I

Çavuş
29 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
4 yıl
2 audio cihazını tek kanala bağlandığında ses sorunu
merhaba, pikap ve bluetooth mp3 cihazlarını tek kanala bağladığımda seslerin tiz frekansları azalıyor ses boğuluyor. tek bağlantıda ses parlaklaşıyor. Ben 2 cihazıda aynı anda çalıştırmak istiyorum bu ses problemi için ne yapabilirim?cihazların sesleri üstüste bindiğinde birbirine etki etmeden ses kalitesini bozmadan nasıl çıkış alabilirim?
I
9 yıl
birbirine seri ve pararlel bağlı kuru akülerin şarj edilmesi?
Arkadaşlar Merhaba,

elimde 4 adet 12v 8amp akü var.

ihtiyacım olan 24v 16amp elde etmek için ikişerli aküleri seri bağlayıp 24v 8amp, sonra bu ikili grupları paralel bağlayarak 24v 16amp yaptım.

sorum şu; birbirine seri ve pararalel bağlı bu akü grubunu nasıl şarj edebilirim.

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
I
12 yıl
windows\u0027ta pencereleri birbirine bağlamak
arkadaşlar merhaba,

excel sayfamı açtığımda aynı zamanda ekran klavyesininde beraber açılmasını istiyorum.excel'i simge durumunda küçülttüğümde klavyede beraber küçülsün.yani bu iki ögeyi (excel ve ekran klavyesi) birbirine bağlamak mümkünmü?

bilen ve yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
I
13 yıl
Cyida\u0027dan indirdiğim hiçbir program çalışmıyor!!
arkadaşlar,
Cydiaya yüklü birçok ekli sayfa var.en ünlüleri diyebiirim. indirdiğim hiçbir uygulama çalışmıyor.masa üstüne ikon geliyor tıklıyorum açılır gibi oluyor sonra tekrar masa üstüne geri dönüyor.7-8 uygulama denedim ama sonuç hepsinde aynı.acaba neyi eksik yapıyorum?

ver: 4.2.1
cihaz : 3g

teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.