P

Yüzbaşı
03 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
Robot Süpürge Tavsiyesi
İyi akşamlar, birkaç saattir forumda robot süpürgelerle alakalı araştırmalar yapıyorum. Oldukça fazla içerik okudum fakat okudukça kafam daha fazla karışmaya başladı. Hali hazırda süpürge kullanan sizlerden yorum ve tavsiye almak istedim.

Öncelik robot süpürge için ayırdığım bütçe 3500-4000 civarındandır. Bu aralıkta hangi ürünü almalıyım.

Bu arada almak istediğim ürünleri incelediğimde neredeyse hepsinde ithalatçı garantili yazmaktadır. Ben ülkemizde bulunan resmi bir satıcıdan almak istiyorum. Herhangi bir sorun olduğunda karşımda resmi bir muhattap bulmak isterim. Lütfen vereceğiz önerilerde bunu göz önünde bulundurur musunuz. (Ya da ithalatçı garantili ürün kullanıyorsanız karşılaştığınız bir sorunları nasıl çözdüğünüzü benimle paylaşır mısınız.)

Son olarak kullanıcılara bir sorun var. Evimde koltuk yükseklikleri süpürgenin geçebileceği seviyede herhangi bir sorun yaşamam fakat yemek masası ve sandalyelerinin arasından geçebiliyor mu bu süpürgeler. Araya girip orada kalma ihtimali var mıdır?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar.
P
4 yıl
Arızalı veya bozuk g27 sı olan var mı?
Anakart ya da daha farklı sebeplerde bozulan g27 g25 g29 g920 direksiyonunuz varsa alabilirim. Hem benim işim görülür hem siz de bozuk ürününüzü değerlendirmiş olursunuz.
P
7 yıl
İphone Garanti Hakkında
Merhaba,

Bugün telefonumu elimden düşürdüm ve ekranı kırıldı. Düşmeden önce benim telefonla ilgili birkaç sorunum vardı ve servise gönderecektim. Kulaklık girişi çalışmıyor gibi birkaç sorunum var. Ekranı değiştirecek kadar maddi durumum şu anda yok. Telefonu servise göndersem sadece garanti kapsamında olan bu sorunlarımı yaparlar mı?
P
7 yıl
Kusurlu Hangi Araba
Fotoğrafta gösterilen yolda geçiş önceliği Menderes bulvarında bulunmaktadır. B aracı yola bakmadan girdi ve frene bastım fakat b aracının önü geçip arka tarafı benim aracın önüne sürtüp geçti. Bu durumda sırf arkadan vurdum diye suçlu ben mi oluyorum?


< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 yıl
İphone 6S Plus Soyulma
Yaklaşık 4 ay önce aldığım telefonu ilk 2 ay kılıf ile birlikte kullanmama rağmen soyulmaya başladı. Arka kapak, yanlar ve alt kısım kısaca gold renk olan yerlerin hepsinde soyulmalar mevcut. İlk kılıfı çıkardığımda 3-4 tane çizik şeklinde olan soyulmalar gün geçtikten daha da artıyor. Telefonu herhangi bir şekilde hiç düşürmedim zaten kılıfla kullanıyordum, kendi kendisine de nasıl soyulma olur anlamış değilim. Telefonu değiştirebilir miyim acaba, yada sadece kapak kısmını değiştirirler mi? Nasıl bir yol izlemeliyim ve telefonu servise verdiğim taktirde ne kadar süre bekleyeceğim. 2 aydır telefonu bu şekilde kullanıyorum çünkü telefonda ayrılamadım bir türlü.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 yıl
128 GB Flash Bellek Önerisi
128gb flash bellek almayı düşünüyorum. En fazla 110-120 liraya kadar alabileceğim en iyi flash bellek hangisidir acaba
P
8 yıl
Bluetoot 4.0 Kulaklık Önerisi
Şuanda kablolu olarak Sennheiser CX300-II kulaklığını kullanıyorum çok memnunum. Apple watch ile kullanabileceğim bluetooth 4.0 destekleyen kulakiçi bluetooth kulaklık var mı bildiğiniz.
P
8 yıl
Bluetoot 4.0 Kulaklık Önerisi
Şuanda kablolu olarak Sennheiser CX300-II kulaklığını kullanıyorum çok memnunum. Apple watch ile kullanabileceğim bluetooth 4.0 destekleyen kulakiçi bluetooth kulaklık var mı bildiğiniz.
P
8 yıl
Ne yemek lazım?
Kilo vermek için spora başladım. Boy 1.87 kilo 98
Haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum ama sadece spor ile olmaz diye düşünüyorum. Yediğime içtiğime de dikkat etmem gerekiyor. Bulunduğum ildeki hastaneyi baktım diyetisyen yokmuş. Neleri yemem neleri yememem gerekiyor acaba bu konuda bir bilgim yok.
P
10 yıl
woops lu birisi bakabilir mi?
avea woops un pizzahut kampanyasını daha önce kullanmayan birisi PIZZAHUT yazıp 5060’a gönderip şifreyi verebilir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.