G

Yarbay
06 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
150 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
Clear coat yaptirip memnun olan? Olmayan ?
Kilifla cihaz kullanmayi pek sevmedigim icin iphone 6 yi clear coat ile kaplatmayi dusunuyorum. Istanbul cevahirde yerleri oldugu icin direk orada yaptirmak niyetim. Var mi daha once yaptiran? Memnun musunuz ?
G
9 yıl
Amerika\u0027dan apple store harici yerlerden alinan iPhone hakkinda
Arkadaslar, apple store'larda t-mobile contract free olarak alinan cihazlar simkilitsiz ve problemsiz calisiyor. Sormak istedigim Best Buy vb yerlerden alinanlarin durumu. Var mi baska yerlerden alanlar? Amerikada dahi apple store'larda cihaz bulmak zor oldugu icin sormak istedim.
G
9 yıl
Apple Store randevusu olan?
Malesef birden fazla randevu alımlarından dolayı randevu çok uğraşmamıza rağmen alamadık. Eğer bu hafta içinde akşam saatine randevusu olupta gitmeyecek olan varsa ve verebilirse memnun olurum.
G
10 yıl
GSM ONAY Sisteminde problem var.
Selamlar,

2008'den beri foruma üyeyim ve hiç GSM onayı yapmadım. Şu an profilimde Üyelik: Tam üyelik (GSM Onayı yok) yazmakta. Onay yapmak istiyorum, numara giriyorum ve hata olarak "Bu hesaba daha önceden telefon numarası girilmiş ya da girmiş olduğunuz cep telefonu numarası sistemde kayıtlı".

Ne hesaba numara girdim ne de benim numaram sisteme kayıtlı

Efendim forumun bug'ini buldum, artık bir ödül verirsiniz herhalde
G
10 yıl
Apple Store Garanti Dışı Servis Ücretleri (iPhone)
Artık herkes biliyor ki Apple Store açıldı Bir çok insan garanti'den yararlanmak, garanti bittiyse bile gönül rahatlığı ile cihazını tamir ettirmek için Store'un açılmasını bekliyordu.
Garantisi bitmiş ya da garanti dışında kalmış iphone'lar için apple resimdeki meblaların ödenmesi durumunda teknik destek veriyor.

Bilginin tamamına burdan erişilebilirsiniz:http://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&geo=Turkey&product=iphone&locale=tr_TR
< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
Amerika\u0027dan Verizon iPhone 5s alan var mı?
Amerikadan Apple store'dan Full Price olarak verizon alanlar var mı ? Sorunsuz sıkıntısız çalışıyor mu? CDMA yazmakta internette, 3G vb servislerde herhangi bir sıkıntı çıktı mı?

Teşekkürler
G
10 yıl
silinsin
..
G
11 yıl
WWDC tarihi aciklandi!
G
11 yıl
Instashare: iOS cihazların kendi arasında ve OSX cihazlarla dosya paylaşması
Az önce yabancı bir sitenin incelemesinde gördüm ve uygulamayı indirip iphone ve ipad ime indirip denedim, çok güzel çalışıyor, resim pdf yolladım şu ana kadar gayet başarılı. OSX kullananlar AirDrop'u bilirler aynı mantıkta çalışmakta. Dosyayı göndermek için internet ihtiyacı da yok, wifi ya da bluetooth bağlantısını cihazlar arasında kurmak yeterli. İhtiyacı olanlar varsa haber vermek istedim.

uygulama app store da mevcut, site adresi:http://instashareapp.com
G
11 yıl
Bu akşam ki Apple tanıtımını canlı yayın (video) ile izleyin!
Arkadaşlar Apple bugunkü tanıtımı canlı yayınlayacak.

şu adrese:http://www.apple.com/apple-events/october-2012/ --- iphone veya ipad ya da mac'te safari ile girerseniz saati geldiğinde izleyebilirsiniz.

ek bilgi: apple TV kullanıcılarıda menu üzerinden izleme seçeğine erişebilirler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.