S

Yüzbaşı
25 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
AMD Fx8350 59 Derece Sıcaklık Normal mi?
Arkadaşlar sıcaklıklar ektedir, cooler master x6 soğutucu, haf 912 plus kasa var. değerler yüksek mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Casper laptop fanı sürekli son hızda çalışıyor SS\u0027li
Merhaba arkadaşlar,

1 yıllık laptop hiçbir sorunum yoktu taaki BIOS çökene kadar (onda da benim hatam var) neyse garantiye gönderdim ve BIOS unu yeniden yüklediler.

Servisten geldiğinde bilgisayarı açtım, masaüstü geldikten yaklaşık 15 saniye sonra fan son devirde çalışmaya başladı ki bunu gerektirecek herhangi bir işlem yapmıyordu bilgisayar, susmasını bekledim ama nafile. Daha önceden böyle bir sorunu kesinlikle yoktu, sadece en ağır oyunları oynarken 1-2 dakikalığına bu şekilde çalışıyordu fan. Neyse..

Bilgisayar parçalarının sıcaklık değerlerini görmek için CPUID Hardware Monitor programını başlattım.

İlgili programla alınan ekran görüntüleri:

Masaüstü gelir gelmez aldığım SS
< Resime gitmek için tıklayın >


Masaüstü geldikten yaklaşık 15 saniye sonra aldığım SS
< Resime gitmek için tıklayın >


Gördüğünüz gibi TZ01 sıcaklık değeri bilgisayar açılır açılmaz 53 derece iken, 15 saniye içinde birden 88 dereceye çıkıyor, saatlerce açık kalsa bile bu değer milim değişmiyor. Defalarca açıp kapattım 53 ve 88 değerlerinde en ufak bir sapma olmadı ve her seferinde 88 olduğu anda fan deli gibi çalışmaya başladı.

Müdahale etmek istemedim ve yaklaşık 20 gün önce bu fan sorunu yüzünden geldiği gibi tekrar servise gönderdim laptop u. Bugün elime ulaştı, servis formunda BIOS un güncellendiği ve fanın temizlendiği yazıyordu. Bilgisayarı açtım, masaüstü geldi, 15 saniye sonra ne duyayım? Yine o baş ağrıtan ses :@ Hiçbir değişiklik yoktu, 20 gün boyunca bilgisayarıma o serviste ne yaptılar acaba çok merak ediyorum ve lanet gelsin diyorum!

Evet 2. kez servisten geldi, yaklaşık 2 aydır bilgisayarsızdım ve hala sorunum devam ediyor, tekrar servise göndermeden önce biraz kurcalamak istiyorum belki bizim çözebileceğimiz basit bir problemdir. SS'lerdeki TZ01 chipset sıcaklığı olsa gerek diye düşündüm ve bilgisayarın içini açtım, chipsete dokundum kesinlikle 40 dereceden fazla değil, yanılıyor olamam çünkü gerçekten 88 derece olsa elimi değdiremem.

Peki sorunumuz ne? Bilgisayarlarla pek içli dışlı olmamdan yola çıkarak, chipset sıcaklığını ölçen sensorün, BIOS'a yanlış sıcaklık değeri gönderiyor olma ihtimalini düşünüyorum.

Birkaç sorum olacak. Sıcaklığı ölçen bu sensor chipset in neresinde? Eğer chipsetin içinde entegre haldeyse bir müdahale söz konusu olamaz. Peki ne yapabiliriz? Eğer bir kaç güne bu sorunu çözemezsem tekrar servise göndereceğim bilgisayarı, bu da nerden baksanız 20 bilgisayarsız gün demek :(

Okuyan arkadaşlara çok teşekkürler, fikirlerinizi bekliyorum..
S
12 yıl
SSK Muayene Ücreti NeKadar Ki?
e devletten baktığımda
1 İLAÇ 1.68 TL
2 MUAYENE 27.00 TL
3 OPTİK 5.31 TL
TOPLAM: 33.99 TL
muayene ücreti kesilmiş hepsi aynı gün aynı muayene için. 6,5tl de muayene olmadan önce verdik. yani toplamda yaklaşık 40tl ödemiş oluyorum bir göz muayenesine. sgklıyım ama? bu muayene ücreti normal mi yoksa bi yanlışlık mı var anlayamadım. bilgisi olan var mı?
edit: ilaç parası bu 40tl nin içinde değil, onu peşin vermiştim eczaneye 10-15tl gibi bi fiyat
S
12 yıl
Ekran Kartı ve İşlemci Ne Alaka??
biraz önce ati radeon hd 2600 aldım. sistem gereksinimlerinde amd athlon veya intel pentium diyor. bu ne alaka? agp girişi olması yeterli değil mi? ben bunu celeron işlemcili bir bilgisayara takacağım ilk defa rast geldim böyle birşey olabilir mi işlemci ekran kartı arasında bir uyumsuzluk? ona göre kutuyu açmayacağım
S
12 yıl
Minton MGC 320
merhaba battlefield 2 ve diğer helikopter similasyonlarını oynamak için bir joystick alacagım. makro markette 16tl ye minton mgc 320 buldum. işletim sistemim windows 7 ama kutunun üzerinde vista veya w7 desteği var yazmıyor. bu joysticki alsam windows 7 de çalışır mı? bir de battlefield2 de sorunsuz helikopter uçurabilir miyim :D yani alınca hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu 2 sebepten dolayı. bilgili olanların yardımını bekliyorum
S
12 yıl
jail_buuldyking Yeni Mapım.... Süper Oyunlar ile Karşınızda ////
jail_buuldyking

Mapdaki OyunLar :

1 : Lazer Oyunu
2 : Değişik Kz
3 : Box Wipeout
4 : Disco
5 : Şans Oyunu Su'lu
6 : Atışcılık
7 : Uzun Eşek
8 : İp atlama
9 : Tavukcu
10 : Çarkıfelek
11 : 9 Taş
12 : Renkli Şans Oyunu
13 : Orjinal Kaleli Halı Saha
14 : Havuz


Kafesteki Oyunlar :

1 : Doğru yanlış
2 : Renk Oyunu
3 : Kafesin arka camına çizgi çizilmiştir c4 oynamak için....

Resimler :

1.Resim :

< Resime gitmek için tıklayın >

2.Resim :

< Resime gitmek için tıklayın >

3.Resim :

< Resime gitmek için tıklayın >

4.Resim :

< Resime gitmek için tıklayın >

5.Resim :

< Resime gitmek için tıklayın >

6.Resim :

< Resime gitmek için tıklayın >

Virüs Total Sonucu Görmek İçin TIKLA...


İndirmek İçin TIKLA.....
S
13 yıl
02.08.2011Yeni Güncel Hilee!!! Speed,Attack vb...
Hileden Resim:

< Resime gitmek için tıklayın >


Önemli Uyarı !!


+++ HİLENİN ÖZELLİKLERİ +++
Move Hack
Attack Hack
Mod Hack
Zoom Hack
Fog Hack
HİT (1,2,3,4) Hack

NASIL KULLANILIR ? HİLEYİ NASIL ÇALIŞTIRACAĞIM ?
İlk Olarak Hilemizi Açalım. (OSK İnjektör Metin2 Hack’a Basalım.) Ardından Site Açılacaktır, Siteyi Kapatalım. Diğer Açılmış Olan Hilenin İnjektör’ü Açık Dursun. Oyuna Giriş Yapın, Karakterinize Girin Ve Oyunun İçinde Çarınızda Olun. Hile Açılmış Olacaktır..!

< Resime gitmek için tıklayın >

Hilenin Hız Değerlerini Fazla Verirseniz Oyundan Sık Sık Atar..!



Hilenin Çalışması İçin Bilgisayarınızda .NET Framework 3.5′in Yüklü Olması Gerekmektedir..!

Arkadaslar bizim vermis oldugumuz linkten hem hile hemde netfrework 3.5 hazır bulunmaktadır

Netfreworku olmayan arkadaslar indirmis oldugunuz hilenin icindede netfrework bulunacaktır istediginiz zaman yüklersiniz

Şimdi Sıra Linkte

TIKLA İNDİR
S
13 yıl
Ek yerleştirme aöf kontenjansız bölümler
Arkadaşlar lys de barajı aştım ama tercih gününü geçirdim, tercih yapmadım. aöf de kontenjansız bölümler varmıs bu sınırsız kontenjan anlamına geliyor sanırım? ek yerleştirme ile bu bölümlere yerleşebilir miyim? tercih yapmadım.
S
13 yıl
Bu çiçeğin çeşidi ne?
Arkadaşlar bu çiçeğin çeşidi ne bilmiyorum yardımcı olabilecek birileri var mı ??

< Resime gitmek için tıklayın >
S
13 yıl
The battle for middle earth 2 online oyun devam ediyor mu?
Arkadaşlar bimeks de yüzüklerin efendisi 2 nin orjinal cd sini gördüm ( the battle for middle earth 2 ) içindeki serialle online match atabilecek miyim? serverları hala devam ediyor mu ? bu konuda kesin bilgisi olan arkadaş var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.