M

Er
20 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Trafik Kazası %100 Kusurlu Bulunmam (SS\u0027li)
Merhabalar,
Arkadaş ben burada nasıl %100 kusurlu olabiliyorum bilen arkadaşlar yorum yapabilirler mi rica etsem. 2No'lu araç benim 1No'lu araç bana çarpan vatandaş.
Durdum baktım gelen yoktu ki zaten park yapan araçlar yüzünden görüş mesafeside pek yoktu sağ tarafım için. Taktım 1e çıktım yola karşıya geçtim yolu bitirdim adam arka tekerlekten vurdu, sonra benim araba arkadan savrulup park halindeki araca vurdu. Bana vuranda ne fren izi var ne bir şey var kopturmuş geliyormuş aşağıya kim bilir kaçla...
Dipnot : KIRMIZIYLA BOYANMIŞ YERLER ARAÇLARIN HASAR ALAN KISIMLARI


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Bir otel rezaletine doğru ilerliyoruz ?
Evet arkadaşlar biraz uzun olabilir şimdiden affola.

Dün sabah saatlerinde meşhur bir otelden Hotels.com üzerinden rezervasyon yaptım. Fiyat makul bir fiyattı bende bunu değerlendirdim ve ücreti ödeyerek rezervasyonu gerçekleştirdim, rezervasyonum onaylandı ücret kartımdan çekildi ve bana sadece bavulumu alıp gitmek kaldı.
Akabinde 1-1.5saat sonra otelin "bişey bişey müdürü" olduğunu söyleyen bir arkadaş arayarak, işte benim o odayı size bu fiyatla verme imkanım yok, gelirseniz odaya malesef alamam, sistemin bir tarafında bir sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz ama siz rezervasyonunuzu iptal edin şeklinde aklınca telkinlerde bulunup bana rezervasyonumu iptal ettirmeye çalıştı.

Daha önce böyle bir şey yaşayan veya fikir sahibi olan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim. Nasıl bir yol izlemeliyim bu konuyla alakalı ?
M
4 yıl
RESİMLİ * 1959YILI TAKVİM KAĞIDINA SARILI ESRARENGİZ MADDE
Evet arkadaşlar eski fotoğraf albümlerinin bulunduğu kutuları kurcalarken anneannemin önce bir parça kumaşa sonra da bir takvim yaprağının içine sarmış olduğu bu siyah değişik maddeyi bulduk... Acaba ne ola ki bir yandan da tırsmıyor değiliz napsak biz bunu beyin fırtınası rica etmekteyim 🙏🏼

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.