C

Yüzbaşı
30 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Cihazınız Kayıt Dışı SMS geldi
Arkadaşlar n11 üzerinden Huawei Mate 10 Lite telefon aldık. Telefon ithalatçı garantili. Kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra "*** imei no'lu cihaz kayıt dışı olduğu için .... tarihinde kullanım dışı kalacaktır. Lütfen satın aldığınız yere basvurunuz" şeklinde SMS geldi.

BU durumda ne yapmamız gerekiyor. Satıcı 10 gün içinde BTK tarafından otomatik kayıt yapılacak ve problem çözülecektir diyor. Bu normal bir durum mu.

Birde kayıt şu anki sim kartımız için mi yapılıyor. sim kart değişiminde tekrar aynı sıkıntı oluşacak mı.

Yardımcı olursanız sevinirim
C
6 yıl
Ferdi kaza sig. Hk
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaslar boyle bir mesaj aliyorum Anadolu sigortadan. Kasko ve trafik sigortam Anadoludan yaptirmisdim. Bu ferdi kaza sig icin bilgisi olan var mi. Tavsiye edermisiniz
C
6 yıl
VESTEL 40UB8900 4K LED TV
Merhaba arkadaslar. 43fb7500 ve 40ub8900 2 model arasinda kaldım. 2m gibi bir mesafeden izlenecek. Bu mesafe icin uygun boyut ne olur bilmiyorum. Bu 2 modeli sectim. 40 olan 4k, 43 olan fhd. Hangisini secmeliyim yada baska tavsiye varsa açığım.

Edit:40ub8900 u sectim. Simdilik memnunuz bakalim. Kullandikca yazarim. Bu modelle ilgili merak edenler varsa yazabilir
C
7 yıl
Banka odeme talimatli vodafone faturalari
Arkadaslar ben hem cepte hemde ev interneti olarak vodafone net kullaniyorum. Hoş vodafone net 11 gunsur ip alamama probleminden dolayi internetim yokda. Neyse anlatmak istedigim faturalarim akbank da talimatla odeniyor.4 aydir sorun cilmadi. Bu ay vodafone net faturam akbankda gorunmesine ragmen vodafonda gorunmuyor. Net som odeme tarihi 17.07 idi. Garl ettim aradim akbanki provizyon kodunu aldim. Vodafonu aradim durumu anlattim kodu verdim. Odendigine dair dekont istediler. Akbanki aradim tekrar kodun yeterli olacagi,talimat oldugu icin dekont olmadigi istersem donemici hareketleri gonderebileceklerini soylediler. Hareketleri aldim vodafona gonderdim.kayit acildi filan.bekliyoruz. derken bugun gordum ki vodafone cep faturam icinde ayni durum olmus. Bankada odenmis gorunuyor vodafonda cepde odenmemis gorunuyor. Vodafone talimatlariniz varsa kontrol edin. Vodafone bu aralar acayip sacmaladi. Hergun nerdeyse bunlarla gorusuyorum ve hic bir sekilde cozum yok. 1 aydir interneti olmayanlar varmis sikayetlerde okuyorum. Butun hatlarimi cikaracagim vodafondan. Sizlerde dikkat edin. Bir problem oldugunda vodafon ile cozmek cok zor.
C
9 yıl
Dell B20W81C i5-5200U
Merhaba arkadaşlar. Dell B20W81C i5-5200U 2.2GHz 8GB 1TB 2GB 820M 15.6" Windows 8.1 laptopu almayı düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Araştırmalarıma göre en iyi fiyat ve ürün özellikleri linkte.

link
C
9 yıl
Cevap: KOMBİ ARIZALARI BURAYA
Merhaba.benim demirdöküm neva kombim var. Dun peteklerin sogudugunu fark ettik, kombiye baktigimizda ekranda F09 hatasi yazmakta ve calismamaktaydi. Kombinin bacasini biraz kurcaladim, ön kapağını ustten biraz gevsettim bu defada F05 hatasi göstermeye basladi. Şalterden resetledim biraz bekledim yine hata veriyordu. Sonra bu konumda beklerken yarim saat aonra caliamaya basladi. Su an kombi calisiyor. Ama bu defada aanki surekli calisoyor gibi. 42 ye ayatliyorum, 44 e kadar isıniyor o halde bekliyor butun petekler isinmasina rağmen oylece yanmaya devam ediyor. yarım saat kadar böylee calisip duruyor. Durduktan sonrada sicaklik ekranda 26-27'ye düşüyor ama hemen calismaya baslamiyor yine yarım saat kadar çalışmadan bekliyor. Servis çağırmam gerekiyor mu, bu şekilde çalışması normal mi. Bulunduğum il Bursa ve bu problem dün yani en soğuk günde başımıza geldi( kombi mutfakta bu arada) Cozum önerisi olan,yardimci olmak isteyen arkadaslara simdiden tesekkurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.