J

Yarbay
20 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
362326 Gün Cezalı
356707 gün 4 s. 29 dk.
Gönderiler Hakkında
J
15 yıl
Xbox 360, kasım ayında en yüksek satış rakamına ulaştı..
Microsoft, kasım ayındaki Xbox 360 satışlarının en yüksek seviyede olduğunu açıkladı. GFK'in bildirdiğine göre Xbox 360, PS3'ü Fransa, İspanya ve İtalya'daki göze çarpan farklılıklarla beraber bütün Avrupa'da da geçmiş durumda.

Xbox'un Avrupa patronu; kasım ayının Xbox 360 için önemli kilometre taşlarından biri olduğunu, Avrupa'da şimdiye kadarki en yüksek satışları sağladıklarını ve PS3'ü kasım ayının her haftasında geçtiklerini belirtti.

Ayrıca; "Xbox 360'ın eylül ayındaki fiyat indirimi ve giriş seviyesi konsol fiyatının £129.99'a kadar düşürülmesi, müşterilerimiz tarafından olumlu yanıtlar almamızı sağladı. Güçlü ortaklığın ve yayımcıların da bu başarıda büyük katkıları oldu. Şu anda 'Noel dönemi' satışlarını stoklardaki konsollarla destekliyoruz ve ayrıca oyun satışlarımız da oldukça başarılı durumda ve müşterilerimize mükemmel yapımlar sunuyoruz." dedi.

Microsoft, kasım ayındaki Xbox 360 satışlarında geçtiğimiz sene ile kıyaslandığında %124'lük bir artış olduğunu açıkladı. Aynı dönemde PS3 ve Wii satışları ise %43 arttı.

KAYNAK videogaming247.com
J
15 yıl
Herşeyi ile Rusyada yaşam...
Bi arkadaş Amerika için böyle bi konu açmış bende burası için açayım.
Umarım yanlış anlayanlar olmaz merak eden vardır diye açıyorum konuyu başka bi amacım yok.
Rusyaya geleli yaklaşık 3 yıl oldu.Hep Moskova civarlarında yaşadım.En fazla 1-2 saat uzaklıkta olan şehirlerdede yaşadım.
İlk geldiğimde açıkçası hiç beğenmedim.İnsanlar çok soğuk geldi.Dil bilmemek çok kötüydü.
12 yaş civarlarındaydım zaten.Bi ev bulmuştuk.Hayalet kasaba gibi.Etrafta pek insan yoktu.Mustakil ve bahçeli bi tahta evdi.2-3 arkadaş edindim hiç dil bilmeden futbol vs oynardık.Çat pat anlatırdık.Ne ağlamıştım o günlerde.
Neyse 1 yıl geçti taşındık.Bu sefer başka bi şehre.Moskova yakındarında küçük bi kasaba diyelim.Orası çok güzel gelmişti çünkü canlıydı.İnsanlar vardı.Orda okula başladım.Dil bilmeden okula aldılar.Sabah otururdum akşama kadar dersin bitmesini beklerdim.Ve mal kafam hiç dil öğrenmeyi düşünmezdi.Oyun oynardım dil öğrenmezdim.Çok sıkıntı çektim o yüzdeni.Kısa keseyim 1-2 yıldırda Moskovadayım.Gittikçe sevmeye başladım.Okula gidiyorum Allah'a şükür iyiyim şu an.Dil sorunumda ortadan kalktı diyebiliriz.Hala müthiş değil gerçi.
Gelelim konuya.Rus insanı yabancıları sevmez.Özbek,Tacik,Azeri,Ermeni,Dağıstanlı vs nefret eder çünkü çok kaba insanlar.Ve acayip cahiller Ruslara göre.Haliyle sevilmiyolar.Ancak Türkleri severler zaten tüm yaz ordalar .
Okullar oraya göre temiz.Eğitim daha iyi.Hiç sıkmazlar.Sınavlarda zorlamazlar.Hatta tüm bi keresinde fizik sınavında hocanın işi çıkmıştı müdürün yanına gitmişti.Tüm ders kopya çeke çeke 5 almıştık.
Eğer imkanınız varsa lise için bile gelmelisiniz.1 yılınız gider dil öğrenmekle.Ancak eğitim çok kolay belirteyim.
İnsanlar soğuk Türkiyeye göre.Ama alışıyo insan.Kızlar cidden güzel ama hepsi değil.Genelde tüm Ruslar güzel sanılır ancak çirkin kızda çok var.
Moskova güzel şehir genelde.Tarihi mekan fazla yok.Büyük alışveriş merkezleri var.
Ev fiyatları aşırı pahalı.3 odalı bi ev 1800 $'dan başlar.Çok iş adamı olduğu için yurtdışından ev fiyatları uçmuş.Ancak düşecek deniliyo bikaç yıla kadar.Gıdada çok ucuz değil.Türkiyeden daha pahalı meyve sebze vs.Az çeşit var.Ama abur cubur daha ucuz ve daha çeşitli.
Elektrik,su,doğal gaz,benzin aşırı ucuz.Telefon,bilgisayarlar vs aynı denebilir Türkiye ile.Otomobillerde bayağı ucuz.Yarı fiyatı neredeyse .
Uzadı bayağı resim isteyeceksiniz tabi resim yok şu an
Ama çekecem tatilde bir sürü resim.
Her türlü soru sorabilirsiniz.Biraz eksik anlattım galiba.
J
15 yıl
Önümüzdeki hafta piyasalarda olacak oyunlar!
1-6 Aralık 2008 tarihleri arasında piyasalarda olacak oyunlar içerisinde en çok dikkat çeken PS3 ve XBox 360 konsolları için hazırlanmış olan "Prince Of Persia" oyunu oldu. Diğerleri ise şöyle sıralanmış:

PC
Grand Theft Auto IV,
Shaun White Snowboarding,
The Tale of Despereaux,
A Vampyre Story

PlayStation 2
Kingdom Hearts Re: Chain of Memories,
Singstar ABBA,
The Tale of Despereaux

PlayStation 3
Prince of Persia,
Prince of Persia Limited Edition,
Singstar ABBA

Xbox 360
Prince of Persia,
Prince of Persia Limited Edition,
Destroy All Humans! Path of the Furon,
The Tale of Despereaux,
Winter Sports 2 The New Challenge


Nintendo Wii
Family Party: 30 Great Games,
The King of Fighters Collection: The Orochi Saga (The King of Fighters 94, 95, 96, 97, 98), Mushroom Men: The Spore Wars,
My Fitness Coach,
Nancy Drew: The White Wolf of Icicle Creek,
SafeCracker,
Ski and Shoot,
SPRay,
The Tale of Despereaux

Nintendo DS
Prince of Persia: The Fallen King,
Animal Boxing,
Burger Island,
Dreamer Series: Puppy Trainer,
Emma at the Farm,
Emma in the Mountains,
Happy Cooking,
Mushroom Men: Rise of the Fungi,
My Fun Facts Coach,
Slingo Quest,
The Tale of Despereaux,
Winter Sports 2: The Next Challenge,
Wordfish

KAYNAK shacknews.com
J
15 yıl
Xbox 360 Türkiyeye çıkmayacak mı?
Microsoft, XBox 360'ın resmi olarak Kasım ayından ülkemizde çıkacağını duyurmuştu. Kasım ayının sonuna gelmiş olmamıza rağmen henüz ülkemizde satışa çıkmış durumda değil. Konu hakkında Microsoft tarafından henüz resmi bir açıklama gelmiş olmamasına rağmen, firmaya yakın çevrelerden aldığımız duyumlar, konsolun, ekonomik kriz dolayısı ile bir süre daha ülkemize gelmeyeceği yönünde. Umuyoruz konsolun fanatiklerini ve bekleyenlerini oldukça üzecek. Ama bununla birlikte bir diğer haberi de eklememiz gerekikyor. Konsolun gelmiyor olmasına rağmen, ithalatçı firmalar, bu konsola yönelik ıyunlar için ithalata başlamıi siparişi vermiş durumdalar. Muhtemelen çok kısa süre içinde XBox 360 oyunları raflarda yerlerini almaya başlayacak.

Merlininkazanı
J
15 yıl
Xbox 360 Pro 60 GB Geow 2 pack(aldım :D)
Ve sonunda aldım.Elite almayı düşünüyodum ancak kararımı değitirdim.Geow2 paketi sempatimi çekti.60 GB 2008 pro geow2 pack.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Birde ben dunkerak47 ile live'a giremiyorum.Acaba banlanınca gold üyelik sıfırlanıyo mu?
J
15 yıl
23-29 Kasım haftası içinde çıkacak oyunların listesi..
PS3 için bir tek oyunun bile olmadığı ve alıştığımızın tersine oldukça kısır olan liste şu şekilde;

PC

* Gothic 3 Collector's Edition (Includes Forsaken Gods Expansion)
* Neopets Puzzle Adventure

PS2

* Winter Sports 2: The Next Challenge

Xbox 360

* Sonic Unleashed
* Winter Sports 2: The Next Challenge

Wii

* AMF Bowling World ****es
* Cake Mania: In the Mix!
* Championship Foosball
* Iron Chef America: Supreme Cuisine
* The King of Fighters Collection: The Orochi Saga (The King of Fighters 94, 95, 96, 97, 98)
* SafeCracker
* Skate City Heroes
* Ski and Shoot
* Ultimate Band
* Winter Sports 2: The Next Challenge

DS

* All Star Cheer Squad
* Age of Empire: Mythologies
* Chrono Trigger
* Club Penguin: Elite Penguin Force
* Emma in the Mountains
* Neopets Puzzle Adventure
* Personal Trainer: Cooking
* Syberia
* Ultimate Band

PSP

* Mytran Wars
J
15 yıl
Japonyada geçtiğimiz haftaki konsol satışları.
10-16 Kasım haftası Japonya'daki konsol satış oranları açıklandı. Wii hariç tüm konsolların baş aşağı gitmeye başladığı bir gerçek. Sanırız bu durumun düzelebilmesi için, piyasanın yeni oyunlar gibi bazı desteklere ihtiyacı var.

Liste şu şekilde;

* DSi: 85,327 ünite, (-) 19,570
* PSP: 38,153 ünite (-) 5,573
* Wii: 26,787 ünite (+) 2,061
* PS3: 17,448 ünite (-) 906
* Xbox 360: 7,983 ünite (-) 4,776
* PS2: 5,421 ünite (-) 322
* DS Lite: 3,559 ünite (-) 4,822

Not: İlk rakam bu haftaki konsol satışlarını, ikinci rakam ise önceki haftaya göre artış ya da azalışı göstermektedir.

KAYNAK:joystiq.com
J
15 yıl
LittleBigPlanet, Rock Band ve Guitar Hero PSP\u0027ye geçiyor
< Resime gitmek için tıklayın >

"LittleBigPlanet'in" macerasının PSP'de devam edeceği dedikoduları devam ederken, görünen o ki yalnız da kalmayacak. "Guitar Hero" ve "Rock Band'in de PSP için çıkarılmasının planlandığı açıklandı. Sony Amerika pazarlama sorumlusu John Koller; "LBP, bizim için gerçekten çok değerli bir ürün ve bunu mümkün olduğu derecede kullanmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Ayrıca, "Rock Band" ve "Guitar Hero'nun" PSP versiyonlarının da "gerçekten ilgi çekici" olacağını belirtti. Buna kanıt olarak da "PSP'nin oyundan sonra ikinci olarak müzik için kullanılan bir konsol olduğunu" sözlerine ekleyerek, "Bu ikisini birleştirdiğinizde, ortaya gerçekten heyecan verici bir durum çıkıyor." diyerek de sözlerini bitirdi. Umarız, "Guitar Hero: World Tour'un", Nintendo DSi'da karşılaştığı durum benzeri bir sonuç ortaya çıkmaz.

Kaynak:1up.com
J
15 yıl
God of War\u0027ın yaratıcısı konuştu..
< Resime gitmek için tıklayın >

Sanırım oldukça heyecanlı bir şekilde habere tıklayan arkadaşlar olmuştur, fakat onları biraz hayal kırıklığına uğratacağım çünkü haberimiz GOW ile ilgili değil. David Jaffe, (GOW ve Twisted Metal yaratıcısı) kendi blog sayfasında Sony ile yeni bir görüşme yaptıklarını ve yeni hit bir oyunun yapılacağını, bunun da 2010 tarihinde çıkabileceğini söyledi. Ayrıca Jaffe, geçtiğimiz aylarda PlayStation'ın klasik yapımlarından biri olan Twisted Metal'in, henüz resmi olarak duyurulmadığını belirtmiş olsa da, bu yeni oyunun TM olabileceği düşünülüyor.

Kaynak:maxconsole.net
J
15 yıl
Kız konusu...
İyi bare açayım.Eskiden açmıştım ama yine açayım bari hala gelişme yok.
Bi kız var başka sınıftan.Çok güzel.Ben hoşlanıyodum bundan.Evin yoluda aynı.Ama iletişime geçemiyorum yer Moskova .Dil fena değil.Ama korkuyorum ya aklıma kelimeler gelmezse diye.Okulda tanınırım bayağı tek TÜrk ben olunca.
Kızlar falan tanır meraba derler.Bu kız bu yıl geldii için hiç iletişimimiz olmadı.Napsam ya.

Bide bu kız bi ders için habire slayt yapıyo.Ben dedim içimden senden iyisin yaparım diye yaptımda.Ama onların sınıfı izledimi izlemedimi bilmiyorum.Napsam ben ya?
Eskiden kız aklımdan çıkmazdı soğudum biraz bu aralar nedensiz yere.Nolcak sonu napsam?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.