S

Binbaşı
09 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Skoda Kamiq Servise Çağrıldı
Arkadaşlar 2020 Kamiq 1.0 Premium kullanıyorum. Bugün servisten arayıp randevu oluşturdular. Bir sigortanın ısınma sorunu yapabileceğinden değişmesi gerektiğini söylediler. İşlem ücretsiz olarak yapılacakmış.

Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İnsan artık hiçbir şeye güvenemiyor malum, gitmeden bir sormak istedim nedir ne değildir diye.
S
3 yıl
2021 İstanbul GP\u0027e Gidenler (Bilgi Paylaşımı)
Arkadaşlar merhaba. Bu yıl İstanbul Park'a gidecekler için bir başlık aradım fakat bulamadım. Bu yıl için biletini almış kişilerle bu başlık altında bilgi paylaşımında bulunabiliriz.

Merak ettiğim önemli bir konu 'park sorunu'. Park biletleri etkinlik biletlerinden ayrı satılıyor. Şu an için iç park alanında yer kalmamış, dış park alanı ayarlanıyormuş ve yakında satışa çıkacakmış. Park bileti ücreti de 200tl olarak belirlenmiş (çok yüksek).

Alanı bilen arkadaşlar varsa sormak istiyorum acaba çevrede başka park alanları var mı? Aracımızı nereye park edebiliriz?


edit: çevrede kısıtlı park alanları varmış ancak aşırı kalabalık olacağı için yer bulunamaz diyorlar, bu yüzden park biletiniz yoksa kendi aracınızla gelmeyin diyorlar. Otobüs seferleri düzenlenecekmiş (görsel ekte). İsteyenler otobüsle de gidebilir.

Bunun dışında alana yürümek için uzak ancak taksiyle de çok yazmayacak bir mesafeye aracınızı park edip o şekilde kapıya kadar taksiyle de gidebilirsiniz sanırım. Ben 2.el biletle birlikte otopark bileti de bulduğum için şu an için planımı bu şekilde yaptım.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
A101 Oto buzdolabı 6L 249TL / 24L 329TL
Igloo markasının aynı modelini internette bulamadım. Gerçek Igloo ise iyi fiyat olabilir, biraz da yardım ve fikriniz için açtım bu başlığı.



< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
DFU/Recovery Mod\u0027dan Çıkamıyorum. PC iPhone\u0027u Görmüyor.
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 güncelleme yaparken çöktü, garantisi bittiği için servise veremiyorum. Cihazı usb ile bağlayınca PC görüyordu ben de DFU modda güncelleme yapayım dedim. iOS 12.3.1 indirdim iTunes ile hatalar aldım kuramadım ben de iMazing yazılımıyla kurmaya çalıştım ve kuruldu.

iOS 12 ile açıldı telefon ama aktivasyon yapamadım bu sefer. Nedense telefon aktive olmuyor, icloud kilidini kaldırmıştım zaten apple id vs de sormadı. Aktivasyonu yapamayınca tekrar sıfırladım cihazı ancak şimdi de PC hiçbir şekilde telefonu görmüyor. Hem Mac hem Win'de denedim cihazı görmüyor. Sürücüleri, iTunes'i defalarca kurup kaldırdım vs ama sonuç alamadım. Bilgisayarlar eşimin telefonunu sorunsuzca görüyor yani sürücülerle ilgili değil sanırım durum.

Şu an telefon recovery/dfu modunda takıldı kaldı ve PC de görmüyor.

Ne yapabilirim öneriniz var mı?
S
6 yıl
iOS 10.1.1\u0027den iOS 11 JB\u0027e Geçmek
iPhone 6S 10.1.1 JB kullanıyorum. iOS 11'de JB'li bir sürüme nasıl geçiş yapabilirim?
S
7 yıl
Orijinal Kulaklık Arasındaki Ses Farkı
Biri 6s diğeri 5SE kulaklıkları, ikisi de kutudan çıkma orijinal apple kulaklıklar. Ancak ses konusunda bariz bir fark var, 5SE'nin kulaklıkları %30 gibi bir değerde daha az ses veriyor.

Her iki telefonda da denedim, telefondaki ayarlarla bir ilgisi yok. Test ettiğim kadarıyla iki kulaklıkta da bir arıza, temassızlık vs gibi bir sorun yok, ikisini de güzelce temizledim.



Ses farkına başka ne sebep olabilir çözemedim?



edit: kendi telefonuma ses arttırıcı tweak, file vs uygulamaları yaptım ama bunun kulaklıkla bir ilgisi yok. Diğer telefonla da deniyorum hatta android ile de denedim bariz ses farkı var.
S
7 yıl
Anneannemi Bununla Kandırmışlar!
"Prize takınca elektrik tasarrufu yapıyor faturan yarıya iniyor" diyerek yaşlı kadını kandırmışlar. Tesadüf olsa gerek sonraki ay fatura biraz daha az gelince kadın kullanmaya devam etmiş. Tanesi 90 liradan 3 tane satmışlar.

Açıp bakayım dedim içi boş çıktı tabi ki.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
OTA İle Mi Güncellendiği Nasıl Anlaşılır?
Telefonun OTA mi güncellenip güncellenmediği anlaşılabilir mi? Bir fikri olan?

6S 10.1.1 var elimde JB sırasında sorun çıkarır mı merak ediyorum.
S
7 yıl
iPhone 6s Kronik Sorunları
Arkadaşlar ikinci el 6S alacağım, alırken kontrol etmek amacıyla 6S'in kronik sorunları nelerdir bilgi verir misiniz?
S
8 yıl
JB\u0027siz Youtube İndirme Mümkün mü?
Ben jb ile istedigimi indiriyorum ancak arkadasim teli jb'siz. Youtube videolarini indirebilir mi? Bir ara store'de bazi uygulamalar vardi ancak ancak bildiklerimi bulamadim.

Bildiginiz bir uygulama varsa yazar misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.