A

Çavuş
28 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
181 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Bayram Hediyeniz Passolig’den! 4x30 a 20 tl iade
Kampanya Koşulları

22 Ağustos – 4 Eylül 2017 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde en az 4 defa 30 TL ve üzeri market, giyim ve ulaşım harcaması yapan ve kampanyaya sms ile katılım sağlayan Passolig Kart sahiplere 20 TL, harcama yaptıkları Passolig Karta iade edilecektir.

Kampanyaya katılmak için Passolig sistemine kayıtlı cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne BAYRAM yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik numaranızı 6033’e sms göndermeniz gerekmektedir.

Kampanyadan sadece Passolig Banka Kartı ve Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartlar yararlanabilir. Passolig kredi kartları kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 20 TL kazanabilecektir. Birden fazla Passolig Kart ile harcama yapılsa bile tek bir karta iade yapılacaktır.

Kazanılan indirimler 8 Eylül 2017 tarihinde harcamanın yapıldığı Passolig Karta iade edilecektir.

İşlem iadeleri ve işlem iptalleri kampanya kapsamında dahil edilmeyecektir.

Bu kampanya başka bir Passolig Kart kampanyası ile birleştirilemez. Kampanya kapsamına giren harcamalar katılım sağlanacak başka bir Passolig kampanyasına dahil edilmeyecektir.

Aktif Bank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Türk Telekom,Vodafone ve Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Turkcell faturalı hatlar için 0,45 TL’dir.
https://www.passolig.com.tr/kampanya-bayram
A
9 yıl
norton internet security 3 pc 1 yıl 17,99 tl
Nis 2014 kurdum,yenile dediğimde bu fiyatı çıkardı.

Ben alacağım,ortak olmak isteyenler pm atabilir.
A
12 yıl
satılık !! tellmemore 5 dilde online eğitim
Evet 5 dildeni(ngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca veya Flemenkçe) birini seçerek 1 yıllık online eğitim alabileceğiniz üyeliğimi satıyorum,ilgilenen olursa pm atabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.