A

Teğmen
25 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
rehber yedeklemesi sıkıntısı
arkadaşlar herkese merhabalar, kullanmakta olduğum iphone 6s plus cihazımı itunes a yedekledim ve yeni almış olduğum iphone 7 ye aktardım fakat 800 kişi rehberim 400 olarak geldi. icloud üzerinden de kontrol ettiğimde de 400 görünüyor. Acaba geri kalanını nasıl akatarabilirim ya da icloudu nasıl güncellerim. teşekkürler.
A
9 yıl
Cevap: iphone 5s surekli restart atiyor
Herhangi bir fikri olan yok mu acaba?
Tesekkurler

Edit: Hard reset yaptım sonuc aynı upgrade ekranını gösteriyor ve upgrade tamamlandıktan sonra restart atıyor ve yine slide to upgrade ekranına dönüyor 3 saattir böyle
A
9 yıl
YARDIM iphone 5s surekli restart atiyor
Daha onceden 4s kullaniuordum suan elimdeki telefon ise 5s bir kac saat once bi tanigim birinden aldim telefonu bana sifirlayip verdi.Kendi icloud hesabimla girdim gayet guzel bir sekilde kullaniyordum. InTernet ayarlarini yaptiktan sonra acip kapayayim dedim ama telefon bi turlu acilamadi elma geliyor slide to upgrade diyor ama upgrade yapar gibi oluyo dolduktan sonra tekrar restart yapip slide to uprgrade eekranina geliyor. Acaba neden boyle oluyor. Nasil dduzeltebilirim yardimci olabilirseniz cok makbule gecer


Not: yurtdisindayim telefon simfree jailbreakli surumu ise 8.1.2
A
10 yıl
4s biçimleme 7.1.2
arkadaşlar elimde 7.1.2 sürümlü 4s cihazı vardır ve jailbreak ile kullanmaktayım. telefonu kardeşime vereceğim ama formatlayıp aynı sürümde tekrar jail break yapıp vermek istiyorum. ios 8 çıktı güncellemeden telefonu biçimlemek mümkün müdür mümkünse nasıl yapacağım acaba ?
A
11 yıl
Yurtdışında öğrenciyim spor araba tavsiye ???
Arkadaşlar 1 yıldır yurtdışındayım ikinci el spor araba almayı düşünüyorum. Kafamda soru işaretleri var. Hep mazda rx-8 istemişimdir ama wankel motor ayrı bi dert. Kafamda mazda rx-8 , audi tt , chrysler crossfire, bmw z4 arasında gidip geliyorum bildiğiz gibi yurtdışında benzin cokta önemli değil manuel vites tercih ederim arabayı almanyadan almayı düşünüyorum(herhangi bir avrupa ülkesi de olabilir) uygun fiyatlı ikinci el spor alsaydınız siz hangisini tercih ederdiniz ya da tavsiyeleriniz nedir.
A
12 yıl
ek tercihlerin süresi gecti mi?
Arkadaşlar ek tercihler bitti mi acaba yurt dışındayım sorumu maruz görün
A
12 yıl
sarejevo da okunur mu?
ius ta okuyan var mı acaba güzel mi oralar tr yi rartır mı?
A
12 yıl
beyler beyaz sarayın resmi sayfası acil bakın !!!!!bir111bir!!1bir!
dün konusu açıldı ama silindi sonradan sadece espri amaçlı açıldı sanmıştım beyler obama atarlı dikkatli olmalıyız 111!!111bir!!!!bir

http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/photo/2012/07/president-obama-talks-prime-minister-erdo
A
12 yıl
150. Yıl hatıra parası buldum.
Bugün markette para ustu olarak denk gelen sayıştayın 150. Hatira parası
http://www.darphane.gov.tr/tr/product_detail.php?content_id=1464

Baska denk gelen arkadaş varmı 1.000.000 tane basılmış.
A
12 yıl
promo code hakkında yardım
arkadaşlar elime promo code geçti iphone dan kodu girdikten sonra hata veriyor ve ödeme bilgileri gerekli diyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba bi yardımcı olur musunuz? yoksa kod da hata flan mı var ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.