C

Binbaşı
23 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
162 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
i7 - 8700 işlemci değeri
Arkadaslar selam,
işlemci üstünde yazanlar şöyle
i7 - 8700
SR3QS 3,20 GHZ
V837B561 e4
Bunun 2.el de değeri ne kadar?
C
4 yıl
ipad etkin değil
Arkadaşlar merhaba,
7 yaşındaki kızımın kullandığı bir ipad'im var. Modelini bilmiyorum ama eski birşey 7" lik. Sanırım ekran şifresini defalarca yanlış girmiş. Şimdi ipad açıldığında"ipad etkin değil, itunes'a bağlayın" hatası çıkıyor. Bu ipad'i kurarken girdiğim mail adresi ve şifresini unuttum. Elimde orjinal kabloda yok. Öncelikle, itunes'a bağlamadan, fabrika formatı falan atarak sıfırlayıp yeniden kurabilir miyim? Youtube'da birkaç video izledim ama yapamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.
C
4 yıl
İpad mini YouTube yüklenmiyor
Merhaba arkadaşlar. Elimde ipad mini var. Modeli Mf432tu/a YouTube yukleyemiyorum. Bu cihazla uyumlu değil diyor. Ios versiyonu 9.3.5 te kaldı güncelleme almıyor. Ne yapabilirim yardımlarınızı rica ediyorum
C
8 yıl
Meizu m1 NOTE şarjı bitti bir daha açılmadı
Arkadaslar 1 yildir severek kullandığım meizu m1 NOTE um un şarjı bitti şarja taktım ama bir
daha acilmadi. Ne bozulmuş olabilir? Bataryası tümleşik? Net te aradım satan yer bulamadım. Lütfen yardım edin ne yapabilirim?
C
9 yıl
Sınırsız interneti olan operatör / tarife var mı?
Arkadaşlar merhaba ,
Yaklaşık 2 yıldır Vodafone'un internetini kullanıyorum. Aylık ortalama 10 gb civarı internet kullanımım oluyor. 250 mb'tan sonra hızım 96 kbps'ye düşüyor ama internet sınırsız oluyor. Buda bana yetiyor. Bu ay sonunda vodafone sınırsız interneti kaldıracak. O yüzden arayışa girdim. En fazla 35 lira civarına 500 dakika her yöne + 500 / 1000 sms + 1 yada 2 gb'dan sonra 96 / 128 kbps yada üstü SINIRSIZ interneti olan bir tarife var mı?
C
9 yıl
Adres sorma Garanti Koza Arena Tenis
Arkadaşlar merhaba ,
Şu anda İstanbul'da "Garanti Koza Arena - Esenyurt" ta yapılmakta olan tenis turnuvasına 1 Mayıs Cuma günü saat 12:00 'de gitmek istiyorum. İstanbul'u hiç bilmiyorum. Kdz.Ereğli'den otobüse binip saat 09:00 civarında Esenler Otogarında ineceğim. Daha sonra "Garanti Koza Arena Esenyurt" a nasıl gidebilirim ?
C
11 yıl
Bana borcu olan kişinin hapsite olup olmadığını nasıl öğrenirim?
Arkadaşlar merhaba ,
Birisinin bana borcu vardı. Kendisine 3 aydır ulaşamıyorum. Hapiste olduğunu duydum. Elimde bu kişinin TC kimlik nosu var. Malum şahsın hapiste olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?
C
11 yıl
Windows Lisansı Hk.
Arkadaşlar merhaba ,
Elimdeki orjinal yasal Windows lisansını birbirinden farklı 4 bilgisayara kurabilir miyim? Resimde kırmızı çerçeve içine aldığım yer neyi ifade ediyor ?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
PS3 hareket algılamlı tenis oyunu
Arkadaşlar merhaba,
Amatör tenis oyuncusuyum. Hayatımda daha önce hiç oyun konsolu kullanıp oyun oynamadım. PS3 'te elimde raket varmış gibi tenis oynamak için neler satın almalıyım (1 yada 2 kişi) ? Mümkünse linkleri ile yazarsanız memnun olurum. Ayrıca bu konuda en iyi oyun hangisidir?
C
11 yıl
Del Vostro 2520 Dell Inspiron 3520
Arkadaşlar merhaba ,
İlk defa bir laptop alacağım. Bütçem 800 tl. civarı. Bu fiyata i3-2328 / 2,2 ghz. işlemcili iki tane Dell arasında kaldım. Biri Dell Vostro 2520 (32F23GC) diğeri Dell Inspiron 3520 (32F25BC) , vostro 819 tl. inspiron 800 tl. (İstanbul Bilişim). Her ikisinde de çanta hediye. Şimdi, bu 2 laptop arasında ki fark nedir ? Hangisini tavsiye edersiniz ? Yada 800 tl. civarına alabileceğim başka bir laptop var mıdır? Yardımcı olursanız memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.