T

Yüzbaşı
24 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Archeage stream
Forumdan bir arkadaşımız yeni Archeage pvp streamine başladı. Gerçekten eğlenceli bir streamer. Eğer zamanınızı ayırır da izlerseniz ve followlarsanız streamler devam edecek.

http://www.twitch.tv/sinirzi54


Stream şu an online
T
10 yıl
İnternet varken oyunlarda kopma
Oynadığım birkaç farklı online oyun var. Hepsi birbirinden bağımsız. Oyundayken kopmalar yaşıyorum alt-tab yaptığım zaman internet var ve normal bir şekilde kullanabiliyorum ama oyun sürekli gidip geliyor. Ping stabil olmasına rağmen. Sorunun neden kaynaklanabileceği konusunda bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
T
10 yıl
İnternette anlık kesilme sorunu
Üniversite yurdunda kalıyorum. Yurtta her oda okulun internetine kablo ile bağlanıyor. Pc ilk açıldığında ağ bağlantısının üzerinde sarı üçgen çıkıyor. Sonra kendi kendine internet geliyor veya bağdaştırıcıyı açıp kapattıktan sonra geliyor. Bunun yanında internette sürekli anlık kesilmeler oluyor asıl problem de zaten bu. İnternet sürekli bir anlık gidip geliyor. Örneğin online bir oyun oynarken disconnect olduktan maksimum 5 sn sonra internet geri geliyor. Ayrıca yurttan arkadaşlarla Lan üzerinden oyun oynamaya çalıştığımızda aynı sorun orda da var. Okulun IT deski ısrarla sorunun bizim pcmizden olduğunu ağda bir sorun olmadığını iddia ediyor. Ne gibi bir sorun bu probleme yol açar ?

Denediğim şeyler:
Virüs taraması (Microsoft Essentials)
Combofix
Ağ paylaşımını ve ağ bulmayı kapattım
Spybotla tarama yaptım.
Güvenlik duvarını kapattım.
IP yardımcısını kapattım.

Acil bir çözüme ihtiyacım var.
T
10 yıl
Lan\u0027dan Warcraft 3 dc sorunu.
Arkadaşlarla lan üzerinden Warcraft 3 oynamaya çalışıyoruz. Oyuna girdikten maksimum 15 dk sonra host dışındaki herkes dc oluyor. Bu soruna bir çözümü olan var mı ?
T
11 yıl
Tr serverı gitti mi ?
Az önce Duo ranked girdik. Server gitti tüm takıma leave vermiş. Nasıl iş bu bir tek bizim takım için mi gitti server ?
T
11 yıl
East takımına support oyuncu aranıyor
Yeni kurulacak takıma support aranıyor. AboveHuman'ı ekleyin konuşalım.
T
12 yıl
General Mobile Ultimate Slim
General Mobile Ultimate Slim'e nasıl hard reset atılıyor yardımcı olur musunuz ?
T
12 yıl
Sıralamalardaki kaymalar
Tm1 de sıralamam 19533. İstediğim üniversite 21000 ile almış geçen sene. Bu seneki durumlar belli sizce gelir mi ?
T
12 yıl
Sinir krizi geçirtecekler en sonunda
< Resime gitmek için tıklayın >

Adam ranked girmiş 20 dk afk yemek yeyip gelicem diyor. Afk poppy seçti smite vardı spellerinde de. Zaten xerath da çık yazıcam diye random pickledi. Bu adam yüzünden çıktım elo kaybettim yine. Sonra niye elo hellden çıkamıyoruz diyoruz.
T
12 yıl
sonraki yasak :
Hükümetin sonraki yasaklayacağı şey prezervatif ve doğum kontrol hapları olacak. Anal ve oral sex de yasak olduğu için geri çekemeyan arkadaşların bol bol çocuğu olacak. Kürtaj yasak olduğu için her ailede en az 5 çocuk olacak. Yeni nesil geriçekemeyanların nesli olacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.