K

Yüzbaşı
19 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
16 mbit AKN\u0027siz paket var mı?
Merhaba, ben 4 yıl önce Biri ADSL' (şimdi Vodafonenet oldu)den 8mbit limitsiz ve AKN'siz paket almaya başladım. Aylık 114 TL ödüyorum.

Bugün TTNET adına bir yerden aradılar ve 110 TL'ye Limitsiz ve AKN'siz 16mbit tarife sundular. Özellikle "hiç bir limit ve AKN olmayacaksa alacağım" diye belirttim ve aynen hiç bir limit ve AKN olmayacak dediler.

Biraz şüpheyle yaklaşıyorum açıkçası elimde bulunan tarifeden de olmak istemem, çünkü artık bildiğim kadarıyla mevcut kullandığım tarifeye geçişler kapalı.

Bir de modem değerlerimden yola çıkarsak en fazla kaç mbit bağlantı alabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
İhtiyaç sahibine 2 TB Seagate SV35 ve Barracuda diskler
K
8 yıl
Denon Avr-x2100w için hoparlör tavsiyesi lütfen. 1000 TL bütçe (Çözüldü)
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Denon Avr-x2100w aldım. Genel olarak film ve arada müzik dinlemek için 5.1 sistem oluşturmak istiyorum. 1000 TL bütçem var, bana ne tavsiye edersiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >

Bütçeme göre bir sistem mi kurmalıyım, ya da kademe kademe sisteme hoparlör mü entegre etmeliyim bilemedim. Bana lütfen bu konuda fikir verir misiniz?

Elimde Logitech x530 5.1 ses sistemi var bunların uydularını şimdilik L Surround ve R Surround olarak kullanabilir miyim :) Bilmediğimden soruyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 yıl
KonuDışı zello sesli sohbet kanalı
Whatsapp konusundan esinlenerek böyle bir konu açıyorum, sesli sohbet çok daha iyi gibi geliyor :)

Zello yu bilmeyen arkadaşlarımız olduğunu varsayarak kısaca bahsedeyim. Arkadaşlar Zello adlı program walkie - talkie, türkçe adıyla bas konuş uygulamasıdır. Bu uygulama telsiz keyfi alarak bulunduğunuz kanaldaki insanlarla veya listenizde bulunan arkadaşlarınızla sohbet etme imkanı sağlıyor.

Zello uygulamasında bir çok kanal bulunmakta ben de Konu Dışı kanalı açtım. Katılmak isterseniz kanalın adı konudisi

Zello uygulaması nasıl kullanılır?
Zello resmi sitesinden kullandığınız telefona veya işletim sistemine uygun versiyonunu indiriyorsunuz.

http://zello.com/home bu linke tıklarsanız sayfanın altında solda Android, Blackberry, Iphone, PC versiyonlarını indirebilirsiniz. Ya da direkt kullandığınız marketten indirebilirsiniz.

Bilmeyenler için adım adım anlatacağım.

< Resime gitmek için tıklayın >
Daha önce zello kullanmamış olanlar yeni hesap açması gerekiyor. I don't have Zello acount butonuna tıklayarak kayıt olmalısınız.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu bölümde kullanmak istediğimiz kullanıcı adımızı, parolamızı, ve e posta adresimizi yazarak Create account butonuna tıklıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu ekranı gördüyseniz üyeliğiniz başarıyla aktifleşmiş demektir. Ekranın sağ üst köşesinde Channels sekmesine tıklıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Channels sekmesinde yine sağ üstte + işaretine tıklıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Açılan paneldeki arama kutusuna konudisi yazıyoruz. Uygulama kendi bünyesinde bulunan kanalları tarıyor ve aradığınız isimdeki kanalları size sunuyor. Eklemek istediğiniz kanalın yanındaki + işaretine tıklayın.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu bölümde add channel butonuna tıklıyor, kanala giriş yapıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Artık kanaldasınız, ve Hold and Speak butonunu kullanarak sohbete katılabilirsiniz.
K
12 yıl
Biri Adsl ilk izlenimlerim.
7 yıllık TTNET abonesiydim, son 2 senedir 8mbit e kadar tarifesinden yararlandım. AKK uygulanmaya başladıktan sonra uygun bir kampanya aradım. D-Smart.net'in internet fiyatına D-Smart kampanyası ilgimi çekti, inceledim uygun buldum ve sitesinden başvuru yaptım. İlk aradıklarında o an müsait olmadığımdan 1 saat sonra aramalarını rica ettim. Ertesi gün aradılar, ertesi gün arandığımda da annemin kimliği yanımda olmadığı için sorun çıktı. 15 dk sonra aramalarını 15 dk içinde kimliğe ulaşabileceğimi söyledim ama yine aramadılar. Bende beklemektense kendim arayıp işlemleri hızlandırmak düşüncesiyle müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerindeki bey kampanyadan bi haber hattınız fiber desteklemiyor maalesef dedi. Ben hali hazırda 8mbit kullandığımı, D-smart a geçince de 8mbit'e kadar tarifesinden yararlanmak istediğim söylesem de, maalesef hattınız desteklemiyor dedi. Açıkcası müşteri hizmetlerinin bilgisizliğinden hem de geç dönüşlerinden biraz gözüm korktu, kampanya başvurum için geri döneceklerini bildiğimden beklemeye koyuldum.

Bu sırada farklı servis sağlayıcıların kampanyalarına da bakıyorum sitelerinden, Biri Adsl in "Beş Beşlik BiRi" kampanyasını inceledim. 8mbps Limitsiz AKN uygulanmayan paketi ilgimi çekti 5 ay boyunca 5 tl geri kalan aylarda 100 tl işime geldi ve hemen arayarak başvuruda bulundum.

Başvurumu gerçekleştirdikten sonra Vodafone merkezden teyit etmek için arandım. 2 gün sonra evime sözleşme gönderildi imzalayıp iade ettim. Bugün (sözleşmeden 2 gün sonra) kablosuz modemimi gönderdiler, cep telefonuma kullanıcı adı ve bilgilerimi içeren bir mesaj gönderildi. 1 saat sonra da hattımın TTNET ten Biri Adsle geçişi sağlandı.

Şimdilik gayet memnunum. Müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi, aboneye özel müşteri temsilcisi atanıyor ve kendisine direkt ulaşabileceğiniz bir numara veriliyor. Her hangi bir sorun olursa kendisiyle görüşüyorsunuz. Hemen her aşamada arandım ve memnun olup olmadığım soruldu. En son bugün modem teslimatımızdan memnun kalıp kalmadığım soruldu.

Benim atladığım sizin merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
K
12 yıl
Net hızınız ne durumda ?
Arkadaşlar 1 saattir bariz bir yavaşlama söz konusu modem de 8mbit görüyorum ama speedtest yaptığımda 1mbite zorla çıkıyor. Sizde de aynı mı ?
K
13 yıl
16mbite geçişle ilgili acil lütfen.
Arkadaşlar var olan konuya yazmadım çünkü acil cevap gerekiyor.

Dün TTnet online işlemlerden 16mbite kadar tarifesini onayladım. Bildiğim kadarıyla bu işlemden sonra modemim kendini resetleyecek ve ulaşabileceğim kadar hıza ulaşacaktım, fakat tarife onayından sonra modem resetlenmedi ben de TTnet müşteri hizmetlerini aradım. 16mbite kadar tarifesine geçtiğim halde hızımda en ufak bir değişiklik olmadığını bildirdim. Arıza kaydı oluşturduklarını durumu santrale bildireceklerini benden kaynaklı bir sorun olursa santraldeki görevlinin bana döneceğini söyledi, 15 saatten fazla süre geçti ama santralden bana dönen olmadı.

Elimde iki adet modem var ikisinide bağlayarak ekran görüntüsü aldım lütfen bu işten anlayan birisi aşağıdaki değerlere bakarak ulaşabileceğim hızı söyleyebilir mi?

Not: Oturduğum bina 1.5 senelik telefon hattı komple cat5 olarak döşenmiş, daireye kadar cat5, evin içinde normal telefon kablosu kullanıyorum açıkcası kablo biraz uzun ama ek filan yok. Ayrıca Telekom'un saha dolabına 200 mt kadar uzaklıktayım. Modem GDMT modunda ADSL2+ moduna aldığımda internet alamıyorum. Yol gösterirseniz ona göre santrali arayıp gerekli düzenlemeleri yaptıracam. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

LinkSys

< Resime gitmek için tıklayın >

Airteis

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
K
13 yıl
Beyin Bedava videosundaki adamın face profili
K
14 yıl
Yarışmadan kazandım satıyorum. Nintendo wii sports pack white.
Ciddi alıcılar olursa fiyatta biraz revizyon yapabilirim. İhtiyaçtan dolayı satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_42351894/tm.htm
K
14 yıl
GPRS anteni wireless de kullanabilir miyim?
Elimde Gprs modemden çıkma bir anten var bu anteni wireless anten olarak kullanabilir miyim? Anten aşağıda fotoğrafı bulunan antenin aynısı.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.