M

Yüzbaşı
20 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Diablo 3 Key Çilesi
Merhaba, bir yerli site aracılığı ile aldığım Diablo 3 Key'im bir türlü teslim edilmek bilmiyor. Canlı destek sabah öğlen teslim, öğlen akşam teslim diye bir türlü yanıt vermiyor. En son pazartesiden bahsedilmeye başladı. Fiyatı önemli değil anında key alabileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca elinde olan arkadaş varsa enazından almış olduğum key gelene kadar tadımlık Guess Pass verebilecek arkadaş varsa çok mutlu olurum.
Saygılarımla.
M
12 yıl
w108 Acil Aranıyor
Merhaba;
Acil olarak restorasyona uygun w108 kasa Mercedes arıyorum. Aracın plakalı olması yeterlidir. Kaporta-boya-motor kondisyonu ikinci plandadır. Elinde ya da yakınında w108 olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
M
13 yıl
BRC Sıralı Sistem LPG kiti 1700tl, 700tl fark vermeyin.
Aracımda Lpg kiti takıldığı gün çıkan arıza sonucu gerisin geriye söktürmek zorunda kaldığım BRC sıralı sistemi satmak istiyorum.
1700tl ye montaj fiyatı dahildir. Garantisi devam etmektedir.
6 silindir araçlar için uygundur. 60lt depo mevcuttur fakat değiştirilebilir.
Detaylı bilgi için pm ya da telefonla görüşebiliriz.
M
13 yıl
BRC Sıralı Sistem 6 SİLİNDİR 1700tl Sıfırına 700tl fark vermeyin.
Aracımda Lpg kiti takıldığı gün çıkan arıza sonucu gerisin geriye söktürmek zorunda kaldığım BRC sıralı sistemi satmak istiyorum.
1700tl ye montaj fiyatı dahildir.
Garantisi devam etmektedir.
Ruhsata işlenmediği için işlemler sırasında bir sıkıntı yaşatmamaktadır.
Detaylı bilgi için pm ya da telefonla görüşebiliriz.
M
13 yıl
DSG ile Arıza-Sorun Yaşayanlar
Forumlarda artık bir şehir efsanesi olmuş olan "DSG bozuldu 18000tl masraf çıktı" tarzı söylemlerin ne kadar gerçek olduğunu biraz olsun anlayabilmek için böyle bir başlık açmaya karar verdim. Gerçekten DSG ile sorun yaşayan, ağzı yanan varsa deneyimlerini bizimle paylaşmasını diliyorum.
Böylece kulaktan dolma varsayımlar yerine gerçekler üzerinden yorum yapma şansımız olur.
Saygılarımla.
M
16 yıl
iPhone Çatlak Ön Cam
Arkadaşlar; iPhone u yere düşürdüğüm için ekranda çatlak meydana geldi; fakat dokunmatiğinde lcd ekranda hiçbirşey yok gayet güzel çalışıyor. Sadece en öndeki cam çatladı. Bunu uygun fiyata nasıl halledebiliriz? Bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. Çünkü 250 dolarlardan bahsediliyor komple lcd ekran değişimi için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.