L

Teğmen
06 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
Hile
Arkadaşlar bugünkü maçımda çıkan hileli arkadaşları buraya bırakıyorum reportlarsanız sevinirim. Maçın linkini de paylaşıyorum izleyip karar verirsiniz. İki arkadaş oyuna girdiler ve gerçekten inanılmaz şekilde duvar izlemeler, aim kaymaları falan var. Steam profil linklerini de paylaşıyorum. Birinin adı "MPower" asıl şüphelimiz bu. Diğerinin adı "Kesirger" bu da arkadaşı.

Demo Linki: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-b2uMP-Rnb7d-tTYqq-c7Z6K-pcy6A

Steam Profil:http://steamcommunity.com/profiles/76561198083012166/

Steam Profil 2:http://steamcommunity.com/id/kesirger/
L
9 yıl
Beyler deneyimli abilerin desteği lazım
Az önce arkadaşımla iddiaya girdik. Sadece isim olarak tanıdığım sınıftan bi kıza hiç tanismadan boyunun kaç cm oldugunu sormam lazım. Sizce nasıl bir cümle kurmalıyım. Soruyu faceden soracağım ama kızın ters bi tepki vermemesi lazim sana ne aptal falan gibi :) Önerileri bekliyorum. Konu sorduktan sonra SSlerle desteklenicektir. Bu arada iddianın 50 lira kazanç sağlayacağı unutulmamalıdır. bu arada üniversiteliyiz liseli sorusu gibi saçma sapan olmasın
L
10 yıl
Gece Gece Duo
Yok mu LOL oynayan şöyle gece gece akalım duo dereceli ya
L
10 yıl
kafepi\u0027deyim soruları alayım..
Evet beyler bekliyorum kafepi bornova köşk
L
11 yıl
Darksiders 2
darksiders 2 gamepad sağ analog kamera acısı calısmıyo
tepede tek düze birşekilde kalıyorum
çözümü nedir ? gamepad le oynarken kamera alttan bakio tavani görüorum sürekli oyunu göremiorum
Xbox 360 Controller Emulator yükledim
ama genede ayarlarını bulamadım
sağ analog sadece tuşların yaptığını yapıyo
L
11 yıl
JB güncellemesi
Arkadaşlar ben S3'ümde yazılım güncelleştirmeye giriyorum ve Güncelleştirmeleri Denetle'ye basıyorum ama hiç tepki vermiyor niye acaba ? Denetlemiyor hiç bişey yapmıyor Wifi açık durumda olduğu halde yapmıyor sizce neden olabilir ? Millette güncelleme bulunamadı çıkıyor bende o bile çıkmıyo telefon hiç tepki vermiyor sanki o tuş aktif değilmiş gibi ? Kies'den de güncelleyemiyorum telefonumu görmüyor.
L
12 yıl
TS Bölüm
Arkadaşlar bölüm tavsiyesi istiyorum. Kafam çok karıştı. Sizlerinde önerilerini almayı istiyorum.
Y-TS-1 331,94507 sıralama 59359
Y-TS-2 344,25771 sıralama 62801

TS Bölümlerden hangilerine gidebilirim hangi üniversiteleri tercih edersiniz. Aklımda Radyo, Televizyon ve Sinema - Tarih - Sanat Tarihi ve Halkla İlişkiler var. Akdeniz, Ege ve İç Anadolu civarlarında bu bölümlerden birini okuyabileceğim bir üniversite gelir mi sizce ?

Selçuk Üniversitesi RTS İÖ 50bin ile kapatmış geçen sene. Bu sene gelme ihtimali var mıdır ?
Tarih bölümünü de kimse önermiyor.
Halkla İlişkiler nasıl bir bölümdür ?
L
12 yıl
Freeman\u0027s Mind vardı bi ara
Arkadaşlar bir aralar Freeman's Mind vardı. Konusu neden kaldırıldı acaba. İzlemeye başladım da yarım kaldı devamı yok. Türkçe Altyazılı olan. Evde beziyom. Yardımcı olun. BAN!
L
13 yıl
Çeviri lazım beyler
make even a purely visual, where you can get to know yourself better bu cümlenin anlamı nedir acaba kendim çevirmiş olsamda yanlış çevirme ihtimalini düşünerek yanıt vermek istiyorum :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.