T

Yüzbaşı
28 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
En hızlı şekilde internetimi nasıl iptal ettirebilirim?
Selamlar, bu ayın 24'ü itibariyle taahhütüm bitiyor ve interneti kapatmak istiyorum fakat internetin farklı kişinin üzerinde olması sebebiyle ben aradığım zaman nasıl iptal edebileceğimle ilgili bilgi vermiyorlar. (hat sahibi şehir dışında ve bu işlerden anlamaz)

Biraz araştırdım, "Evde İnternet İptal Formu" diye bir şey buldum. Taahhüt 24'ünde bittiği için 25'inde bu formu teslim edersem aynı gün internet iptal olur mu? Modemi de götürecek miyim?

En kolay yoluyla nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
T
6 yıl
Abra A7 V6.2 fandan gelen sürtme sesi (Parça aranıyor)
Herkese selam, bilgisayarın fanından sürtme sesi geliyor, servise gönderdim, işçilikle birlikte 300 TL gibi bir fiyat söylediler, o yüzden yaptırmadım.

Bu fan veya fanları nasıl/nereden bulabilirim?

Teşekkürler.
T
6 yıl
Monster Abra A5 V1 - Alt/üst kasa
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi "Monster Abra A5 V1" için alt/üst kasa kasa arıyorum. Bilgisayarı bozulmuş, kenarda duran veya kasasını satan birilerine ulaşma şansım olabilir mi? Aramadığım yer kalmadı, bir türlü bulamadım.

Sahibinden üzerinden buldum fakat anakartı arızalı fiyatı yüksek, diğer ilan sahibi de mesajlara cevap vermiyor. Örnek olması açısından resmini de ekledim.https://i.hizliresim.com/RnDX1Z.jpg

Saygılar.
T
6 yıl
iOS 9.3.3 jailbreakli cihazın yavaşlama problemi
Merhaba, iOS 9.3.3 jailbreakli iPhone 6 kullanıyorum. Son birkaç aydır anlamsız bir yavaşlama fark etmeye başladım. Yıllardır yeni tweak vs. de yüklenmiyor cihaza, aylardır cydia'yı açmadım.

Bu yavaşlama problemi için herhangi bir tweak vs. kullanan var mı? Teşekkürler.
T
7 yıl
Cruiser motosiklet için kask önerisi?
Herkese merhaba, Superlight 200 kullanıyor ve kapalı kask almayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim. Bir sonraki motor için "Honda Shadow VT750 C" alma düşüncesindeyim, o yüzden mat kask almaktan vazgeçtim. Özellikle kullanıcı arkadaşlardan yorum bekliyorum, bütçe 800 TL.

Aşağıdaki modeli beğendim ancak bulunduğum şehirde deneme şansım yok, sizce uygun mudur?
http://www.motorcudanmotorcuya.com/egzpp~u~premier-monza-siyah-beyaz-kask

Saygılar.
T
7 yıl
Bu dizüstü bilgisayara bu ssd uyar mı?
Herkese merhaba, monster marka bilgisayarım var, ssd takviyesi için aşağıya eklemiş olduğum ssd uyar mı? İnternetten alacağım için sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bir de eski hdd'yi cd bölümüne takabiliyormuşuz. Bu alacağımız kutular evrensel midir? Her makineye uyar mı?

Detay lazım olursa diye bilgisayar:https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-2.html

Alacağım ürünler:http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-ii-240gb-550mb-500mb-s-sata-3-ssd-sdssdhii-240g-g25-pm-bd801662
http://www.hepsiburada.com/frisby-fa-7830nf-notebook-extra-sata-hdd-yuvasi-12-7mm-p-BD805491

Teşekkürler.
T
7 yıl
[ÇÖZÜLDÜ] iOS 9.3.3 pangu jailbreak sertifika sorunu
Sanirim 1 sene doldu ve uygulama acilmiyor. Yeniden lisanslamanin bir yolu var mi? Tesekkurler.

Edit: Konudaki arkadaşın verdiği link sayesinde telefonum sorunsuz bir şekilde olması gereken haline kavuştu, sıkıntı yaşayanlar o şekilde çözebilirler.
T
8 yıl
TH10 - 163 LVL - Duvarlar 11 - Barbar / Kraliçe 28 + İsim değiştirme
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir köyüm mevcut, satmayı düşünüyorum ancak piyasası ve fiyatıyla alakalı en ufak bir fikrim yok, bu konuda yardım istiyorum. Herhangi bir ban durumu söz konusu değildir, sadece iOS cihazında kullanıldı, all star lig görevi duruyor, köy binasına göre bombalar hariç her şey son seviyedir.

Fiyat hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Resim 1:https://store.donanimhaber.com/af/b5/c7/afb5c752669b817ad1579b635b5eea77.png

Resim 2:http://i.imgur.com/rnfX6wv.jpg
T
8 yıl
Bu uyarı neden çıkar?
Bir arkadaşımın telefonunda bu uyarı sürekli çıkıyor, bende iPhone kullanıyorum, daha önce böyle birşey ile karşılaşmadım. Şifreyi girmemize rağmen 2-3 gün içerisinde tekrar şifre istiyor. Bunun sebebi ne olabilir?

< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
Tarayıcıdan indirilen dosya nereye kaydolur?
Özellikle Chrome kullanan birisi olarak iFile kurcaladım bulamadım. Mesela divxplanetten altyazı indirdiğimde bu dosya nereye iniyor? Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.