E

Çavuş
14 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
14 yıl
TRT YE MAİL ATALIM ARKADAŞLAR.
malum dünya kupası trt de arkadaşlar.bence mail yagmuruna tutmamız gerekir.hatta msnlerinize ileti olarak yazın foruma girmeyen herkesde görsün mail atsın.bu adamı hatta şak şakçı spikerleri bile istemiyoruz.koca ülkede bi maç spikeri yetişmezmi arkadaş.barca-inter macında sınır oldum saçma sapan anlatımdan yorumdan.iniesta kadroda yok adam 10 dakıka boyunca xavıye ınıesta dedı yaa.ulen 3 kurus maasa delı gıbı calısırsın ılk hatanda ısınden olursun.bunlar kamyonla para götürüyor ama bi 90 dakıka macı hazırlanıpta dusgun anlatamıyorlar.neden cunkı yerlerı saglam elestıren bıle yok.bırakın yerıne yenı adaylar gelmesını.bu trt bizi fıtık eder yıne kesın.valla bence en azından ömer üründül olmassa kardayız demektır.ben maili su sekılde yollama taraftarıyım.ya bu adamı yorumcu yapmayın yada maçları avrupa kanallarından ızlıces dıye maıl atalım.
E
14 yıl
LG PK350 YENİ MODEL
arkadaşlar bugun vatan,best buy,teknosa,mediamarkt ve agorada ki lg shopta bu plazmayı sordum.henüz stoklarda yok yeni ürün dediler.ben tvyi cmts günü bir mağazada buldum.reklam olmasın ısım vermıyeyım.nasipse yarın tvyi alıcam.teknık ozellık olarak oldukça yeterli fiyatına bakıcak olursak da çok cazip.

aşagıda lınkı var incelemek isteyenler için.

http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-plasma-tv-50PK350.jsp

yarın gelişmeleri paylaşırım

2000 den fazla hd arşıv var .wdtv media player kullanıyorum.artık extended lord of the rıngs yaparız. 11 saat kesıntısız. saygılar.
E
15 yıl
next süperhd den skystara kart paylaşımı yardım
arkadaşlar next süperhd uydu cihazım var.lig tv yi orjinal kart ile türksat uydusundan izliyorum.aynı zamanda next cihazımda yabancı kanallar için kart paylaşımıda kullanıyorum.acaba next uydu cihazından bilgisayarımdaki skystar2 kartıma paylaşım yapabilirmiyim.sksystar2 kullanımında sorunum yok ama next den nasıl ayar yapılır bilmiyorum.sistemi bilen yada kullanan varsa bir yardım rica ediyorum.saygılar.
E
15 yıl
LAXON SLENDER DECT
arkadaşlar telekom kampanya yapmış bu telefonu 5 tl taksitle satıyor.bu cihazdan alıp kullanan varmı.fıyat cazıp ürünü mağazada gördüm şık bir cihaz.hemde dünyada ilk defa türk firması yapmış.hem telsiz telefon hemde u zaktan kumanda.ne dersiniz kullananlar varsa tavsıye ediyorlarmı.kullanımı sağlıklımı acaba.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.