İ

Yüzbaşı
29 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
İ
3 yıl
İnsanların kaynak yapma adiliği
Herkese iyi akşamlar. Bugün yaşadığım canımı sıkan bi hadiseyi anlatacağım hala sinirliyim..

Eşim, abim, yengem ve 2 yaşındaki yeğenim ile bugün Ümraniye'de bulunan eski mesire alanı yeni adı millet bahçesi olan yere gittik. Girişi tek Şerit ve pazar günü olduğu için yaklaşık 200 metre geriden trafik başlıyor. Otopark boşaldıkça 10 arlı grup halinde içeri alıyolar. Neyse abartısız 30-35 dk bekledikten sonra girişe 10 metre falan kaldı. Tam benim aracın olduğu noktadan itibaren anayol ayrılıyor ve mesire alanının içine giriş yolu başlıyor. Haliyle maksimum 20 dk sürecek sıra sol şeritten sıranın sonuna gelip dakikalarca bekleyen insanların önüne geçen kansızlar yüzünden iki katına çıkıyor. Ben artık kaynak yapılan yere ulaştım ve sol aynadan yavaş yavaş gelen sağa sinyal vermiş bir adinin yaklaştığını gördüm. Önümdekine iyice yanaştım geçmesin diye fakat adam hiç hızını kesmeden benim sol aynaya vurarak önüme girdi. Benim aynada hiç bir sorun olmadı Fakat onun sağ aynası kapandı. Tabi ben kornaya asıldım. Adamın sağında oturan hiçbir şey olmamış gibi aynayı düzeltti ve otoparka girdi. Benim aklımda adamın yanına yanaşıp iki çift laf etmek vardı gerçekten, kavga yanlısı bir insan değilim fakat o sırada abim kemeri söktü adamla kavga etmek için inmeye çalıştı. Tabi ben kolundan tuttum yengem arkadan falan derken sakinleştirdik ben öndeki adamın (!) uzaklaşmasına izin verdim. Aklıma direkt trafikte yok yere canından olan insanlar geldi. Üstelik benim eşim hamile ve iki yaşında da yeğenim arabada. Tabi klasik her insan psikolojisinin bir tartışma sonrası keşke şunu da yapsaydım keşke şunu söyleseydim pişmanlığı sardı Akşam olunca :) bir yanım diyor inip keşke kavga etseydik bir yanım diyor boşver iyi olanı yaptın Allah'ından bulsun..

Neyse işte böyle dostlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim, gerçekten haksızlığa uğramayı bünyeme yediremiyorum.. Umarım bu tarz sıra beklemeyen, insanları enayi yerine koyan adi insanların en yakın zamanda soyları tükenir.
İ
3 yıl
Aldığım hp Laptop LoL bile oynatmıyor..
Merhabalar arkadaşlar umarım doğru yere açmışımdır. Amazondan mx330 ekran kartlı i5 10. Nesil bir Laptop aldım. Biliyorum oyun canavarı değil bunu Bilerek aldım. Paylaşımlı ekran kartlı laptopumda dahi bundan daha düzgün oynayabiliyordum oyunu. Orta grafiklerde vsync açık 60 fps e sabitlememe rağmen savaş ortasında yoğun efektli bir alana girdiğimde fps düşüyor ve kasıyor oyun. Bütün sürücüler güncel. Bu laptopun problemi mi yoksa " kardeşim bu laptoptan en fazla zaten o olur " mu? İade etmeyi düşünüyorum Evet ofis işleri için aldım ama en azından lolü de oynatır ümidi ile aldım. Modeli 15-dw2012nt laptopun. Yardımcı olursanız fikir verirseniz çok sevinirim. Bu arada ayarlarda intel graphic değil mx330 seçili..
İ
4 yıl
4000₺ ye hardtrail tavsiyeniz var mı?
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi mtb bisiklet almak istiyorum. Fakat kararsızım. Öncelikle 2. El almak istiyorum çünkü 4 bine alacağımdan daha kaliteli donanıma sahip olur diye düşünüyorum. Maşası kadrosu vites sistemi sağlam bir tavsiyeniz var mı acaba? İlan linki bırakırsanız da olur. Tam 4 bin olmak zorunda değil üç aşağısı beş yukarısı da olur :) şimdiden teşekkürler.
İ
5 yıl
İphone x\u0027ime yeşil çizgi indi
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba arkadaşlar. Dün görüldüğü gibi hiç bir şey yokken telefon a bu çizgi indi. Yurtdışı cihazı idi ve 1 yıllık garantisi sona erdi. Yine de Apple call center ı aradım ve beni kvk servisine yönlendirdi. Kvk servisindeki çocuk evet bu kronik düşme ile olmamış demesine rağmen garanti bittiği için 1850₺ dedi. Call center ı tekrar aradım dedim kullanıcı hatası yok ama para isteniyor yardımcı olur musunuz, beyefendi garantiniz biteli 5 ay olmuş az geçseydi yardımcı olmayı deneyebilirdik gibi bir şey söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum tabiki ama.. Moralim bayağı bozuldu. Daha önce başına gelen var mı? Ya da ne yapmalıyım? Teşekkürler.
İ
6 yıl
ÖTV\u0027siz hali 70-75 bin tl\u0027ye dizel otomatik araç arıyorum
Merhabalar hepinize. ÖTV indirimli olacak şekilde kendime araç alma arefesindeyim. Aile ile kullanacağım için HB modeller düşünmüyorum maalesef istememe rağmen. aracı 5 yıl kullanma zorunluluğu olduğu için dizel almayı düşünüyorum ve otomatik olması da zorunlu. bana tavsiye edebileceğiniz, ötv'siz hali 70-75 bin tl ye düşecek bir araba varsa aklınızda çok sevinirim.Ek olarak Honda benzin/lpg otomatik tavsiye eder misiniz? ( göçük sorununu biliyorum ). Bir de ford'un sitesinde yeni focus sekmesindeki focus çok hoş HB heralde değişik bir tasarımı var. Bu araç ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ? :) çok soru sordum şimdiden teşekkürler..
İ
7 yıl
Bronzdan katî suretle çıkamıyorum.
Beyler bu belki gördüğünüz 100. Cü bronzdan çıkamıyorum konusu ama gerçekten öyle. Oyunu 3 sezon öncesinden beri oynuyorum ama her sezon 2-3 ay oynanışımdır maksimum. Toplam 7-8 ay yani. Gümüş 4 e falan çıkmıştım ama en son 1.5 sene falan ara verip 2-3 ay önce yeniden başladım. Bronz 1 attı beni. İki gün içinde gümüş serilerine çıktım. O gün seriden tabiki de düştüm ve ondan sonra b3 e kadar geriledim. Bu Ligi haketmediğimi söylemiyorum zaten konuyu açma amacım nasıl ilerleme kaydedebilirim? Oyunda gerçekten kimlik problemi yaşıyorum yani kendimi bi laneye bağlayamıyorum. Mid oynuyorum genelde ama şu sıralar gerçekten çok op herolar gelip laneyi zehir edebiliyor bana ve böyle olunca hemen bi sonraki oyun farklı laneye geçiyorum. Eğer orda da kaybedersem 3. Oyunu oynamıyorum bile çok sinir oluyorum. Takım genel itibariyle benim yüzümden kaybetmiyor ama. Biliyorum en az bana geldiği kadar karşı takıma da geliyor ama bronz gerçekten bela bir yer. Köreliyorum resmen. Benim sizden isteğim oyundan takımımdan medet ummaktansa sırtlayıcı konumda olmak istiyorum. Bunun için tavsiyeleriniz neler? Hero lane? Adc beceremiyorum onun dışında oynayabilirşm az çok her laneyi. Gerçekten gelişip daha iyi insanlarla oynamak istediğimden çıkmak istiyorum. Yükseldikçe zevkli olacağını düşündüğüm için. Yoksa oyunu kısa Zaman içinde silicem. Geçen hafta sildim bugün yine yükledim canım sıkıldığı için. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..
İ
9 yıl
Iphone yere düştü kulaklık girişi ezildi ( bi yardım beyler lütfen )
Beyler bugğn elimden düştü fotoğraflarda görüldüğü hale geldi. Kap ile kullanıyordum fakat sadece bende mi var bu sorun bilmiyorum benim telefon kap ile 3g çekmiyordu. Çıkartınca internet çok hızlı oldu. Bende bi kaç haftadır böyle kullanmaya başlamıştım.

Şimdi beyler bu yurtiçi cihazı. Ama kullanıcı hatası diyecekler buna. Anladığım kadar bunun değişcek gibi bi yeri yok çünkü cam falan değilki değişsin diye düşünüyorum. Bunun çöZümü nedir beyler randevu alıp gitsem ne olur. Bir de belli bi ücret karşılığı yeni iphone verilme durumu var mı ben öyle bir şey okumuştum. Lütfen acik yardım edin beyler. Bu arada içine kulaklık girmiyor..
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
İ
9 yıl
yurttaki eduroam internet sistemi ( lütfen bi yardım edin )
Arkadaşlar merhaba. Ben üniversite yurdunda kalıyorum. okuldaki internet sistemi olan eduraom bağlantısı kullanılıyor. kullancıı adı şifreyle girebiliyoruz internete. Fakat hem okulda hem yurtta tüm oyunlar yasaklı. O kadar bela birşey ki facebookun oyunlarını bile açamıyorum. aklınıza gelebilcecek hrşey yasaklı tabiri caizse bi tek googleye girebiliyoruz. dns değiştiriğiniz anda internetle bağlantınız otomatik kesiliyor. dns işe yaramadı yani. Vpn programlarının işe yarayıp yaramamamsını geç programı indirdikten sonra açılmıyor bile programlar. Yani direk çalışmasına bile izin vermemişler. Firewall var heralde ve hiçbir yöntemini bulamadım. Online oyunlar oynuyorum ve yurtta can sıkıntısından öleceğim. Telefonumun mobil veri paketi 2 günde bitiyor bunlar yüzünden geri kalan 28 gün çıldırıyorum. Hiç bir şekilde hiçbir oyunu açmıyor. Steami bile açmıyor. Bana Bunu çözebilecek bir arkadaş var mı lütfen aklınıza gelen bir çözüm önerisi varsa yazın deniyeyim. program varsa inidiriym. gerekirse paralı program bile satın alırım vpn tarzı ama işte vpn bile açmıyor. SAdece spotflux ı açmıştı. 3 gün trial sürümünü kullandım ondada oyunlarda 300 den aşşağı ping görmedim. onun pingi iyi olsa parayla alıcaktım premium hesap. Bana lütfen yardım edin arkadaşlar lütfen.. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..
İ
10 yıl
Ablam için dua edin arkadaşlar, lütfen.
Merhaba arkadaşlar. Ablam 4 yıldır tümörle uğraşıyor. Kötü huylu tümör var ve sürekli ameliyat oluyor. Tam bitti diyoruz tekrar çıkıyor. Bu gireceği 6. Ameliyatı ve en kötüsü. Bizde cok kötüyüz. Bizde ablamla 4 senedir bu hastalığı yaşıyoruz doğal haliyle. En son ameliyatını 4 ay önce oldu. Gözünün arkasina gelmişti. Doktorlar gözü almamak icin hepsini temizlemeyip bıraktılar tümörde küçülme olur belki gözünü almaya ihtiyaç kalmaz diye. 4 ayda tekrar gözü şişmeye başladı ve sag gözü gormemeye başladı. Doktorlar bayramdan sonra ameliyata alicaz gözü almak için dediler. Bizde pazartesi günü yatis yaptık hastaneye. Dedik kurtulsunda olan bi gözüne olsun. Dün doktorlar kötü haberlee geldiler. Tümör sag yanağına ve burnunun sag tarafina kadar inmiş. Lanet olası pislik sey.. gözü alicaz burnunun yarısina kadar kemigini alicaz hatta ust damagini bile alabiliriz dediler. Yıkıldik tabi haliyle. Karnından ya da sirtindan deri alip yüzüne yama yapıcaz dediler. Bir nevi yuz nakli gibi bişey. Gözünun olduğu yer kapancak hava almasin diye. Yani yanak gibi olucak ssağ gözü. Uzun ve sancılı süreç bizi bekliyor. Bu anlattıklarim abartı ya da herhangi bişey değil. Lanet kötü huylu tümörün sonuçları. O benim canımdan kanimdan birisi. Ve sizden Allah rızası için dua istiyorum. Ameliyati yarın olacak büyük ihtimalle. Nolur herseyin hayırlısı olmasi için dua okuyun. Kimseye üzüntumu dokemiyorum. Sizden istiyorum bi duayi cok görmeyin arkadaşlar şifa
dileyin.













Arkadaşlar Allah hepinizden razi olsun öncelikle. Bu forumda 7 yil boşuna takikmamisim demek ki. Engeli olanlar yazdılar mesaj ile. Herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Ablam şuan yoğun bakimda. Cok uzun ve sancılı süreç bizi bekliyor. Ameliyatı iyi geçmiş fakat ne kadar iyi gecsede olan oldu. Lutfendualarınizi esirgemeyini
İ
11 yıl
BLACK OPS 2 Yİ HALA OYNAYAMADIM ( error during initialization unhandled exception caught yüzünden )
Arkadaşlar çıktığında indirmiştim malum yerlerden. Herkesteki genel sorun yukarıda yazdığım sorun bendede çıktı. Ama gel gelelim ki kendime ait 2 laptopa yükledim tüm denilen çözüm yöntemlerini yaptım açılmıyo. siyah ekranda kaldıktan sonra error lü o hatayı veriyor. Tarihi değiştirdim ekran kartı güncel sistem kaldırıcak derecede steam yüklü tüm crackleri yaptım olmuyo. Oyun içimde kaldı hala uğraşıyorum oynamak için fakat yok bana mısın demiyor. Başka arkadaşlarıma yükledim hemen açıldı ama bende açılmadı. Acaba sizin önerebileceğiniz başka işlemler var mı arkadaşlar oyun şu an yüklü duruyor. Yardımlarınızla şu oyunu bi oynuyayım ya :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.