B

Yüzbaşı
06 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
ABİ BU EURO DOLARA NE OLUYOR !!!
Arkadaşlar şuan Türkiye'de saat 05:46 diye düşünüyorum. Euro, dolara bakayım dedim de bu nedir arkadaşlar. 2,3 gün artmasında 3.5 dan almaya razıyım. Bu nedir ya bizi mi bekliyordu!

EURO :3,6452
DOLAR : 3,271
B
9 yıl
Sony Xperia Z3 - LG G3
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
B
9 yıl
SAMSUNG GALAXY S5- LG G3
Arkadaşlar iki telefondan hangisini seçmemi önerirsiniz ve neden ?
B
9 yıl
1000-1200 LİRA BÜTÇE
Arkadaşlar bu bütçe ile telefon aramaktayım . Tavsiyelerinizi bekliyorum . Telefonda önceliklerim müzik ve kamera dır .
B
10 yıl
SERVİS 420 LİRA PARA İSTİYOR BEYLER...
Samsung S3 telefonum geçtiğimiz hafta bozuldu arkadaşlar. Telefonu açıyorum . Açılma sesi geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor . Sol üstte yanan uyarı mavi ışıkta yanıyor hatta . Fakat ekranda görüntü sıfır . Telefonu düşürmedim etmedim .Sadece 3 ay önce düşmüştü . Sol üst tarafında kasada çok küçük bir çizik vardı . Acaba bataryada bir sıkıntı mı var dedim . Bataryamı arkadaşın s3 üne taktım ama sıkıntı olmadığını gördüm . Neyse servise verdim telefonu . Telefona mesaj gelmiş . Kullanıcı hatası falan zırvalamışlar . 420 Lira servis ücreti talep etmişler . Telefonun ekranında en ufak bir çizik dahi yok . Telefonun ekranındaki kılıfta bile çizik yok daha . Telefonu temiz kullanmışımdır . Sadece dediğim gibi sol üst kasada çok küçük bir çizik var o da 3 ay önce olmuştu . Telefonun ekranında sıkıntı var sanırım . 1000 liralık telefona 420 lira servis ücreti istiyorlar . Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar nereye başvurabilirim ? Telefonu düşürmedim etmedim , düşürsem olan oldu der parayı verir yaptırırdım . Darty den almıştım telefonu . Şimdi Darty ler Bimeks olmuş . Bir akıl verin arkadaşlar bana ne yapabilirim ?
B
10 yıl
Futbol Takımına Rumuz Tavsiyesi
Arkadaslar universitede hali saha takimi kuruyoruz. Yaratici takim ismi ariyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum



Edit : mobilim .
B
10 yıl
Bear Grylls bu adam herşeyi yiyor .
Videoyu izlemek için tıklayınız

Fazla söze gerek yok , videolarına bakmak yeterli .
B
10 yıl
XPERİA SP - GALAXY S3
Arkadaşlar hangisini alayım karar veremedim bir yardımcı olursanız sevinirim . Ekstra şunu al diyen olursa da tavsiyelere açığım
B
10 yıl
GARANTİ PARACARD KART AİDATI ALDI 49TL
Öğrenciyim arkadaşlar. Ablam para yollayacağını söyledi bana . Bende garanti paracard hesabımı verdim . İş Bankası işte üniversiteli hesabım ve kredi kartımda var . Ona garanti bankası yakın diye o hesabımı verdim . 200 lira yatırmış. 49 lira aidat kesmişler . Atm de ayrıca 2014 ilk ayında 58 lira daha falan kesecek gibi şey yazıyordu . Bende kartı kapatmaya karar verdim ama bu 49 lirayı almak istiyorum . Bu neyin aidatı çözemedim . Bu aidat olayı yasaklanmamışmıydı . Bir yardımcı olursanız arkadaşlar bu konuda sevinirim .
B
10 yıl
METRO TURİZM BAGAJIMI KAYBETTİ
Arkadaşlar 2 hafta önce Kocaeliden İstanbul'a gelirken böyle bir olay başıma geldi . Ben normal olarak bagajımı verdim ve bagaj fişimi aldım . Arabadan ilk inmeme rağmen çantamı bulamayınca şok oldum . O sırada başkası alamazdı çünkü ilk ben inmiştim arabadan . Sonra muavinin yakasına yapıştım tabi . Yolda Bulgar bir yolcuyu indirip başka bir arabaya bindirmişler . Bu sırada benim çantayı da yanlışlıkla ona vermiş muavin . Neyse ben bagaj kaydı tutturdum kaybolduğuna dair. İşte o Bulgaristan yolcusunun arabasını aradılar falan işte . Şoför işte Bulgaristandan gelirken getireceğim demiş güya. Beni aradılar metro turizm den çantayı bulamadık diye . Şimdi ben ne yapmalıyım . Çok değerli birşey yoktu ama uyuz oldum açıkçası . Yasal olarak hakkım nedir ve uğraşmama değermi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.