları.

Arabayı alırken orjinal alarm ve orjinal göstergeli park sensörü taktırıldı.

Orjinal krom aksesuarlar serviste taktırıldı.

Arka kapıya sony marka hoparlör serviste taktırıldı.

El freni altı plastik göz ve bardaklık serviste takıldı

Orjinal philips marka gündüz ledi serviste faturalı olarak taktırıldı kesinlikle piyasadakiler gibi değil orjinal fabrikasyon gibi duruyor.

Gündüz ampulleri photon-philips ile değiştirildi ve philips gündüz ledi ile uyumlu yapıldı.

Kısa uzun far ampulleri Osram night breaker unlimited ile değiştirildi ve gece görüşü daha iyi oldu.

Ön cam dahil tüm camlar 10 yıl garantili orjinal amerikan malı llumar atr serisi cam filmi taktırıldı.Önden arkaya doğru koyulaşıyor.Cam filmlerinin garanti kartı var kesinlikle sahte değil orijinal llumar.
cam filmi çin malı filmler gibi değil amerikan malı garanti kartı var orjinal llumar atr serisi 5 cam + ön cam 750 tl'ye yaptırdım.
ön camlarda rüzgarlık var.

Son fotoğrafta led far ve led ampullerin nasıl olduğunu göstermek için çekmiştim. bir forumda paylaştığım için plakayı kapatmıştım öyle kalmış diğer fotoğraflarda plaka var sorgulama yapabilirsiniz.
Arabamızı istediğiniz şekilde eksper'e gösterebilirsiniz yazdıklarımın dışında birşey çıkarsa ücreti ödemeyi kabul ediyorum. Aracın tek kazası 1739 tl'lik park halinde çarpmaları o bizden kaynaklanmıyor ama malesef acısı bizden çıkıyor.

Şuan araç üzerinde 4 adet goodyear ultragrip kış lastiği var . ayrıca üzerinde gelen 4 adet goodyear yaz lastiğinide vereceğim. yazlık lastikler çok fazla gitmez 1 yıldan fazla kullanılabileceğini düşünmüyorum ama kışlıklar yeni durumda.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
n11 sahte sandisk hafıza kartı gönderen mağaza
merhaba arkadaşlar 11 kasımdaki kampanyada orjinal sandisk hafıza kartı sattığını iddia eden jetbilgisayar adlı mağazadan adetli bir şekilde hafıza kartı aldım ancak gelen ürünler bariz bir şekilde sahte alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa tuzağa düşmesinler.ürünleri aldığım zaman telefonla sormuştum orjinal demiştiler sahte olduğunu söyleseler almazdım.

n11 ilanı

http://urun.n11.com/hafiza-karti/sandisk-8-gb-hafiza-karti-super-fiyat-P132741373

ilan kapandığı için diğer kapasitesi için açtığı ilana soru sordumhttp://urun.n11.com/hafiza-karti/sandisk-4-gb-hafiza-karti-super-fiyat-P132741316

soru cevap kısmında geçen diyalog
quote:


sipariş
ürünleri aldıktan sonra telefonla orijinal mi diye sordum orijinal diye beni kandırdınız kargo geldi ürün bariz bir şekilde sahte insan da utanma olur dürüst olsan da alırdık ayıptır. paketler kalitesizlikten dökülüyor yamuk yumuk kenarları eşit değil.
15 Kasım 2016 Salı

jetbilgisayar BEY ? ...Ürünlerle ilgili sorun mu vaR kargolar dagıtım merkezinden ötürü o şekilde gelmiştir.ALmış oldugunuz ürünler satışı en hızlı olan ürünlerdir.İade etmek istiyorsanız ..Bu kadar şey yazmanıza gerek yok.İade etmek isterseniz iade edebilirsiniz.Ürünler OrjinaL..EVET SANDİSK Ürünleridir.Yane piyasanın çok altında da oldugunun farkındasınız.Dedigimiz gibi İşyerimiz olarak ..Sizi memnun etmek için ? Sormak istediginiz eklememizi istediginiz Yapmamızı istediginiz ürün hakkındaki iade değişim..Farklı bi ürün. ..İptal Talebi ..Tüketici hakları..HepSi için size ayrı ayrı yardımcı olunacağı konusunda şüpheniz oLmasın.SaygılarımızLa hayırlı akşamlar.


ilandaki görsel

< Resime gitmek için tıklayın >

gelen ürün

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
GALATASARAY BEŞİKTAŞ KOMBINE DEVIR UYGUN FIYATA 25 TLYE DEVREDECEGIM.
GALATASARAY BEŞİKTAŞ KOMBINEMI UYGUN FIYATA 25 TLYE DEVREDECEGIM.

GUNEY UST TRIBUNU.

KARABORSACILIK YAPMIYORUM GISE FIYATINDAN UCUZA DEVREDIYORUM
M
8 yıl
GALATASARAY BEŞİKTAŞ KOMBINE DEVIR UYGUN FIYATA 40 TLYE DEVREDECEGIM.
GALATASARAY BEŞİKTAŞ KOMBINEMI UYGUN FIYATA 40 TLYE DEVREDECEGIM.

GUNEY UST TRIBUNU.

KARABORSACILIK YAPMIYORUM GISE FIYATINDAN UCUZA DEVREDIYORUM.
M
8 yıl
GALATASARAY FENERBAHCE MAC BILET DEVIR
Galatasaray Fenerbahce maci icin guney ust tribunu 100 tl istiyorum.
M
8 yıl
Lazio ve Trabzonspor maclari bilet hakkimi gise fiyatindan ucuza devredecegim.
Merhaba arkadaslar.

Lazio ve trabzonspor maclarinin biletini devretmek istiyorum. Guney ust tribunu 2 mac icin 100 tl istiyorum. Normalde lazio maci icin satilan en ucuz bilet 100 tl.
M
8 yıl
Galatasaray - Astana Güney üst biletimi ucuza devredeceğim.
Merhaba arkadaşlar bu akşam ki maç biletimi devretmek istiyorum. Daha önce de gidemediğim maçları olabildiğince uyguna forumdan devretmiştim.Karaborsacı filan değilim.

bileti 2 tane telefonun tarife ücreti olan 45 tl'ye (20+25) devredeceğim.
M
8 yıl
Galatasaray Bursaspor guney ust biletimi 25 tlye devredecegim.
Bursaspor maci icin guney ust tribunu 25 tlye devredecegim.

Astana maci icin 75 tl istiyorum.

2 macin biletini toplam 90 tlye verebilirim.

Karabirsaci filan degilim gidemedigim maclari giseden cok daha uyguna devretmeye calisiyorum.
M
9 yıl
Benfica + Eskişehir maclari icin bilet devir 2 mac icin 100 tl istiyorum.
Carsamba gun ki Benfica maci ve daha sonra ki icerdeki ilk maç olan Eskisehir maclari icin toplamda 100 tl istiyorum. Kulup sadece benfica maci icin en dusuk 150 tl fiyat belirlemis karaborsacilik yapmiyorum il disinda oldugum icin devrediyorum.

Ucreti hattima tl yukleyerek odeyebilirsiniz boylece havale masrafida olmaz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.