T

Çavuş
23 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
iPhone 6 plus kamera sorunu
15 günlük cihaz bir kaç gün önceki resimde leke yok ama şimdi leke oluşmuş varmı fikri olan restore yapsam düzelirmi?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
avatar değişimi
eski avatarımı değiştirmek için sildim ama yenisini kabul etmiyor yardım lütfen
T
11 yıl
Getnet 324wa modem airprint yardım.
Arkadaşlar,
canon mx435 yazıcıyı masaüstü bilgisayarıma getnet 324wa kablosuz modem aracılığı ile wifi den bağlantı gerçekleştirdim tıkır tıkır çalışıyor ama iphone ve ipod ile airprint özelliğini bir türlü çalıştıramadım 2 cihazda modeme bağlı olduğu halde yazıcı bulunamadı diyor bu konuda modemden herhangi bir ayar yapmam gerekiyormu bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum


< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
Canon MX435 yardım
Arkadaşlar canon mx435 yazıcıyı masaüstü bilgisayarıma kablosuz modem aracılığı ile wifi den bağlantı gerçekleştirdim tıkır tıkır çalışıyor ama iphone ve ipod ile airprint özelliğini bir türlü çalıştıramadım 2 cihazda modeme bağlı olduğu halde yazıcı bulunamadı diyor bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum

modem : getnet 324wa


< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
Kliksa.com 47LM670S 2499 %10 bonus indirim ile 2299
Arkadaşlar kliksada 47lm670s indirimde

< Resime gitmek için tıklayın >
T
13 yıl
iphone 4 wifi sorunu
Yaklaşık 15 gün önce turkcellden aldığım ip4 cihazım (üçüncü gününde farkettiğim sorunu) wifi ağlarını pek görmüyordu arkadaşımdaki ip4 ile yan yana wifi aratıyoruz ondaki 7 tane buluyor benim cihaz 1 tane belki buluyordu ve başka bir sorun haritayı açıyorum benim cihaz beni 3 sokak ileride gösteriyordu arkadaşımın cihazı bulunduğumuz yeri gösteriyordu bu iki sorun için turkcelli aradım update edin olmazsa servise götürün dedi 4,2,1 olan cihazı 4,3,1 yaptım ama sorunlar düzelmedi bende bugün genpa servisine teslim ettim şimdi servis sayfasını kontrol ediyorum ve aşağıya kopyalıyorum

Servis No 2***632

IMEI 012*******606

Telefon iPhone IPhone 4 16 GB Black

Teknik servis kayıt tarihi 04/04/2011

Garanti Durumu Garantili

Şube Teknik Servis ( Etiler - Merkez )

Arıza Açıklaması WİFİ AĞLARININ BİRÇOĞUNU GÖRMÜYOR. GPS TE KONUM BULMADA SORUN YAŞANIYOR. BULUNULAN YERİN ÇEVRESİNDE BİR YERLERDE GÖSTERİYOR. İç-Dış IMEI Kontrol Edildi Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI

Arıza Tanımları İç-Dış IMEI Kontrol Edildi

Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI

Durum İşlem devam ediyor (Onarılıyor)

Tamir Detayı Cihaz Değiştirildi

Son işlem tarihi 04/04/2011



şimdi sormak istediğim tecrübesi olan arkadaşlar tamir detayında cihaz değiştirildi yazıyor yenisinimi verecekler şimdi bana yoksa bir başka kişinin onarılıp tamir edilmiş cihazınımı asıl demek istediğim bu bana verdikleri cihazı ilk benmi kullanacağım yoksa benimki gibi çiziksiz cihazı servise vermiş onlarda onarıp bir başkasına cihaz değiştirildi diyipmi verecekler bu konu hakkında bilgisi olan varmı.
T
14 yıl
Diğer cep 90dk paketi iptal olurmu?
7,8 ay önce diğercep 90dk paketine üye olmuştum bizbize kamuya geçebilmek için hattımı vodafona taşıdım 20 gün kaldım ve geri turkcell'e taşıdım online işlem merkezinden baktım diğercep 90dk paketi yeniden devam ediyor 10 gün sonra bizbize kamu tarifesine geçeceğim için artık ihtiyacım kalmayacak otomatik iptal olurmu yoksa müş.hiz. arayıp iptal etmem gerekiyormu varmı bilgisi olan..
T
14 yıl
Kamucell hakkında bir kaç sorum var.
türkcell hattımı geçen ay vodafone 2 gün öncede tekrardan türkcelle taşıdım kamucelle geçebilmek için bana referans olacak birisinide buldum ama bir kaç sorum var konuya hakim arkadaşlar cvplarsa sevinirim.

1.Bana referans olacak kişi abone merkezine gittiğinde nasıl bir işlem yapılıyor evrak vs.?

2.Bana referans olacak kişi 4440532 müş. hiz. aradığında nasıl bir işlem yapılıyor evrak vs.?

3.Bana referans olacak kişi benden kimlik fotokopimi istedi abone merkezi istemiş kamucelle geçebilmem için kimlik fotokopim gerçekten gereklimi?
T
15 yıl
iki gün bedava kullandıysan hattını taşıma sakın..turkcell sürpriz yapıyo..
turkcell hattımı vodafone geçiş yaptırdım bu ayın 8'inde geçiş işlemi yapıldı turkcell fatura kesimimde ayın 10'daydı faturam kesildi ve bugün faturam geldi epostama daha önceden 2 gün bedava kampanyasından yararlanmıştım fatura 102.70 tl görünce şaşırdım biraz araştırdım meğersem 2 gün bedava kampanyasını kullanınca taahhüd veriyormuşsun turkcell bunu kendi sitesinde bile belirtmiyor o yüzden turkcelle bi alkışş bilmeyenler öğrensin arkadaşlar dikkat..

Başka biriside aynı olayı şikayetvar'a yazmış
http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--3-0-0-2-449364-.html

< Resime gitmek için tıklayın >
T
15 yıl
Cep Aran Hk. Yardım..
merhaba arkadaşlar
2 gün önce turkcellden vodafone hattımı taşıdım cep 1 tarifesine,cep aran servisinede kayıt oldum sormak istediğim şey 2 günde bana gelen aramalardan 25 kontör kazandım ama hattıma yüklenmiyor nedense *123#4# yazıp gönderince (10.10.2009 itibariyle ceparan bakiyeniz 25.0 heryöne kontördür.biriktirilen kontörünüz bulunmayıp 07.11.2009 20:47 tarihine kadar 5.0e ulaştığında yüklenecektir.) yazıyor.Hattımı taşıdığım için 250 dk hediyem var o dakikalar bitincemi mevcut kontörüme eklenecek bu kontörler?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.