E

Yüzbaşı
05 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
109 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
E
2 ay
Küçük, hafif \u0027\u0027gaming\u0027\u0027 notebook önerisi
merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi küçük ekrana sahip, hafif bir gaming notebook arıyorum. masaüstü bilgisayarım (ryzen 7, rtx3060ti) var ancak işte uzun saatler oturarak çalıştığım için evde de masa başında oyun oynamak belli bir yaştan sonra (40) yoruyor. o yüzden tv karşısında kucakta kullanabileceğim bir şey arıyorum. lenovo loq buldum (i5, rtx4050) ama kararsız kaldım. mevcut masaüstü kalacağı için öyle uçsun kaçan birşey istemiyorum. iş, aile derken çok fazla zamanım yok oyun oynamaya. varsa tavsiyeniz şimdiden teşekkür ederim.
E
geçen yıl
25k Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir sistem topladım monitör ile beraber ama bayadır uzağım bu işlerden o yüzden bilenlerden tavsiyelere açığım.
Şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
7 yıl
TP-LINK TL-WN821N V4 300mbps usb wifi adaptör win10 hız sorunu
arkadaşlar masaüstü pc için elimde tp-link tl-wn821n 300mbps usb adaptör var modemle arasında ki mesafe 5 metre var ya da yok(modem salonda). 35mbit bağlatım var. modemin yakınında tabletle hız testi yaptığımda 32mbit/sn alırken. masaüstü 18-22mbit'den yukarı çıkmıyor. tabletle masaüstünün olduğu yerden test yaptıgımda yine stabil 32mbit alıyorum. ne yapmak lazım? modem içerisinden veya usb adaptör içerisinden bir işlem yapmak gerekiyor mu?


tp-link'i taktım herhangi bir kurulum yapmadan çalıştı. tp-link sitesinden v4 sürücüsünü yükledim ancak rar içerisinden setup dosyası çıkmadı. kutu içeriğinde gelen cd'den yükleyemem çünkü cd-rom yok kasada.
E
7 yıl
4000-TL Oyun Sistemi Tavsiye
Vatandan topladığım sistem sizce nasıl? Monitörlerde ötv indirimi ile güzel geldi. toplam 4.028,00-TL yapıyor. 5 taksit alabiliyorum sanırım bonusa. bu indirimler sadece nete özel mi yoksa mağazaya gitsem aynı fiyata alabilir miyim?? ayrıca aşağıdaki sistem ile 1080p/60fps yakalanabilir mi çoğu oyunda??

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
Sistem Tavsiyesi (Bütçe : 10.000TL)
merhaba arkadaşlar notebook kullanmaktan sıkıldım. masaüstü toplamak istiyorum bütçem 10.000TL bana en az 5 yıl ultra seviyede oyun oynatacak bir sistem olmasını istiyorum. (hatta 5 sene sonra ekran kartı değşimi ile devam edebileceğim bir sistem olursa çok iyi olur.


10.000 liranın hepsini kullanmak zorunda değiliz daha aşağıya da olur ayrıca monitör, klavye, ses kartı ve ses sistemi de dahil edilebilir.

şimdiden teşekkürler...
E
11 yıl
Orjinal-Sıfır Xbox360 Oyunları Nereden Alınır?
Merhaba arkadaşlar orjinal xbox360 oyunlarını en uygun olarak nereden temin edebilirim? Shopto, Zavvi gibi sitelere baktım fiyatlar uygun ama işin içine kargo girince baya yükseliyor, neredeyse aynı oluyor burayla sterlin hesabı yüzünden. başka neresi var uygun olarak? Net üzerinden satış imkanı olan yerleri söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
E
11 yıl
[TAVSİYE] Şu an Xbox 360 satın almak mantıklı mı?
Arkadaşlar malumunuz yeni nesil konsollar gelicek yıl sonunda. PS4 alıcam ön sipariş ile ama konsolu beklerken fifa street ve dragons dogma başta olmak üzere konsol exclerini oynamayı tekrar istiyorum. (ps3'üm vardı ama 1 sene kadar önce sattım.) şimdi hazır ps3 kullanmışken bir de karşı yakaya bakayım diye xbox360 alayım diyorum. sizce şu an mantıklı bir hareket olur mu? Eğer sony ps4'ün 3 oyunlarını destekleyeceğinin duyursaydı butun bunlara gerek kalmıyacaktı ama özellikle fifa street ve dragons dogma için değer gibi geliyor. bir de uygun fiyata xbox bulmak lazım o konuda da yardımcı olursanız sevinirim. bimeks'te buldum ancak daha uygun birşeyler çıkabilir buradan. (sıfır ve garantili olması mecburidir.) şimdiden teşekkurler.


bu arada burası konusu değil ama aklım ps vita ve 3ds'ye de gitmiyor değil arada...


xbox360 exc. oyunların tam listesini nerden bulabilirim?



bimeks xbox360 485-TL
E
11 yıl
Game Dev Tycoon
BSC ekibi bu oyuna bir inceleme yapması gerekir. Muhteşem bir similasyon. kendi oyun şirketinizi yönetiyorsunuz. 1980lerin başından itbaren oyun tarihine tanıklık ediyorsunuz.



oyun steam greenlight'da ve ayrıca kendi sitesinde demo versiyonu mevcut.. 7.99$ bir fiyatı var.

STEAM
E
11 yıl
ArcheAge KR de oynayanlar.
hangi serverde oynuyorsunuz? Korece bilmeden yalnız oynanmaz.
E
11 yıl
ttnet 8mb sınırsız sorunu
arkadaşlar geçen gün akk den sıkıldıgım ıcın 119 tl'lık tarifeye geçtim. ancak hızım hala 3.50mb'den yukarı cıkmadı. ttnet musteri hızmetlerini 2 gundur arıyorum ama bır cozum bulamıyorlar...


http://www.speedtest.net/result/2496649363.png

baglantı : ttnet

baglantı noktasına uzaklık : 350 metre civarı (postahanenin yakınında oturuyorum.)

modem : airties (ttnetin tivibu ile verilen modemi)

baglantı hızı : 8 mb (modemde gorunen hız 9.4mb )

yapılan hız testi sonuçları : 3.50mb

IP TV : var

test yapılan cihazlar : kablolu masaüstü , wirelles dizüstü (modeme yakın yerde kullanılıyor) , ios sistemli tablet , ios sistemli telefon

--------------------------------------------------------------------------------------------

yapılan uygulamalar:

- modem acıp kapattım. fişlerini çekip oyle denedim.

- tivibu'yu kapatıp denedim. fişlerini çektim.

- modem değiştirip denedim (tp-link)

- hem windows hem de ios işletim sistemli makinalarda denedim.

- 11820'ye yönlendirdiler uzaktan bağlantı ile pc'de sorun olmadıgı teyit ettirdim.

- tivibu yayınını HD'den SD'ye düşürdüler. (anlamadım gitti neden yaptıklarını)

-virüs taraması yapıldı bütün cihazlarda. sonuç temiz...
------------------------------------------------------------------------------------------


sorun şu ki bağlantı olarak hatta verilen hız 9.4 mb ama benım aldıgım hız ortalama 3.5 mb. virüs falan da yok hem kendim hem de uzaktan bağlantı ıle teyit ettirdim. var mı önerisi olan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.