B

Yüzbaşı
04 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
166 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
askerlik sebepli işten ayrılmada kıdem tazminatı
iyi günler arkadaşlar.
2014 yılı temmuz ayından itibaren bir rehabilitasyon merkezinde yıllık sözleşmeler imzalayarak 4 yıldır çalışıyorum. 7 temmuz tarihinde son sözleşmem bitecek. Ağustos celbinde askere gideceğim için sözleşme yenilenmeyecek. Bu durumda kidrm tazminati talep etme hakkım var mı? işveren sözleşme bitiminden sonra gideceğim için hakkım olmadığını söylüyor. ben ise sözleşme yenilememe sebebi askerlik olduğu için almak istiyorum.
ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
B
8 yıl
5.000 tl ye 4 parça beyaz eşya tavsiyesi?
Arkadaşlar
Bulaşık
Çamaşır
Buzdolabı
Fırın 4lüsünü 5000 tlye kadar toplamayı düşünüyorum. Tavsiyesi olanlar var mıdır acaba?
B
9 yıl
ps4 ive futbol için 1500 tl\u0027ye kadartv tavsiyeleri
Başlıkta belirttiğim gibi PS4 ve futbol maçları için tv alacağım. 42 inç. yeterli bir büyüklük benim için. Ama en büyük sıkıntım futbol maçları esnasında görüntüdeki sünmeler. (Hızlandıkça uzayan futbol topları, koştukça birbirine giren bacaklar gibi görüntülerin olması gözümü oldukça yoruyor. lg'nin 42LB580N modeline baktım görüntü aynı.
Vestel hiç alasım yok ama 42FA8200 modelini bimex satış elemanı çok övdü.
Bunlar dışında 1300 tlye kadar çıkabileceğim (zorlasak 1500) TV önerinizi alabilir miyim?
B
9 yıl
hangi monster alınmalı?
arkadaşlar 2015 şubat ayı itibariyle alımabilecek fiyat -kalite bakımından en uygun Monster hangisi acaba? tulpar serisi cep yakıyor abra serisi ise acaba diğer serilere göre bu kadar ucuzsa kötü müdür diye düşündürüyor. Siz hangisini onerirsiniz? 2500 liraya A7 lerden birisini mi yoksa hiç bulaşma T7 den aşağı inme mi dersiniz?
B
11 yıl
logitech z906 3D ses almak.
Merhaba arkadaşlar. Bugün z906 ve creative sound blaster augidy ses kartını aldım. Win 7 pcme bağladım. ancak henüz tam surround ses alamadım. resimde görülen seçeneklerden üstteki ikisini aktifleştirdiğimde sesler geliyor.
ilk seçenekte. Yani hoparlör başlıklı olanda hoparlör kurulumu seçeneği aktif. buradan sağ ve sol önden uyarı sesi gelirken diğerlerinden ses gelmiyor. Kuıruluma yardımcı olabilecek birisi varmı?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.