G

Yüzbaşı
05 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
15 yıl
kp320 usb?
geçen gün kp320 aldım ve usb kablosu ile bilgisayara bağladım. telefonda hafıza kartı ve sim kartı takılı değil. il kbaşta usbden açtı müzik falan yükledim herşey düzgün. ancak 4-5 kereden sonra takdığımda bu sefer şarj oluyor dedi. yine çıakrıp taktım yine usbden açtı çıakrıp takıcna yine şarj oluyor yazıyor. 5-6 takmamda sadece 1 kere usbden açılıyor gerisinde şarj oluyor. ne yapmam gerek? usbden takdığımda direk pc ile veri bağlantısını kurmak istiyorum ama o şarj bağlantısı kuruyor?

acaba hafıza kartı takıcna durum değişecekmi? veya sim?
G
15 yıl
combo hakkında
bu konuda çok yeniyim. bugün r+r+skill ile yapmaya çalıştım.seri seri yapınca skill vurmuyor,1 saniye aralıklarla yapınca anca vuruyor. skill vurma hareketinin çeyreğinde diğer r+r+skill yapıyorum. anca böyle diğer atağı vuruyorum. seri yapıcna stop oluyor. şimdi yapmış oluyormuyum? yaptığımı nasıl anlarım?

bu arada karakter warrior
G
15 yıl
kp320 mi alsam ke770 shinemi?
2 hafta içinde bir telefon alıcağım. ke770 ve kp320 arasında kaldım. arada ekran boyutu ve kemera dışında fark yok. fiyat olarak aralarında 30 küsür tl var. ke770 2 mp kamerası var. kp320 nin ise 3 mp. resmin boyutu benim için önemli değil, benim için önemli olan sadece resmin kalitesi. bu bakımdan hangisi daha önde gelir? birde ke770 in ekranı daha küçükmüş kp320 ye nazaran. java oyunda yükleyip oynamayı düşünen biriyim. ekranda pek fazla video seyretmeyi düşünmüyorum. sizce hangisini seçmeliyim?
G
15 yıl
akşam liseleri hakkında
bu akşam liseleri hakkında bilgi verebilecek varmıdır? kayıt için gereken para ne kadardır? avrupa yakasında en iyisi hangisidir? üniversiteye girebilme oranı nedir?
G
15 yıl
iki telefondan hangisi?
sizce kp320 mi yoksa ke770 shining silver mı almalıyım? yada 250 ytlyi aşmayacak başka 0 önerileriniz var mı?
G
15 yıl
2007 yapımı Dragon Wars?
< Resime gitmek için tıklayın >

bu filmi izleyen var mı nasıl birşey bilgi verirmisiniz?
G
15 yıl
Aradığım Tarzda Bir Telefon?
Okulda kullanmak için kamerası olmayan, pc bağlantısı olan, müzik çalabilen, tuşları rahat olan ve sert olmayan bir telefon arıyorum. Var mıdır böyle birşey?
G
15 yıl
fantastik film tavsiyesi
arkadaşlar istediklerimi yazacam. ona göre film tavsiyesi yazarsanız sevinirim. şimdi filmde karanlık atmosfer, fantastik mekanlar, felsefe falan olacak. mümkünse karanlık çağda geçmeli. eğer böyle bir film veya buna yakın film varsa tavsiyeleri bekliyorum.
G
15 yıl
bas gitara başladım
öncelikle şunu belirletiyim, daha önce hiçbir şekilde bir gitar eğitimi falan almadım. bugün direk elime bas gitarı alıp başladım. ancak bir sorunum var. perdelerde elimi tele basıp çektikten sonra çekerken metalin sesi geliyor. buda herşeyi bozuyor. bu ney şimdi? ayrıca akortu nasıl yapıcam? ve gitarın üstünde bulunan 3 tane dönen kontrol düğmesi ne işe yarıyor?
G
15 yıl
uzun saç için peruk takabilirmiyim?
aslında kendim saç uzatıcağım ama malum okuldan izin vermiyorlar ve kapanana kadar uzatmıyacağım. ama o zamana kadar konserlere falan giderken headbang yapmak isticem maalesef kısa saçlada mal gibi oluyor.

sizce işte öyle yerlere giderken uzun saçlı bir peruk taksam nasıl olur? erkek için bu tür peruklar varmıdır? internetten baktım hep erkek için kısa modeller var. kadınlara baktı mama onlarda içime sinmedi kendimi kız gibi hissederim.

bileniniz varmıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.