A

Çavuş
22 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Samsung Note Edge Wifi Açılmıyor
Arkadaşlar, Samsung note edge wifi açılmıyor, wifi tıklıyoruz aktif olmuyor. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen var mı? Ara sıra bluetooth ta gidip geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
A
8 yıl
Visco Yastıklar
Arkadaşlar, visco yastık almayı düşünüyorum. Piyasada çok fazla marka olduğu için kafam karıştı. Bazı yastıkların kötü koktuğunu, aşırı yumuşak olduğunu söyleyenler var. Sizin kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz marka var mı?
A
13 yıl
Iphone 4 pasaport kaydı.Ankara içi alınır
Ankara içi 1 adet pasaport kaydı hakkı satın alacağım bu işlerde yapılan dolandırıcılıklar nedeni ile
hakkını satacak arkadaş ile ANKARADA ortak bir noktada buluşarak beraber gidip kayıt işlemini gerçekleştireceğim
ve kendisinden daha sonradan iptal etmeyeceğine ve iptal edilirsede maduruiyetimin karşılanacağına dair yazılı imzalı belge alacağım bu şartları karşılayan arkadaşlar 0555 364 39 01 numaradan bana ulaşabilirler ya da pm atsınlar, şartlarımı karşılamayan arkadaşların boşuna ulaşmalarına gerek yoktur şartlarım değişmeyecektir.Saygılar...
A
13 yıl
s5253 mesaj engellemeyi kaldırma!!!
arkadaşlar telefonu yeni aldım herşeyi deneyerek öğreniyorum dolayısıyla bi hata yaptım mesaj engelleme diye birşeye birkaç numara ekledim şimdi arkadaşlardan gelen mesajları göremiyorum spam kutusuna geliyor ve haberim olmuyor bu engellemeyi nasıl kaldırabilirim yardım eder misiniz???
A
14 yıl
PS3 TV BAĞLANTI SORUNU
Arkadaşlar, ps3 ü herkesin tavsiye ettiği gibi tüplü tv ye rgb kablosu ile bağlamaya çalıştım götüntü gelmedi. Kabloyu görüyor ama görüntü yok. Ps3 ün içinden çıkan kabloyu kullanıyorum şuan görüntü fena değil. Daha iyi görüntü için ne yapmalıyım. (tv beko 72 ekran flat) Aldığım rgb kabloyu geri verip başlka birşey mi alayım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.