U

Yüzbaşı
22 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
Halka Arz Edilecek Şirketler
Herkese merhabalar, bol kazançlar.

Forumda böyle bir başlık bulamadım, bu nedenle faydalı olacağını düşünerek bu başlığı açmaya karar verdim.

Daha evvel BAYRK, FADE, DNISI ve ESEN hisselerinin halka arzına katılma fırsatı buldum ve hepsinden oldukça yüksek karlar elde ettim. Halka arz için şirket takip edecekler veya daha evvel halka arza katılmamış olan arkadaşlar varsa buradan bilgi paylaşımı yapalım, inşallah hep beraber kazanalım.
U
10 yıl
Kuzey Irak Telefon Fiyatları GÜNCEL
-GÜNCEL MESAJ-

Arkadaşlar herkese selamlar.

Kuzey Irak'ta çalıştığım sırada açmış olduğum bu konunun bu kadar rağbet görmesi beni hem şaşırttı hem de hoşuma gitti. Bu vesileyle birilerine faydam dokunduysa ne mutlu bana.
Kuzey Irak'tan kesin dönüş yaptığım için artık sizlere fiyat veremiyorum, ancak orada bulunan veya bir şekilde yolu oraya düşen arkadaşlar olursa bu başlık altında paylaşımda bulunmaya lütfen devam etsinler. Belki kendi açtığım konunun hayrına bende bir telefon getirtirim, kimbilir

Kalın sağlıcakla
U
12 yıl
ÜCRETSİZ AutoCad, 3DSMax, Maya, vs. YASAL!!!
Herkese selamlar.

https://www.facebook.com/Autodeskedcommunity

Autodesk; öğrencileri teşvik amacıyla programlarının education versiyonlarını dağıtıyordu. Tabii bu programları alabilmek için .edu uzantılı bir mail adresine ihtiyaç vardı ancak şu an buna gerek yok. Programları istediğiniz kadar indirebilir, tamamen yasal olarak kayıtlı kullanıcı olabilirsiniz.

Bunun için facebook'ta sayfalarını beğenmeniz gerekiyor. Sonrasında bir menü açılacak. Autodesk'e mail adresiniz ve diğer bilgilerinizi girerek üye olun. Software bölümünden istediğiniz programı indirin, autodesk'e size verilen serial ve key'i girerek kaydınızı tamamlayın ve kullanın. Takıldığınız bir nokta olursa bana sorabilirsiniz arkadaşlar

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.