E

Yüzbaşı
08 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Almayın Aldırmayın
Türkiye' ye sınırlı sayıda 300 adet getirilen yeni golf baz modelini 196 binden satın alıp 230 bine fahiş farkla 2. el olarak satmaya çalışanlar var. Bu fırsatçılara pirim vermeyelim derim.
E
5 yıl
Restoranlardaki fiyat oyunları
İsmi lazım değil tavuk zincir restoranının birinde menü fiyatına 23.95 yazmışlar yani 24 lira diyorsun, yanına bir kutu kola bir de küçük su alıyorsun. Adam suya 4 tl kolaya 5 tl fiyat çekiyor. Menü fiyatı ile psikolojik olarak seni cezbedip Allahın küçük suyunu sana 4 liraya, kolayı 5 liraya kim bilir diğer içecekleri kaç liraya geçiriyor. Resmen kazıklanmış gibi hissettim kendimi geçen gün.
E
7 yıl
3g ile 4g konuşma farkı
Arkadaşlar telefonda mobil internetin 3g veya 4g de olası konuşma sinyalini etkiliyormu. İnternet yayını ayrı konuşma ayrı mı acaba.
E
16 yıl
garip bir acer 5101 sorunu
Arkadaşlar, yaklaşık 1.5 sene önce aldığım acer 5101 laptop, üzerinde hiçbir donanımsal değişiklik yapmadığım halde son günlerde arasıra açılışlarda sistem boot edemiyor ve cd rom failed diyor. 2. denemede açılıyor. bazen bilgisayarı kapağını üstüne kapatıp beklemeye aldıktan sonra açtığımda mavi ekran geliyor bazende açılıp yeni donanım bulundu deyip dvd romu tanımaya çalışıyor tanıyor ve bu andan itibaren hdd ışığı sürekli yanar durumda kalıyor. ne olmuş olabilir sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.