Birkaç güne kadar notebook almam lazım, mevcut sistemim hem eskidi hem de bir ölüyor bir diriliyor. Bilgisayarla yaptığım işler : yazılım-programlama, vmware ile linux, windows server çalıştırma (aynı anda), web tasarım, photoshop (amatör), e-book okuma, internet, download, media (müzik dinleme, film izleme..vs). Lakin biraz işkilli bir adamım, konfigürasyon kadar sıcağa, toza, uzun süreler çalışmaya dayanması, sorun çıkartmaması, eften püften ekranı, klavyesi..vesairesi bozulmasın istiyorum. Teknik servislerden çok çektim..
Oyun falan pek oynamam zaten oynadığım oyunlar da strateji oyunları ve football manager yani öyle çok ahım şahım grafik olayları olmasa da olur. Sadece bilgisayar uzun çalışmaya, toza falan biraz dayanıklı olsun.
900 lira-1200 civarı bir bütçem var, aciliyetten dolayı notebook almak ihtiyacı doğdu mevcut sistemim bir ölüyor bir diriliyor. Ne kadar ekonomik olursa o kadar iyi çünkü bu laptopu şu dönemler işimi görsün diye alacağım, birkaç aya kadar daha sağlam bir laptop alıp bunu elden çıkarmak niyetim var.

Dell' e gönlüm var hem teknik destek konusu hem de dell laptopların sağlamlığı bakımından lakin dell' lerin de fiyatları biraz fazla gibi. Yine de sizlerin bu konuda önerileri, tavsiyeleri olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.