Y

Binbaşı
14 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359020 Gün Cezalı
356368 gün 7 s. 36 dk.
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Futbol müsabakalarina Tahmin yaparak hem Eglen Hem de Para kazan
Öncelikle merhaba arkadaslar,

Anlatacagim sitede futbol müsabaklarina Skor tahmininde bulunarak para kazaniyorsunuz. Sisteme kayit oldugunuzda size belli bir miktar Oyun parasi veriyor ve siz bu parayla 10 ar kisilik odalara oturuyorsunuz. Odaya oturdugunuzda karsiniza 10 tane mac cikiyor ve bu maclara Futbol bilginize dayanrak tahminde bulunuyorsunuz. Maclar sonuclandikdan sonra kim daha fazla tutarli tahmin yapmis ise 1. ve 2. olmak üzere odada bireken parayi bölüsüyorlar. Eger kaybederseniz sistemin gunluk bonuslarida mevcut her gun ziyaret ederek o bonuslari alip tekrardan tahmin yapma sansiniz oluyor. Isin guzel kismi tek rakibinizin karsinidazki 9 kisi olmasi. Tek mac bilerek dahi 1. olma olasiliginiz mevcut. Basit bir örnekle söyle anlatayim. zor gibi görünsede eger hic yatirim yapmadan sadece oyunun size verdigi bonuslarla kazanip ve kazancinizi bir sonraki sefer daha yuksek bir odada tahmin yaparak kullandiginizi var sayalim. 3-4 tahmin icinde 50 TL gibi bir rakama ulasmak mümkün. Söyleki oyuna ilk geldignizde 1000TP =5 kurus Günlük bonuslardan 2000TP=10 kurus birde ref getirdiginizi var sayalim 1000TP=5 kurus yani toplamda 4000 TP yani 20 kurusla tahmine basladiniz. Basarili oldugunuzda 1. olarak 1.2 TL. Bununla tekrar oynadiniz basarili oldunuz 7.2 TL.Bununlada Tekrar basarili oldugunuzu varsayalim 43.8 TL . Yani Sans yaninizdaysa 43.8 TL lik bir kazanci 3 kere basarili olarak alma imkaniniz mevcut. maclar gercek maclar oldugundan mac baslayana kadar diger uyelerin tahminini göremiyorsunuz. Ilk mac basladigi an diger bütün üyelerin tahminlerinide görebiliyorsunuz yani hic bir sekilde düzenbazlik olmuyor. Kisacasi iyi tahmin eden hem eglenip hem kazaniyor. Daha fazla detay sitelerinde mevcut ve bende elimden geldigi kadar yardimci olurum.

Herkese bol kazanclar dilerim.

Refsiz Link

Refli Link
Y
9 yıl
Bu Günden Sonra
Bazı Fenerbahçe'li arkadaşların futboldan anlamadığı, bazılarının ise skor traftarı olduğu kesinlik kazanmıştır. Rakip takım taraftarı için, bu kişiler fena dalga konusu olacaktır. Sonra başlıyacaklar, ADMON BOZO BOHMOY demeye, kardeşim siz daha kendi takımıza sahip çıkamıyorsunuz, admin size ne yapsın. Bu kişiler, yine Ağlamaya.

Transfar döneminde hiç eleştirmiyordunuz, transfer üzerine transfer yapınca adamı mesih ilan ediyordunuz, rakip takım taraftarı ile dalga geçiyordunuz, o zamanla bu zaman arasında ne fark var. Vitor aynı Vitor oyuncular aynı oyuncular.

Saf saf giyorsunuz, mahallede 3 5 velet sizinle dalga geçiyor, kahvedeki 3 5 cahil küfür edip takıma verip veriştiriyor. Artık beyininiz bunlara yatkın olduğu için benimsiyor. Soluğu forumda alıyor, dalga konusu oluyorsunuz.

İyi bakın arkadaşlar, bugun takımını eleştirenler, yarın rakip takım konusuna gidip gifleri ile konuyu dolduracak, akabinde dalga konusu olacaklardır, dalga konusu olduğu günde, takımına saydırmaya başlayacak, odmon bozo bokmoyor diyecektir. Sen yazarken birşey yok, ama rakip takım taraftarı yazınca bu seni rahatsız etmeyecek.

Yahu eleştirmede demiyorum, eleştir kardeşim. Ne yapıcılık, ne araştırma, ne gözlem, nede takip etme var. Mahallede, kahvede ne duyuyorsa onlarla eleştirme yapıyorsunuz.

Elendiğin takım kendince Ekol olmuş, senin takımın 8 tane yeni oyuncu almış, daha takım olmamış. Ve sen bu takımı eleyeceğini mi hayal ediyorsun. Vitor atılmasa, suçlu başka birisi olacaktı, yada yanlış transfer politikası.
Y
9 yıl
Volkan Şen kadro dışı
Zamanında gel etme eyleme dediklerimiz, birbir kadro dışı kalıyor.
Y
9 yıl
Erkan Zengin kadro dışı
Hazır ihtiyaç varken, adamda gelmek istiyordu zaten, rotasyon oyuncusu olarak düşünülebilir. Umarım almak için girişimlerde bulunuruz.
Y
9 yıl
Fenerbahçe bu kadar parayı nereden buldu?
Anlaşmalarda ödemeler 3 yıla yayıldı. Bu sezon sadece 12-15 milyon avro bonservis ve kiralama bedeli ödenecek.
Trabzonspor 40 50 tane futbolcu alırken sesi çıkmayanlar, şimdi finansal stratejinin piri olmuş durum da.
Takımdan 8 futbolcu ayrıldı, komik ücretler almıyordu bunlar. 1,5 dan tut 4,5/5 şe kadar çıkan isimler vardı.
8 futbolcunun yıllık maaşı ile gelen yıldızların maaşı arasındaki fark sadece 3 bilemediniz 5 milyon.
Krasic ve Holmen giderse orta saha için bütçemiz çıkmış olacak.
Hiçbir sezon tamamen satılmayan Fenerium Üst Tribünü'ndeki kombineler tükendi.
Taraftar Fenerium'a akın ediyor. Rvp'nin imzasından sonra ciddi stok problemi oluşabilir. Kıçındaki donu, giydiği aleti bile Fenerium'dan almaya başladı taraftar.
En önemlileri, 2-3 sezondur doğru düzgün transferimiz yok.(Malüm avrupa yasaağı)
Doğuş, Koç, Ülker ve Acun medya hiç bir zaman desteklerini çekmediler. Bonservis ve kiralama bedellerinin finansörleri.
Formamızda ne Anasponsor nede şort için sponsorlarımız vardı.
Stadımızın isimine sponsor bulacağız.
Gelinen noktada, klozet kapaklarına, wc aynalarına, wc kapı arkalarına, stad içi koltuk arkalarına dahi reklam alınmaya çalışılayacak.
Y
9 yıl
Güç kaynağı, sisteme yeterli gelir mi ?
Arkadaşlar merhaba,

Bu Sisteme ;

Asus-H97-Plus Anakart
İntel i5 4660 İşlemci
Sapphire R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit Ekran Kartı
8 gb DDR3 1600 Mhz ram
1 Tb 7200 Rpm 64MB HDD


Corsair - CX600W 80 PLUS(Bronze) Güç kaynağı, yeterli gelir mi acaba.?

Zaman ayırdığınız ve ilginiz için teşekkürler. İyi günler.
Y
9 yıl
Sürücülere müjde! O cezayı ödemeyebilirsiniz
Jandarma Trafik ekiplerinin karayolunda radarlı hız denetimine takılan Mehmet Değerli isimli sürücüye, hız limitini yüzde 30 oranında aştığı gerekçesiyle para cezası uygulandı.

Sürücü, habersiz ve uyarı levhası olmadan yapılan denetim sonucu uygulanan bu cezaya itiraz ederek, Düzce Sulh Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.

Mahkeme, verdiği kararda, yasa ve ilgili yönetmelikler gereği karayolunda yapılacak radarlı hız denetimlerinin hangi yol güzergahlarında ve hangi sürelerde yapılacağının önceden sürücülere bildirilmesi gerektiğini, idarenin her konuda sürücüleri önceden bilgilendirmek zorunda olduğu, karayolundan yararlananlara yol, trafik durumu ve yakın çevre ile ilgili gerekli bilgileri vermek, yasaklamaları ve kısıtlamaları önceden bildirmek suretiyle trafik düzen ve güvenliğini sağlamak amacına yönelik olarak karayolundaki her türlü düzenleme ve denetimlerin trafik işaret ve levhalarıyla yapılması gerektiğini vurguladı.

Kararda, “Dolayısıyla radarlı hız denetiminin karayolunun hani kesiminde ve hangi sürelerde yapılacağı hususunda sürücülere her şeyden önce trafik işaret levhaları ile bilgilendirilmesinin zorunlu olduğu, kişilerin can ve mal emniyetinin sağlanması amacıyla yapılması gereken denetimlerin yol kullanıcılarına ceza vermek amacıyla bilgilendirme yapmadan, kural ihlalini yapmasını beklemenin trafik kurallarının konuluş amacına uygun olmadığı gibi, araç sürücülerine tuzak kurulması anlamına geleceği ve bu durumun hukuk devleti ilkeleriyle bağdaşmayacağı açıktır. Bu gerekçelerle, verilen para cezasının iptal edilmesine hükmedilmiştir” denildi.


Ödeyen mutlaka vardır. Bu dava emsal olacaktır.
Y
10 yıl
Reset Atmayı Unutmayın !!!
AKN kalktı diye günlerce sömüren arkadaşlar unutmayınız.Gelecek ayınız kabusa dönmesin.
Y
10 yıl
Saatler Sonra Silinen Şikayetler
Hiç silmeyin daha iyi.
O buton neden var anlamış değilim.
Kuruluşunuz da böyle bir departman varsa görevi nedir.
Mesaj amacına ulaşmış silsen ne olacak silmesen ne olacak.
Birde sadece silmekle yetinilen mesajlar var.
Seçtiğiniz kişilere forum kullarınızı okutuyormusunuz.
Y
10 yıl
hakem yanlış oyuncuya kırmızı kart gösterdi ?
http://www.ligtv.com.tr/haber/derbide-ilginc-penalti

Sizde fark etmişinizdir. Ben anlam veremedim sanırım tekrarlanacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.