T

Yüzbaşı
13 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Opel Astra K - Ford Focus Tercih
İyi günler arkadaşlar;
2015 model astra k dizel otomatik enjoy
2015 model focus 1.5 dizel manuel trend x

Bu iki modelden birini alacağım 160-170.000 bandında

Otomatik istiyorum ama astra k için emin değilim, yardımlarınızı bekliyorum hangisi daha mantıklı olur? Sorunsuzluk ve güvenlik ön planda benim için.
T
3 yıl
.
.
T
3 yıl
Hepsiburada Yorum Oyunu
İyi günler arkadaşlar;
Anneme telefon bakıyordum, uygun fiyatlı olanlardan bir araştırma yapayım dedim. Fotoğrafını attığım üründe böyle iki adet yorum gördüm :) nedir bu arkadaş.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
3 yıl
Lenovo ThinkPad L15 AMD Ryzen 7 Pro 4750U 16GB 512GB SSD
https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-l15-amd-ryzen-7-pro-4750u-16gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20u7001wtx-pm-HB00000ZJB11

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz şu anki pahalılıkta ucuz gibi görünüyor, L serisi thinkpad E serisinden daha kaliteli diye biliyorum. Onun haricinde daha iyi bir öneriniz var mı ?
T
3 yıl
Corona Etkisiyle En Çok Etkilenen Esnaf Grubu
İyi günler arkadaşlar;
Yaşadığımız dönemde yayınlanan bir sürü haberlere vs baktığımızda etkilenmeyen sektör yok, benim gözlemlediğim özellikle ayakkabı mağazaları, paket servis yapmayan lokantalar ve e-ticaretinde önceden gelen etkisi ile elektronik ve züccaciye grubu işi yapan bir çok esnafın dükkanında kiralık yazıpratikte gözlemlediğiniz gerçekten bu işten etkilenen kobiler hangi esnaf kesimi, forum sakinleri bu konu hakkında ne düşünüyor merak ediyorum?
T
4 yıl
OPEL ASTRA J - HONDA CIVIC FB7 HANGİSİNİ ALIRDINIZ
Astra J sedan desing dizel otomatik düşük km 160.000 tl bandında bulunabiliyor,
Honda Cıvıc FB7 kasa Eco Elegance benzin otomatik aynı fiyatlarda. İkiside nispeten düşük km lerde.

Astranın 136 beygirlik dizel motoru cazip geliyor ama diğer kısımlarında kronik sorunlar var mıdır bilmiyorum, yol sesi şikayeti okumuştum ve elektronik sorunlar.
Honda benzinli ama görece seri bir motoru var, otomatiği sorunsuz ve donanımı çok fazla.
Konfor, yol tutuşu, güvenlik vs hangisi öndedir bilmiyorum.

Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz veya bu fiyata başka modeller önere bilirseniz çok sevinirim. Tam otomatik olmak zorunda alacağım araç. 2 kere yarı otomatikten sıkıntı çektim. Biri DSG (golf) diğeri Powershift (focus)
T
4 yıl
Oksijen Sensörü Arızası Hk
İyi günler,
1.6 dizel egea aracım lambda (oksijen) sensörü arızası verdi, söktüm alkolle temizledim ve taktım, OBD II cihazı ile arızayı sildim ve sorun gitti. Yaklaşık 200 - 300 km sürdükten sonra tekrar aynı arızayı verdi ve sensörü söktüğümde sanki hiç temizlenmemiş gibiydi. Aklıma ilk gelen egsoz, katalizör temizliğiydi ama galiba onunla alakalı değil. Kurumların motordan geldiğini düşünüyorum. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim ?
T
4 yıl
AL-SAT İŞİ BİTİYOR, AKRABA ÜZERİNE 50.000 TL CEZA
Al-Satçıları durdurmayacağını düşündüğümüz 3 araç sınırını hepimiz biliyoruz zaten. Yeni bir yönetmelik ile akrabaları üzerinden satışa devam edenlere de 50.000 tl ceza verilebileceği haberi var;

Kaynak :https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/otomobilde-al-sat-donemini-bitiren-calisma-6143907
T
4 yıl
HATAY - ANTAKYA\u0027da Oturanlar, Şehri Bilenler
İyi günler arkadaşlar önümüzdeki ay Antakya'ya taşınacağım, kiralık ev bakıyorum ama nerelere bakmam gerek bilmiyorum, şehir hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
T
5 yıl
VW PASSAT Satıp VOLVO V40 Almak?
İyi günler arkadaşlar;

Şu an 2014 dizel oto. passat kullanıyorum. Model değiştirmek için araç baktığımda sıfır olarak gözüme çarpan tek araç V40. Diğerleriyle karşılaştırma yaptığımda volvo güven ve kalite anlamında öne geçiyor. V40'ın iç hacminin dar olduğunu biliyorum zaten 2 kişi kullanıyoruz o yüzden çok önemli değil.
Full V40 için 2018 model : 152.000 tl
2019 model : 163.000 tl
olarak fiyat aldım.
2. el çok düşünmüyorum ama 2. el AUDİ A4 ya da bmw 3.20 xdrive da aklımdan geçiyor.(Ardahan'da yaşıyorum, arkadan itiş kullanamam)

Bana alternatifler sunup yönlendirebilirseniz memnun olurum çünkü araba almak satmaktan daha zor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.