D

Binbaşı
02 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1801 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
D
2 ay
Hepsiburada Playstation 5 \u003e\u003e\u003e 14.499
D
7 ay
İncehesap.com Mağduriyeti
İncehesap.com firmasından 01/02/2021 yılında hazır sistem satın alınıyor , gelen kargo kolisinin içerisinden 4 kalem malın olmadığı tespit edilerek konu firmaya bildiriliyor.
Firma kargo şirketini suçlayarak süreci uzatıyor, konu THH taşınıyor. Süreç nihayetinde 29/11/2021 tarihinde lehime sonuçlanıyor ve 6526,17 TL'nin tarafıma ödenmesine karar veriliyor.
Firma THH kararını mahkemeye taşıyor ve icra takibine tedbir kararı aldırıyor, mahkeme süreci 2023 yılının 6. Ayına kadar sürüyor ve 9. Ayda lehime gerekçeli karar yazılıyor.
Parası alınan ancak tarafıma teslim edilmeyen 6526,17 TL malın 01/02/2021 tarihi itibariyle değeri 906 USD (Merkez Bankası 01/02/2021 döviz kuru 7,21 TL) teslim edilmeyen bilgisayar sarf malzemeleri dolar kuruna bağlı olarak değerleri belirlenmektedir.
Teslim edilmeyen sadece işlemci ve anakartın bugün emsali 27.000 TL'dir (13700 kf+Asus strix z790 ana kart)
Bahse konu şirketten alışveriş yapılması durumunda benzer bir süreç başınıza gelir ise yaşayacağınız süreç yukarıda anlatıldığı üzeredir. 906 USD bugün 24.410 TL etmektedir, aradaki uçurum aşikardır.
Firma süreci uzatarak aleyhine karar çıksa bile lehine çevirmektedir. Alışveriş yapacaklar için anlattıklarım bir fikir oluşturmuştur. Satış sonrası takınılan tutum üzerine firma tavsiye edilmemektedir.
Thh süreci lehinize sonuçlanır ise mutlaka avukat tutunuz 14200 TL 2023 yılı güncel vekalet ücretidir.

@incehesap.com
D
8 ay
Quantum Dot Vs OLED
Selamlar, monıtor alma safhasındayım ancak başlıkta belırttıgım karsılastırmanın karşılıgını ınternette net olarak bulamadım , alttaki msi monıtor quantum dot ve 10 k fiyat, Asus oled 27aqpgdm model ise 40 k civarı . Oled ekranı yerınede gormüştüm , 2 k monıtorumden sonra çağ atlamış hissi verdi . Quantum dot oled arasında bu kadar fark var mı ? bilgisi olan/deneyımleyen cevap verebilirse.

https://www.itopya.com/msi-27-g274qpf-qd-170hz-1msgtg-hdmi-dp-hdr400-freesync-premium-wqhd-rapid-ips-gaming-monitor_u23578
D
9 ay
Antstream Arcade oyunu Hk.
Selamlar , oyunu ön sipariş olarak satın aldık ancak oyunu konsol storeda göremedım ve kuramadım . Pc için denediğimde şuraya yükle seçeneği tıklandığında indirme başlamıyor.
Oyunu satın alıp kullananlar işlemi nasıl yaptılar bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >
D
geçen yıl
Gunfire Reborn
Bu oyun gamepass mevcut, oynayan var ise multi ilerleyebiliriz , bazı multi kupaları var onları almak istiyorum .
Normal modu bitirdim zor modlar için oynamak isteyen var ise ekleşebiliriz.
Yabancılarla oynayışlarda yüksek ping sebebiyle sıkıntı oluyor , boss fightda birden cıkıp gidiyor adam .

Gamertag bırakırsanız ekleyebilirim.
Dermeister#8503
D
2 yıl
Letgo Dolandırıcıları
Bahse konu site malum dolandırıcı yuvası olmuş , ben alacak olmasamda gün aşırı gpu ve konsol ılanlarına bakıyorum.
Piyasa fiyatının çok çok altına konulan ben dolandırıcıyım diye bağıran ilanlar mevcut. Bunlar genelde kimsenin gelemeyeceği il/semtlerden satıcı olup önce havale işlemine getırmeye çalışıyorlar konuyu.
Bunlar zaten bilinen yöntemlerdi bunun dışında bugün değişik bir yönteme denk geldim oltaya gelmeyin diye bahsedeyim
Troll amaclı bugün sohbet kurduk adam paraya acil ihtiyacı olduğunu param güvende ile satış yapabileceğini söyledi çift kollu ps5 9000 TL ve 2 de oyun var .İlanı koyduktan sonra ilan numarasını paylasın yayına girince ben satın alırım dedim. Adam paramgüvende.com uzantılı bir site linki attı , sahibinden sitesiyle alakasız bir siteye yönlendiriyor. İsim benzerliğinden oltaya gelmeyin muhtemelen verilerinizi ele geçirmeye yönelik zararlı yazılımların olduğu bir site.
Araştırdım şikayet var sitesinde benzer durumdan mağdur bir çok insan mevcut.
Malum ekonomik durumlar dolandırı sayısında artış yasandığı gibi marjinal yönetemlerde ortaya çıkartıyor. Dikkat edin!!!

0536 704 93 47
05367049347
@05367049347
D
3 yıl
Powercolor Red Devil 6700 xt vs Sapphire nitro + 6700 xt
Aktif powercolor kullanmaktayım sıcaklk derece ve kart performansından oldukça memnunum öylesine ilana koyduğum karta alım fıyatımın bıraz uzerınde teklif geldi . Daha uygun fiyata Sapphire nitro kart alma şansım var kartları deneyen var mı ? Satmayıp Red Devil devam mı edeyim yoksa satıp Sapphire mi geçeyim ?
Deneyimleyen, fikir sahibi olan ve bundan sonra alacak arkadaşlarada yol göstermesi açısından değerlendirmelerinizi bekliyorum , teşekkürler
D
4 yıl
Msi ventus 2060 super gp oc HK.
bu kartın normal versiyondan farkı nedır ? herhangı bır ınceleme bulamadım.
Frekans hızları felanda aynı
ısı degerlerı mı ıyılestırıldı ?
KOnu hakkında bılgısı olan var mı
D
4 yıl
Samsung m30s ana makinesinin sunucu ip adresi bulunamadı hatası
Nette ınceledıgım kadarıyla pc ler için var ancak androıd aygıtlar ve telefonlar için çözumunu bulamadım.
Mesaj wp kullanılıyor cıhazda ancak ınternete bağlanmak ıstedıgımde bu sekılde bır uyarı vermektedır.
Wifi ve mobil veri kullanılamıyor.
Çözumunu bilen birisi yardım edebilir mi ?
Tesekkur ederım.
D
4 yıl
EKRAN KARTI DEĞİŞİKLİĞİ HK
Selamlar msi trio x rtx 2080 marka model ekran kartı sahibiyim , 5100 tl karsılıgında satıyorum . Satma sebebim ağır güç gerektıren oyunları oynamamam dolayısıyla kartın sistemime ve gereksinimlerime uygun olmaması (kasayı toplarken bir heves satın almıştım.) Genellikle moba türü oyunlar oynuyorum ve monitörüm 2k

KArt satılınca malum yenı kart alınması icab ediyor, sıcaklk değei açısından beni üzmeyecek bir kart arıyorum.
1660 s modeller , 1660 ti en üst olarak 2060 satın alabilirim. Amd kartlarda zaman zaman yasanan sorunlardan dolayı nvidia kart almayı istiyorum.
https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-rtx2060-6gb-1-click-oc-192bit-gddr6-ekran-karti-glx-26nrl7hpx7oc.html
bu kartın fiyatı uygun ancak kullananlar pubg de mesela 81 dereceyı buldugunu belırtiyorlar, daha once asus tuf 1660 ti karttan ağzım yandıgı için soğutma konusunda benı uzmeyecek bir kart arıyorum
Önerilerileriniz için şimdiden tesekkur ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.