W

Yüzbaşı
15 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
384 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
iphone yurtdışı cihazı e-sim kaydı hakkında
iphone 11 pro max yurtdışı cihazımda 9 mart'ta tr sim hat ile 4 aylık kullanım sürem başladı,
bittiğinde e-sim e geçmeyi ve bir 4 ay da öyle kullanmayı planlıyorum.
ama aklıma takılan bazı sorular var bu konuda
  • e-sim deki 4 ay sonunda tekrar sime dönebilir miyim?
  • Sonrasında e-simi yeni bir hat ile 2. kez kullanma şansım olur mu?
  • kayıt işlemi için verilen 2000 tl ücret, sadece sim için mi yoksa her ikisi için mi geçerli oluyor? 1 tanesi için oluyorsa hangisi mantıklı olur?
  • su anda kullandığım hat eşimin üzerine ve eşimde sadece yabancı pasaport var. dolayısıyla kayıt işleminden önce hattı kendi üzerime nakil alacağım. bunun için minimum bir süre var mı?

benzer durumda olan arkadaşlar için de rehber nitelikli olması amaçlı konuyu açmak istedim. Başından geçen arkadaşlar deneyimlerini tavsiyelerini paylaşırsa çok mutlu oluruz.
W
4 yıl
macbook proyu monitör ile kullanma (yardım)
2018 macbook pro cihazımı hub üzerinden hdmi ile monitöre bağladım ancak şöyle bir durum var. görüntü monitördeyken macbook ekranına görüntü gelmesini istemiyorum. görüntü sadece monitöre gitsin, pildeyken boşyere şarjdan yemesin mesela. windowsta ayarlamak kolay ama macte çözemedim bir türlü.
W
8 yıl
45000 TL civarında C sınıfı Dizel sedan tavsiyesi ?
Bagaj hacmi ve iç hacmi büyük, dizel ve yakıtı koklayacak araç almayı planlıyorum,
Aklımda da Opel Astra 111. yıl serisi var,
Maximum 6 yaşında olacak bu araca alternatif tavsiyeleriniz varsa alabilirim?
teşekkürler şimdiden
W
10 yıl
Tamron 17-50mm satıp Sigma 17-50mm almak istiyorum ama?
2-3 yıldır EOS 60D makinamla Tamron 17-50 vc siz kullanıyorum, portre manzara ağırlıklı çektiğim çoğu foto güzel-keskin ancak benim kadrajda olduğum fotolarda vc olmayışından kaynaklı mı desem çeken arkadaştan mı, netlik sıkıntısı bulunmakta. bu da canımı sıkıyor kısaca. Bir de karanlık ortamda netlemede zorlanması+gürültülü focus yapmasından falan da sıkıldım.

Kısaca tamron markasından bir şekilde kurtulmaya çalışıyorum, aynı mm aralıgında ve diyaframda sigmanın titreşim engelleyicili modelini 950TL ye almak mantıklımı dır? Bu lens ile FLickr da çok da güzel fotolar paylaşmışlar. Youtube da focus hızı tatminkar ve baya sessiz gibi görünüyor. keskinliğini de tamrondan daha iyi buldum aslında ama gel görkü yorum inceleme ve forumlarda iki lensi karşılaştıran herkes tamron demiş.

Ne yapmalı başka bir lense mi yönelmeli kafam iyice karışık anlayacağınız.
İki lensi de kullanan ve özellikle sigmayı kullanan arkadaşlardan yorum tavsiye alırsam süper olacak.

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.